Logotyp för Aros Kapital som är samarbetspartner till Toborrow

Ansök om företagslån upp till 1 000 000 kr från Aros via Toborrow

Aros Kapital kan via Toborrow erbjuda ditt företag upp till 1 000 000 kr med en återbetalningstid på upp till 60 månader. Aros Kapital är ett finansbolag grundat 2004, de är experter på företagsfinansiering för små och medelstora företag inom alla typer av branscher. Med Aros Kapital som partner får du tryggheten från ett finansbolag som har kreditmarknadstillstånd från Finansinspektionen och är anslutna till Riksgäldens insättningsgaranti.

Utöver att erbjuda lån till företag, erbjuder Aros Kapital leasing, factoring (fakturabelåning och fakturaköp), inkassolösningar, juridisk hjälp och sparkonton. 

Aros Kapital är allt annat än en bank – de tror på innovation, inte förlegad tradition då de själva är entreprenörer.

Företagslån mellan 30 000 – 1 000 000 kr hos Aros Kapital

Du kan ansöka om ett lån till ditt företag mellan 30 000 – 1 000 000 kr hos Aros Kapital genom Toborrow, allt sköts direkt online vilket betyder att det går snabbt och smidigt att ansöka. Hos Aros Kapital betalar du endast en fast månadskostnad som avgörs av storleken på ditt lån, återbetalningstid och din kreditvärdighet. Du får ditt besked samma dag som din ansökan och får det utbetalt till ditt konto inom 1–2 bankdagar.

Återbetalningstiden bestämmer du själv, men den ligger på maximalt 60 månader. Väljer du att betala av lånet i förtid, så kallad förtidslösen, kan du självklart göra det utan extra kostnad.

Företagslån med EU-stöd hos Aros Kapital

Aros Kapital erbjuder företagslån upp till 500 000 kr med EU-stöd där villkoren blir mer fördelaktiga. Lägre ränta och begränsat borgensåtagande om endast 20 % av lånebeloppet, eftersom lånet omfattas av en garanti som finansieras av Europeiska unionen inom programmet för sysselsättning och social innovation (EaSI).

Företagslån Direkt med EU-stöd erbjuds av Aros Kapital och omfattas av en garanti som finansieras av Europeiska unionen inom programmet för sysselsättning och social innovation (EaSI). Om du har fått ett erbjudande med EU stöd via Toborrow är erbjudandet markerat med en EU-flagga.

Vad innebär programmet för sysselsättning och social innovation (EaSI)?

Genom Europeiska unionens program för sysselsättning och social innovation (EaSI) stöder EU-kommissionen mikrofinansiering och socialt entreprenörskap med totalt 193 miljoner euro under 2014–2020. Syftet är att förbättra i synnerhet utsatta personers och mikroföretags tillgång till mikrofinansiering, dvs. lån på upp till 25 000 euro.

För första gången stöder kommissionen också sociala företag genom investeringar på upp till 500 000 euro. Stödet till mikrofinansiering och socialt entreprenörskap tillhandahålls genom EaSI-garantin, som ska göra det möjligt för mikrokreditgivare och investerare i sociala företag att nå ut till företagare som de annars inte skulle ha kunnat bevilja finansiering på grund av riskerna. EU-kommissionen har gett Europeiska Investeringsfonden (EIF) i uppdrag att genomföra EaSI-garantin i praktiken.

Lånebelopp
500 000 kr
Lånetid
36 månader
Fortsätt
(Ansökan är inte bindande)
Testa ditt kreditutrymme utan kreditupplysning Ta testet igen
Till testet
Ange ett giltigt personnummer och välj företag i nästa steg.
Ange ett giltigt telefonnummer.
Ange en giltig epostadress.
Tillbaka
(Ansökan är inte bindande)
Har du några betalningsanmärkningar?
Detta fält måste fyllas i.
Tillbaka