Låna pengar - få svar från flera långivare

Olika långivare har olika villkor när du vill låna pengar. Hos Toborrow kan du jämföra lån upp till 600 000 kr, enkelt och kostnadsfritt.

Endast 1 kreditupplysning
Svar inom 24 timmar
Låna upp till 600 000 kr  
Ungefärlig kostnad
1 943 kr/mån
Har du lån som du vill samla ihop?
Hur mycket av 100 000 kr vill du samla?
100 000 kr
Räkneexempel: Ett annuitetslån på 150 000 kr med 8 års löptid, rörlig ränta 6,2 % (startavg. 0 kr / aviavg. 0 kr) ger en effektiv ränta på 6,38 %, totalkostnad 190 642 kr, kostnad 1 986 kr/mån (96 avbet.). Individuell ränta 2,95–18,6%. Återbet. tid 1–15 år. Uppdaterat 2022-06-14.
Personlig information
Dina uppgifter
Du måste vara minst 18 år gammal för att använda tjänsten.
LÄGG TILL MEDLÅNTAGARE
Din medsökande
Ta bort
Du måste vara minst 18 år gammal för att använda tjänsten.
Tillbaka
Bostad och arbete
Dina uppgifter
Din medsökande
Ta bort
Tillbaka
Anställning
Dina uppgifter
Din medsökande
Ta bort
Tillbaka

Så funkar det att låna pengar

Ansökan är snabb och enkel och du kan få flera låneerbjudanden genom endast en ansökan. Vi jämför lån hos flertalet långivare vilket ökar din chans att låna pengar till låg ränta. Jämförelsen är kostnadsfri och ej bindande.
Gör en ansökan
Fyll i din ansökan enkelt och smidigt, helt digitalt. Ansökan tar bara ett par minuter.
Jämför dina erbjudanden
Toborrow samlar flera långivare och låter dem tävla om att ge dig din bästa ränta. Du väljer enkelt det bästa låneerbjudandet genom att logga in med BankID.
Lånet betalas ut
När du har valt ett låneerbjudande blir du kontaktad av långivaren som betalar ut ditt lån. Oftast betalas lånet ut samma dag som lånet blivit beviljat.

Låna pengar till lägre ränta hos Toborrow

Låna pengar online till lägre ränta utan säkerhet. Du kan ansöka om lån från 5 000 kr upp till 600 000 kr med en löptid på upp till 15 år. Med endast en ansökan kan du få flera olika låneerbjudanden. När du ansökt digitalt och signerat med BankID skickas ansökan ut till våra långivare och banker som finns på plattformen. De genomför en snabb behandling av angivna och inhämtade uppgifter för att sedan sammanställa och göra en gedigen kreditbedömning. Du får sedan besked om ansökan beviljats eller blivit avslagen.

Med en medsökande kan du få lägre ränta

När ni är två som ansöker om lån eller krediter ser våra långivare och banker till er gemensamma inkomst och ekonomiska situation. I de flesta fall ökar möjligheten att få lånet beviljat och möjligheten att bli beviljad ett högre lånebelopp är större med en medsökande. Är ni två som ansöker får ni dessutom möjlighet till lägre ränta. Ni har ett gemensamt ansvar för att lånet återbetalas.

Räntan på lånet du söker sätts inte av Toborrow utan av banker och långivare som vi samarbetar med. Varje bank och långivare gör egen individuell riskbedömning baserad på din kreditvärdighet. Du ser sedan vilken ränta och lånebelopp som respektive långivare eller bank erbjuder dig på din profil.

Några av våra utvalda partners

Välj det bästa lånet för dig

‍Privatlån

Låna pengar utan säkerhet med våra partners privatlån. Det här med att ansöka om privatlån kan tyckas vara lite krångligt, speciellt för den som aldrig gjort det förut. Vad tänker du när vi säger att endast en ansökan om privatlån kan ge dig flertalet olika låneerbjudanden? Låter kanon va?

Samla dina lån

Låna smartare och samla dina lån eller krediter.  Du minskar inte bara dina utgifter utan ger även dig själv en bättre kontroll på din ekonomi.

Blancolån

Med ett blancolån kan du låna till precis det du behöver vare sig det är till en renovering eller kanske till att samla dina lån. Låna med låg ränta till det du behöver. Låna mellan 5 000 kr upp till 600 000 kr. Privatlån eller blancolån innebär det att du lånar utan säkerhet.

Jämföra lån

Ta det första bästa eller jämföra? Våra långivares låneerbjudanden tål att jämföras! När du ansökt digitalt och signerat med BankID skickas ansökan ut till våra långivare och banker som finns på plattformen. De genomför en snabb behandling av angivna och inhämtade uppgifter för att sedan sammanställa och göra en gedigen kreditbedömning. Du får sedan besked om ansökan beviljats eller blivit avslagen.

Vi finns här för dig om du behöver hjälp

08-520 017 30
Telefon:
Adress: Adolf Fredriks Kyrkogata 8,
111 37 Stockholm
Öppettider
Måndag till fredag:
09-17
Sändag
Lördag: 
Stängt
Stängt
Magnus Ersson
Kreditspecialist

Blogg och nyheter

Frågor och svar

Vad kan jag använda mitt privatlån till?

Ett privatlån kan användas till vad som helst. Du behöver ange vilket syfte du ska använda pengarna till enligt penningtvättslagstiftning och för att långivaren ska kunna beräkna din återbetalningsförmåga.

Hur många låneerbjudanden får jag?

Hur många erbjudanden just du får på din ansökan avgörs på hur din ekonomiska situation ser ut. Efter din ansökan har långivarna 24 timmar på sig att lämna erbjudanden och du kommer se dessa i din dashboard.

Låna med skuld hos kronofogden?

Toborrow har inga långivare på plattformen som erbjuder privatlån om det finns en aktuell skuld hos kronofogden.

Är räntan på mitt lån fast eller rörlig?

Räntan på ditt lån är oftast rörlig. Du kan alltid kontakta långivaren för att få ytterligare information.

Vad blir månadskostnaden?

Då räntan sätts individuellt och bestäms utifrån lånebelopp, din återbetalningsförmåga och dina eventuella skulder, påverkas månadskostnaden av detta. Det som också påverkar är amorteringsgrad och avgifter.

Vad kan jag göra för att få lägre ränta?

Att lägga till en medsökande på lånet du söker kan öka möjligheterna till lägre ränta och ett högre lånebelopp. En medsökande kan vara vem som helst i din närhet. Den medsökande har lika stort ansvar för att lånet betalas tillbaka och därför är det en extra trygghet för banken.

Jag är student, kan jag ansöka om lån?

Om det finns en fast inkomst på sidan av studierna kan du ansöka om ett privatlån hos våra långivare.

Hur fungerar det att ta ett privatlån på Toborrow?

Du ansöker digitalt via vår plattform. När du fyllt i önskat lånebelopp, återbetalningstid och angivit de uppgifter som efterfrågas signerar du din ansökan säkert med BankID. Därefter förmedlar vi din ansökan till anslutna långivare som inom 24 timmar lämnar ett låneerbjudande.

Kan jag ansöka om lån utan fast inkomst?

Nej, Toborrow kräver en fast inkomst för att din låneansökan ska förmedlas vidare till våra långivare.

Varför ska jag jämföra lån från flera långivare?

Genom att jämföra låneerbjudanden kan du hitta det låneerbjudande som passar just dig bäst och ger dig den lägsta räntan och bästa villkoren.

Varför blev min ansökan nekad?

Varje långivare kan begära in kompletterande dokumentationen efter accepterat bud. Skulle den informationen påverka långivarens kreditbedömning på ett negativt sätt kan erbjudandet dras tillbaka.

Hur mycket kan jag låna?

Våra långivare på plattformen erbjuder belopp från 5 000 kr upp till 600 000 kr.

Kostar det något att ansöka?

Det kostar ingenting att ansöka.

Vilka är Toborrow?

Sedan 2014 har Toborrow strävat efter att fler företag enklare ska kunna växa med ett företagslån till en marknadsmässig ränta. På plattformen kan du som företag eller privatperson jämföra låneerbjudanden från flertalet kreditgivare och banker. Toborrow har sitt kontor i Stockholm men driver tjänsten digitalt.

Kan jag låna trots betalningsanmärkning?

Det går att ansöka om privatlån trots betalningsanmärkningar, det får dock inte finnas något skuldsaldo. Betalningsanmärkningar kan påverka hur stort belopp du kan bli erbjuden.

När betalas lånet ut?

Lånebeloppet betalas oftast ut samma dag som du signerar skuldebrevet med långivaren. Om skuldebrevet signeras fysiskt kan det ta lite längre tid.

Kan jag förtidslösa mitt lån?

Du kan när som helst förtidslösa ditt privatlån, så länge räntan är rörlig. Kontakta din långivare så hjälper de dig.

Vad kan jag välja för återbetalningstid på mitt lån?

När du ansöker om ett privatlån på Toborrow kan du välja en återbetalningstid från 1 - 15 år.

Tar ni endast en kreditupplysning vid min ansökan?

Endast en kreditupplysning tas hos UC som alla våra partners får ta del av.

Vad betyder en medsökande?

En medsökande kan öka chanserna att få ett privatlån beviljat om den som söker lånet vet om att det kan vara svårt att få ett lån beviljat på egen hand. Dessutom kan du få chans till lägre ränta om ni är två som delar på lånet eftersom långivaren tar hänsyn till er gemensamma ekonomiska situation.

Vilken ränta kan jag få på mitt privatlån?

Räntan sätts individuellt och bestäms utifrån lånebelopp, din återbetalningsförmåga och dina eventuella skulder. Ju bättre återbetalningsförmåga, desto lägre ränta. Räntan sätts individuellt av varje långivare och den kan inte påverkas av Toborrow.

Vilka är grundkraven för att beviljas ett privatlån?

På Toborrow kan du ansöka om privatlån upp till 600 000 kr med återbetalningstid som längst 15 år. Du behöver vara minst 18 år, skriven och folkbokförd i Sverige, inneha en årsinkomst om minst 140.000 kr samt ha fast inkomst från arbete eller pension.

Låna pengar med endast en UC 

​​Långivare vill alltid försäkra sig om att du som låntagaren har förutsättningar att betala tillbaka lånet du söker. Därför tar långivaren regelmässigt någon typ av kreditupplysning. På Toborrow tar vi alltid bara en enda förfrågan hos UC som de banker och långivare vi samarbetar med får dela på. 

Låna pengar via Toborrow
  • Blancolån upp till 600 000 kr
  • Få låneerbjudande från flera banker och långivare på samma ansökan
  • Flertalet banker och långivare tar del av ansökan med endast 1 UC
  • Ansök på bara några minuter

Låna pengar med betalningsanmärkning

En betalningsanmärkning behöver inte vara ett hinder för att du ska beviljas ett lån eller kredit. Däremot tar långivaren en större risk genom att bevilja dig ett lån trots att du har en betalningsanmärkning och detta kan påverka räntan som banken eller annan kreditgivare erbjuder dig.

Tack vare våra partners som består av banker och andra långivare, kan du beviljas det lån som passar just dig och din ekonomi. Vill du läsa mer om våra partners kan du göra det här.

Toborrrow samlar in data genom cookies för att leverera vår tjänst, förbättra produkten, genomföra relevant marknadsföring av Toborrows tjänster genom tredje part. Du kan själv kontrollera dina inställningar genom att anpassa cookies. Läs vår cookiepolicy och personuppgiftspolicy.