Man bygger hus med ett fastighetslån han ansökt om via Toborrow

Fastighetslån på Toborrow

Jämför fastighetsfinansiering på Toborrow. Oavsett om du är i behov av ett byggnadskreditiv, ett fastighetslån eller ett brygglån, hjälper vi dig genom hela processen  – snabbt, tryggt och enkelt. Låt oss hjälpa dig att hitta den bästa lösningen för ditt finansieringsbehov.

Bättre villkor – vi konkurrensutsätter flera banker och långivare
Ansökan är alltid helt kostnadsfri och inte bindande
Spara tid – vi förmedlar din ansökan, du får svar inom 24 timmar

Våra långivare

Så ansöker du om företagslån via Toborrow

Ansök enkelt om företagslån via mobilen hos Toborrow
1
Fyll i en ansökan

Fyll enkelt i ansökningsformuläret digitalt och signera med BankID. Det tar bara några minuter. Din ansökan är helt kostnadsfri och inte bindande.

2
Jämför låneerbjudanden

Din ansökan förmedlas till våra långivare. Inom 24 timmar kan du jämföra och välja bland de låneerbjudanden du fått. Logga in med BankID för att se alla dina alternativ.

3
Välj lån och få det utbetalt

När du har valt ett låneerbjudande kommer långivaren att kontakta dig så att du kan få ditt lån utbetalt. Vanligtvis sker detta samma dag som lånet blir beviljat.

Vi hjälper ditt företag till rätt finansiering

Vi finns här för att hjälpa dig, oavsett om det är via chatt, e-post eller telefon. Tveka inte att kontakta oss, vi ser fram emot att höra från dig!

  • Kostnadsfritt och förutsättningslöst samtal med en kreditspecialist

  • Vi hjälper dig att maximera dina chanser till bra lånevillkor

  • Vi svarar oftast inom 1 minut!

Öppettider

Mån-Fre:

09-12 och 13-17

08-520 017 30
STARTA CHATTEN

eller

STARTA CHATTEN
Bild på Toborrows kreditchef som kan hjälpa dig om du har frågor

Magnus Ersson

Kreditspecialist

Boka tid med en kreditspecialist

Vill du hellre att vi ringer upp dig? Boka ett telefonmöte med en av våra kreditspecialister.

Vad är ett fastighetslån?

Fastighetslån för företag är en specifik typ av finansiering som skiljer sig från vanliga bolån för privatpersoner. Det är ett verktyg som riktar sig till bostadsrättsföreningar, företag och andra organisationer som behöver kapital för att förvärva, renovera eller bygga ut en fastighet. När man tar ett fastighetslån fungerar den aktuella fastigheten som säkerhet för det lån du ansöker om. Långivaren belånar fastigheten du vill förvärva och vanligtvis kan du låna upp till 60-80% av fastighetens värde.

Ett fastighetslån kan användas för olika ändamål. Till exempel förvärv av hyresfastigheter, kommersiella fastigheter, fritidshus, bostadsrätter och till och med lantbruksenheter. Många företag ser fastighetsinvesteringar som en strategi för att förvärva, renovera och sedan sälja fastigheter med vinst. För bostadsrättsföreningar kan det handla om att skaffa fastigheter för sina medlemmar eller för att bygga hus, garage eller hyresfastigheter.

Att använda ett fastighetslån som en del av sin affärsstrategi är vanligt förekommande, där fastigheter betraktas som potentiella renoveringsobjekt med möjlighet till ökat värde över tid. Genom att förvärva och renovera fastigheter kan företag skapa betydande intäkter. För vissa företag kan också förvärv av kontor eller affärsbyggnader vara ett sätt att stötta den egna verksamheten.

Egenföretagare inom byggbranschen expanderar sin verksamhet efter att ha jämfört förtetagslån hos Toborrow
Vilken finansieringslösning som passar just ditt företag beror på vad finansieringen ska användas till. Vi finns här för dig om du har några frågor eller funderingar om de olika finansieringslösningar du kan hitta på vår plattform. Tillsammans kan vi hitta något som passar just ditt företag!
Fastighet finansierad med hjälp av fastighetslån via Toborrow

Vad är räntan på ett fastighetslån?

Räntan på ditt fastighetslån fastställs individuellt och baseras på flera faktorer, till exempel din kreditvärdighet, ekonomiska situation och lånebelopp. Eftersom räntan avgörs av banken eller långivaren är det svårt att säga i förväg vilken ränta ditt företag kommer att få.

Processen för att ansöka om ett fastighetslån kan variera beroende på dina behov. Oavsett om du planerar att bygga nytt, renovera eller köpa en fastighet, kan vi hjälpa dig. När du skickar in din ansökan kommer du att bli kontaktad av våra kreditspecialister, som har omfattande erfarenhet av finansieringslösningar för företag. De kommer att vägleda dig genom hela ansökningsprocessen för att säkerställa smidig och effektiv hantering.

Du kan ansöka om fastighetslån för aktiebolag, handelsbolag och enskild firma. Det är dock viktigt att säkerställa att ditt företag uppfyller de krav som krävs för att beviljas ett fastighetslån. Det kan inkludera att företaget har varit lönsamt under en viss period och att företagsledare är villiga att stå som borgensmän.

Fastighetslån, byggnadskreditiv eller brygglån?

Fastighetslån, byggnadskreditiv och brygglån är alla olika typer av lån som används inom fastighetssektorn, men de skiljer sig åt i hur de används och vilka villkor som gäller. I korthet, fastighetslån är långfristiga lån för att köpa eller refinansiera fastigheter, byggnadskreditiv är kortfristiga lån för att bygga fastigheter, medan brygglån används för att temporärt täcka finansieringsgapet mellan fastighetsaffärer.