Logotyp för Froda som är samarbetspartner till Toborrow

Förmånligt företagslån med Froda

Om Froda

Froda grundades 2015 med en tydlig idé – ge små och medelstora företag samma möjligheter att växa som stora. Med bolagets tjänst är det både smidigt och prisvärt för företagare att investera i sina idéer. Genom att digitalisera processen har Froda gjort det möjligt att hjälpa fler företag med finansiering skräddarsydd efter just deras unika verksamhet och dess behov. Ett smartare företagslån, helt enkelt.

Froda har fått utökat stöd från Europeiska Investeringsfonden (EIF) genom garantiprogrammet för mikrofinansiering och socialt entreprenörskap inom InvestEU. Garantin innebär att Froda kan erbjuda rabatterad lånekostnad på lån till företag med max 9 heltidsanställda och högst 20 miljoner i omsättning eller balansomslutning som lånar upp till 550 000 kr.

Idag är Froda ett av Sveriges snabbast växande fintechbolag och har hjälpt fler än 50 000 företag. Bolaget är ett kreditinstitut som omfattas av den statliga insättningsgarantin och står underFinansinspektionens (FI) tillsyn.

 

Ingen kölapp eller papperskrångel

Genom att digitalisera processen sparar Froda dig tid, pengar och energi. Så att du kan lägga det på ditt företag istället.

 

Marknadsledande villkor

Låna upp till 15 miljoner med upp till 60månaders löptid. Får ett lägre pris hos någon annan, matchar Froda det priset.

 

En partner vid din sida, i allt de gör

Froda har byggt hela sin affär kring att ha samma incitament som sina kunder. Därför har Froda varken några dolda avgifter eller finstilta villkor.

 

Hur fungerar det

Ansök om ett företagslån hos Froda genom Toborrow. Ansökan är både kostnads-och bindningsfri och tar bara några minuter att göra. När du ansökt ser du ditt företags låneutrymme och villkor direkt, och pengarna betalas ut inom en bankdag från att du signerat avtalet.

Lånebelopp
500 000 kr
Lånetid
36 månader
Fortsätt
(Ansökan är inte bindande)
Testa ditt kreditutrymme utan kreditupplysning Ta testet igen
Till testet
Ange ett giltigt personnummer och välj företag i nästa steg.
Ange ett giltigt telefonnummer.
Ange en giltig epostadress.
Tillbaka
(Ansökan är inte bindande)
Har du några betalningsanmärkningar?
Detta fält måste fyllas i.
Tillbaka
Senast uppdaterad:
2024-05-03 11:03