Logotyp för Marginalen Bank som är samarbetspartner till Toborrow

Ansök om företagslån hos Marginalen Bank via Toborrow

Marginalen Bank erbjuder företagare finansiella och administrativa tjänster. De är själva företagare och har gjort den tillväxtresa som många av Sveriges företagare är mitt uppe i.

Det är med dessa insikter som de skapat sitt företagserbjudande och via Toborrow erbjuder Marginalen Bank företagsfinansiering till aktiebolag, handelsbolag, kommanditbolag och enskilda firma. Marginalen Bank har ca 300 anställda i Sverige och har ungefär 300 000 kunder. Marginalen Bank grundades 2010 och via Toborrow erbjuder de företagslån, vilket du kan läsa om nedan.

Som affärsidé vill Marginalen Bank skapa tid och möjligheter för människor och företag att utvecklas genom att förenkla deras ekonomiska vardag. Banken söker ständigt nya arbetssätt och lösningar som effektiviserar och förbättrar kundens vardag.

Låna upp till 2 000 000 kr två miljoner kronor hos Marginalen Bank

Som företagare har du möjlighet att låna upp till 2 000 000 kr hos Marginalen Bank när du ansöker om företagslån via Toborrow. Löptiden kan du påverka själv men de vanligaste löptiderna är mellan 24-60 månader. Vilken månadsränta och hur mycket ditt företagslån kommer att kosta är beroende av ditt företags förutsättningar och återbetalningsförmågan hos ditt företag.

Vanligtvis behöver du skicka in resultat- och balansräkning med så uppdaterade siffror som möjligt samt tydligt klargöra vad dina pengar ska användas till för att kunna få ditt lån utbetalt. Ofta krävs även personlig borgen personlig borgen för att kunna beviljas ett företagslån, men du kan även komplettera med säkerheter såsom företagshypotek, moderbolagsborgen eller andra välkända företagssäkerheter.

Lånebelopp
500 000 kr
Lånetid
36 månader
Fortsätt
(Ansökan är inte bindande)
Testa ditt kreditutrymme utan kreditupplysning Ta testet igen
Till testet
Ange ett giltigt personnummer och välj företag i nästa steg.
Ange ett giltigt telefonnummer.
Ange en giltig epostadress.
Tillbaka
(Ansökan är inte bindande)
Har du några betalningsanmärkningar?
Detta fält måste fyllas i.
Tillbaka
Senast uppdaterad:
2024-04-23 17:19