Jämför företagslån - vi förmedlar din ansökan

Att jämföra företagslån är en viktig process för dig som letar finansiering. Hitta den bästa räntan genom flera låneerbjudanden från olika banker och långivare.

Spara tid - vi förmedlar ansökan åt dig
Endast en UC men konkurrensutsätt över 18 långivare
Låna upp till 20 miljoner kr
Lånebelopp
500 000 kr
Lånetid
36 månader
Fortsätt
(Ansökan är inte bindande)
Testa ditt kreditutrymme utan kreditupplysning Ta testet igen
Till testet
Ange ett giltigt personnummer och välj företag i nästa steg.
Ange ett giltigt telefonnummer.
Ange en giltig epostadress.
Tillbaka
(Ansökan är inte bindande)
Har du några betalningsanmärkningar?
Detta fält måste fyllas i.
Tillbaka

Våra långivare

Ansök enkelt om företagslån via mobilen hos Toborrow
1
Fyll i en ansökan

Låneansökan tar bara några minuter att skapa och skickas sedan vidare till flera banker och långivare samtidigt med endast en UC på företaget.

2
Vi förmedlar din ansökan

Låneansökan tar bara några minuter att skapa och skickas sedan vidare till flera banker och långivare samtidigt med endast en UC på företaget.

3
Lånet betalas ut

Låneansökan tar bara några minuter att skapa och skickas sedan vidare till flera banker och långivare samtidigt med endast en UC på företaget.

Hur ansöker jag?

Du ansöker om finansiering till ditt företag via vår plattform i det formulär som är på respektive finansieringsalternativ. När du följt de steg som finns i ansökningsfomuläret förmedlar vi din ansökan till de kreditgivare och banker vi har på plattformen. Du får sedan svar i inloggat läge så fort du får ett erbjudande. Kreditgivarna och bankerna har 24 timmar på sig att lämna ett erbjudande.

Kan jag samla mina företagslån via Toborrow?

Toborrow har flertalet kreditgivare och banker registrerade på plattformen. Du kan kostnadsfritt göra en ansökan att samla dina företagslån från 30 000 kr upp till 20 000 000 kr. Du kan få flera låneerbjudanden med endast en ansökan och kan enkelt välja det erbjudandet som har bäst villkor och lägst ränta.

Vad kan jag använda mitt företagslån till?

Ett företagslån kan ge många möjligheter till tillväxt. Du kanske måste anställa mer personal, finansiera en order eller låna pengar till nästa affär. Möjligheterna är många och vad du ska använda lånet till beror helt på ditt företag. Vi erbjuder olika finansieringslösningar som passar i alla lägen.

Vad är grundkraven för att beviljas ett lån?

Företaget måste vara aktivt och registrerat i Sverige. För att kunna göra en ansökan om företagslån på Toborrow behöver du ha en ledande roll i företaget såsom VD, ledamot eller suppleant i företagets styrelse. När du, vid din ansökan, identifierar dig med BankID kan vi enkelt hitta företagets uppgifter och på så sätt göra ansökan snabb och enkel.

Vilka uppgifter ska jag lämna i min låneansökan?

Att ansöka om ett lån hos oss är enkelt och tar bara några minuter. För att kunna behandla din ansökan behöver vi följande uppgifter om dig och ditt företag: - Företagets organisationsnummer
- Personnummer
- Legitimering via Bank-ID

Vi hjälper ditt företag till rätt finansiering

Vi hjälper dig att hitta rätt finansieringslösning för ditt företags behov.

 • Kostnadsfri hjälp och support

 • Få hjälp att optimera din ansökan och öka dina förutsättningar

 • Vi ger dig en första bedömning av dina möjligheter

 • Vi svarar oftast inom 1 minut!

Öppettider

Mån-Fre:

09-12 och 13-17

08-520 017 30
STARTA CHATTEN

eller

STARTA CHATTEN
Bild på Toborrows kreditchef som kan hjälpa dig om du har frågor

Magnus Ersson

Kreditspecialist

Boka tid med en kreditspecialist

Du kan alltid ringa eller chatta med oss för att få svar på dina frågor eller boka ett möte med en kreditspecialist.

Vilken finansieringslösning som passar just ditt företag beror på vad finansieringen ska användas till. Vi finns här för dig om du har några frågor eller funderingar om de olika finansieringslösningar du kan hitta på vår plattform. Tillsammans kan vi hitta något som passar just ditt företag!

Därför ska du jämföra lån hos Toborrow - vi hjälper dig hitta rätt finansiering


Vi finns här för dig och ditt företag hela vägen från att du gör ansökan om företagslån tills att du tagit beslut om de erbjudanden du mottagit. Vårt mål är att fler företag ska nå sin fulla potential med hjälp av en finansiering som är rätt för syftet och den bransch företaget verkar inom. Våra rådgivare hittar rätt lån till ditt företag, vi konkurrensutsätter flertalet banker och långivare på marknaden så att du får bättre villkor på ditt företagslån med Toborrow.

Genom att jämföra olika banker och kreditgivare kan du hitta en partner som förstår ditt företags unika behov och kan erbjuda skräddarsydda finansieringslösningar som passar dig bäst.

Ett finansiering hjälper företag att förverkliga sina mål, hantera utmaningar och utnyttja möjligheter som annars skulle vara svåra att uppnå utan tillräckligt med kapital. Det är viktigt att välja rätt finansieringsalternativ som passar ditt företags specifika behov och ekonomiska situation.

Företagslån hos Toborrow

För att kunna ge dig det absolut bästa låneerbjudandet för ditt företagslån kan du genom att jämföra få låneerbjudanden från olika kreditgivare och banker. Oavsett om ditt syfte med företagslånet är att fylla på ditt lager, sälja fakturor för att få in mer likviditet eller leasa en maskin för att effektivisera din produktion så har vi rätt företagslån för dig.

 • Ansök fån 30 000 kr upp till 20 miljoner kr
 • Bättre villkor- konkurrensutsätt upp till 18 långivare
 • Svar inom 24 timmar
 • Du ansöker snabbt, enkelt och kostnadsfritt helt digitalt
 • Endast en UC

Grundkrav för att få ett företagslån

För att din ansökan om företagslån ska komma in till våra kreditgivare och banker krävs det att ditt företag uppfyller vissa grundkrav.

 • Du måste vara en firmatecknare inom företaget, till exempel VD eller styrelseledamot.
 • Företaget måste vara aktivt och registrerat i Sverige.
 • Företaget måste ha en viss bolagsform så som Aktiebolag, Enskild firma, kommanditbolag, BRF eller HB.
 • Företaget får inte ha en aktiv skuld hos kronofogden.
 • Det måste finnas en registrerad verklig huvudman.

Fördelarna med att jämföra företagslån på Toborrow

Att jämföra företagslån är en viktig process för företag som letar efter finansiering. Det finns flera fördelar med att genomföra jämförelse innan du bestämmer dig för ett låneerbjudande eller finansieringsalternativ.

Genom att jämföra olika företagslån kan du hitta det lån som erbjuder det mest förmånliga räntevillkoret. Låga räntor kan spara ditt företag betydande belopp över tid och bidra till att hålla dina lånekostnader nere.

Genom att jämföra olika långivares erbjudanden kan du hitta en långivare som erbjuder den löptid som bäst passar ditt företags behov. Kortfristiga lån kan vara lämpliga för snabba finansieringsbehov, medan långfristiga lån kan ge stabilitet och lägre månatliga betalningar.

Att jämföra företagslån hjälper dig att förstå de olika kostnadskomponenterna i varje lån, inklusive ränta, avgifter och andra kostnader. Detta gör det möjligt att få en klar bild av den totala kostnaden för lånet och undvika överraskningar.

Genom att jämföra olika kreditgivare och banker kan du hitta en partner som förstår ditt företags unika behov och kan erbjuda skräddarsydda finansieringslösningar som passar dig bäst.

Endast en ansökan kan alltså ge dig flertalet låneerbjudanden från flertalet kreditgivare och banker. Vem du tar ditt lån från väljer du helt själv utifrån de låneerbjudanden som kreditgivare och banker ger erbjuder dig.


Vi hjälper alla typer av företag

Oavsett om du ha ett företag inom restaurangbranschen, handel bygg eller kanske transport finn vi och alla våra kreditgivare och banker här för dig.

Bästa företagslån 2023 enligt Testproffs.se


Är ett företagslån rätt för mitt företag

Företag kan av olika anledningar behöva en finansiering så som företagslån för att nå sin fulla potential genom finansiell tillväxt. Innan du ansöker är det bra att identifiera ett tydligt behov inom företaget så att finansieringen används till det som företaget behöver. Det kan vara allt från att du sla leasa en ny traktor, anställa mer personal med ett föetagslån eller kanske köpa en fastighet med ett fastighetslån. Vad som passar just dig och ditt företag kan våra experter hjälpa dig med. Ring, maila eller chatta med oss så kan vi tillsammans reda ut vilken finansiering som passar ditt företag och ändamål med lånet.Det här kan du använda företagslånet till

Företag kan ha behov att låna pengar till flera olika ändamål. Ofta handlar det om en investering som företaget gör i syfte att expandera sin verksamhet. Det kan ibland även vara så att företaget har mycket kundfordringar och det uppstår en likviditetsbrist där företaget behöver pengar snabbare än vad kunderna klarar av att betala sina fakturor. Det finns många olika lånebehov som uppstår för företag och du ska i ansökan ange syftet med ditt lån. Det är för att våra kreditgivare och banker ska få en bättre förståelse över vad du ska använda pengarna till.

Företagslån utan säkerhet

Företagslån med eller utan säkerhet, det blir två olika finansieringsalternativ. Du kan jämföra ett företagslån utan säkerhet med privatlån utan säkerhet. Ingen säkerhet behöver lämnas till våra kreditgivare och banker men ansvaret för att återbetalningen sköts faller helt på ditt ansvar.

De flesta företagslån är kopplade till en eller flera säkerheter och det krävs för att få ett företagslån. Beroende på din situation ser ut kan säkerheterna nedan efterfrågas av bankerna och andra långivare:

En säkerhet för lånet kan i sin tur ge dig som låntagare möjligheten till en bättre ränta på ditt företagslån.

Ränta på företagslån

När du får ett låneerbjudande efter att du har ansökt om företagslån kan räntan skilja sig något beroende på vad kreditgivare och banker erbjuder dig.

Då din ansökan förmedlas till flertalet banker och långivare för att du ska kunna jämföra, innebär det att varje kreditgivare och bank gör en egen bedömning på företagets risk och återbetalningsförmåga. För att få en lägre ränta rekommenderas det att du går i personlig borgen. Andra faktorer som kan påverka räntan är lånebelopp och vilka säkerheter som kan användas för företagslånet. En del långivare ser även på antal kreditförfrågningar och det är därför det kan vara klokt att söka lån via Toborrow som är en registrerade låneförmedlare hos UC och därmed tas endast 1 kreditupplysning på företaget.