Logotyp för OPR företagslån Flex som är samarbetspartner till Toborrow

Ansök om en flexibel kontokredit upp till 200 000 kr från OPR-företagslån Flex via Toborrow

OPR flex är en del av OPR-finance som är en finländsk finanseringskoncern och har verksamhet i 5 olika länder.  Med OPR-Företagslån Flex har ditt företag alltid tillgång till en flexibel företagskredit mellan 20 000-200 000 kronor för olika oförutsedda utgifter eller investeringar.  Oftast får du tillgång till pengarna samma dag som ditt lån blivit beviljat när du ansöker via Toborrow.

OPR-Företagslån Flex är en fortlöpande företagskredit från vilken du kan göra uttag upp till din kreditgräns till företagets konto, antingen hela lånet på en gång eller i mindre summor. Du betalar endast för den utnyttjade krediten och återbetalningen sker flexibelt genom månatlig avbetalning.

Vem kan ansöka om OPR-Företagslån Flex?

OPR företagslån flex kan sökas av flera olika företagsformer så som aktiebolag, handelsbolag, enskild firma och kommanditbolag. För att du skall kunna göra en ansökan måste ditt företag även vara registrerat i Sverige.

OPR-Företagslån Flex kan sökas av en person som har firmateckningsrätt antingen ensam eller tillsammans med någon annan person i företaget som ansöker om krediten. Krediten söks av och beviljas till företaget.

Vilket är det minsta uttaget för OPR-Företagslån Flex?

Det minsta uttaget är 5 000 kronor. För uttagen debiterar vi en uttagsavgift på 3 procent, som du betalar på nästa månadsfaktura.

Vilka avgifter tas ut för OPR-Företagslån Flex?

Själva kreditavtalet är avgiftsfritt. Krediten har inga fasta års- eller månadsavgifter, utan du betalar endast för dina uttag.

 

Hur avbetalas OPR-Företagslån Flex?

Fakturan skickas en gång per månad cirka två veckor före förfallodagen, som alltid är den 28:e varje månad. På fakturan samlar föregående månads transaktioner för OPR-Företagslån Flex och eventuellt restbelopp från föregående faktura. Du kan betala hela fakturabeloppet på en gång eller i delar.

På det återstående kapitalet räknas en månadsränta på 5 procent. Om du vill slutbetala så måste du be om den aktuella slutsumman som ska återbetalas från OPR-Företagslån Flex kundservice. Den månatliga minsta amorteringen är 4 procent av det utnyttjade kreditkapitalet, dock minst 2 000 kronor. Du kan alltid betala tillbaka hela den använda krediten på en gång eller betala in ett engångsbelopp som är större än minimibeloppet.

Om du vill veta mer om kontokrediter eller andra finansieringsalternativ kan du alltid kontakta oss på Toborrow via telefon eller chatt. Du ansöker enkelt om OPRs kontokredit genom att skicka in en ansökan på Toborrows hemsida.

Lånebelopp
500 000 kr
Lånetid
36 månader
Fortsätt
(Ansökan är inte bindande)
Testa ditt kreditutrymme utan kreditupplysning Ta testet igen
Till testet
Ange ett giltigt personnummer och välj företag i nästa steg.
Ange ett giltigt telefonnummer.
Ange en giltig epostadress.
Tillbaka
(Ansökan är inte bindande)
Har du några betalningsanmärkningar?
Detta fält måste fyllas i.
Tillbaka
Senast uppdaterad:
2024-04-23 17:19