Hitta bästa banklånet - jämför flera långivare

Endast 1 kreditupplysning
Svar inom 24 timmar
Låna upp till 600 000 kr  
Ungefärlig kostnad
1 943 kr/mån
Har du lån som du vill samla ihop?
Hur mycket av 100 000 kr vill du samla?
100 000 kr
Räkneexempel: Ett annuitetslån på 150 000 kr med 8 års löptid, rörlig ränta 6,2 % (startavg. 0 kr / aviavg. 0 kr) ger en effektiv ränta på 6,38 %, totalkostnad 190 642 kr, kostnad 1 986 kr/mån (96 avbet.). Individuell ränta 2,95–18,6%. Återbet. tid 1–15 år. Uppdaterat 2022-06-14.
Personlig information
Dina uppgifter
Du måste vara minst 18 år gammal för att använda tjänsten.
LÄGG TILL MEDLÅNTAGARE
Din medsökande
Ta bort
Du måste vara minst 18 år gammal för att använda tjänsten.
Tillbaka
Bostad och arbete
Dina uppgifter
Din medsökande
Ta bort
Tillbaka
Anställning
Dina uppgifter
Din medsökande
Ta bort
Tillbaka

Ansökan är snabb och enkel och du kan få flera låneerbjudanden genom endast en ansökan. Vi jämför lån hos flertalet långivare vilket ökar din chans att låna pengar till låg ränta. Jämförelsen är kostnadsfri och ej bindande.
Gör en ansökan
Fyll i din ansökan enkelt och smidigt, helt digitalt. Ansökan tar bara ett par minuter.
Jämför dina erbjudanden
Toborrow samlar flera långivare och låter dem tävla om att ge dig din bästa ränta. Du väljer enkelt det bästa låneerbjudandet genom att logga in med BankID.
Lånet betalas ut
När du har valt ett låneerbjudande blir du kontaktad av långivaren som betalar ut ditt lån. Oftast betalas lånet ut samma dag som lånet blivit beviljat.

Vad är ett banklån?

Banklån används ofta som ett samlingsnamn för olika typer av lån från en bank eller ett kreditinstitut och kan bland annat innefatta privatlån, bolån eller billån. Ett banklån kan därmed ha många olika syften beroende på hur dina behov ser ut. Ett banklån kan vara en bra lösning för dig när du behöver göra en större investering eller när du vill samla befintliga lån och krediter för att sänka din månadskostnad. 

När du lånar pengar av en bank eller kreditinstitut skapas ett avtal mellan dig och långivaren där det framgår hur mycket du får låna och hur mycket som ska betalas tillbaka övertid. Lånet betalas i huvudregel tillbaka genom månatliga avbetalningar, även kallade amorteringar, plus den ränta som du och långivaren har kommit överens om. 

När du ansöker om banklån via Toborrow kan du få svar från flera långivare på endast 1 ansökan och 1 kreditupplysning. Detta är bra då du kan jämföra flera långivares villkor samtidigt och lätt se fördelarna med de olika erbjudandena. 

Några av våra utvalda partners

Hur mycket kan jag låna med ett banklån?

Hur mycket du kan låna skiljer sig ofta mellan olika långivare. Det är därför bra att göra en jämförelse mellan olika långivare hos Toborrow för att se till att du får det beloppet du behöver, till så bra ränta som möjligt. På Toborrow kan du ansöka banklån upp till 600 000kr.

Belopp och ränta sätts efter bankens indivudella bedömning

När du ansöker om ett banklån via Toborrow tas det en kreditupplysning på dig och din eventuella medlåntagare hos UC. Kreditupplysningen ligger till grund för den kreditbedömning som långivarna gör där de uppskattar risken i ansökan. Förutom kreditupplysningen kan de kolla på flera andra parametrar som kan påverka det belopp du kan få låna och vilken ränta du kommer att få. För varje låneansökan görs en individuell bedömning med hänsyn till din specifika situation. Räntan som du erbjuds är unik för dig. En kreditupplysning kan påverka din kreditvärdighet negativt och det är därför viktigt att man inte söker lån för ofta eller hos för många olika långivare. När du ansöker om lån via Toborrow tas endast 1 kreditupplysning från UC som sedan delas till de olika långivarna, så att din kreditvärdighet påverkas så lite som möjligt. 

Om du väljer att ansöka tillsammans med någon, även kallad medsökande, så kan du ofta låna ett högre belopp och även få bättre villkor då risken för långivarna blir lägre.

Vi finns här för dig om du behöver hjälp

08-520 017 30
Telefon:
Adress: Adolf Fredriks Kyrkogata 8,
111 37 Stockholm
Öppettider
Måndag till fredag:
09-17
Sändag
Lördag: 
Stängt
Stängt
Magnus Ersson
Kreditspecialist

Blogg och nyheter

Frågor och svar

Vad kan jag använda mitt privatlån till?

Ett privatlån kan användas till vad som helst. Du behöver ange vilket syfte du ska använda pengarna till enligt penningtvättslagstiftning och för att långivaren ska kunna beräkna din återbetalningsförmåga.

Hur många låneerbjudanden får jag?

Hur många erbjudanden just du får på din ansökan avgörs på hur din ekonomiska situation ser ut. Efter din ansökan har långivarna 24 timmar på sig att lämna erbjudanden och du kommer se dessa i din dashboard.

Låna med skuld hos kronofogden?

Toborrow har inga långivare på plattformen som erbjuder privatlån om det finns en aktuell skuld hos kronofogden.

Är räntan på mitt lån fast eller rörlig?

Räntan på ditt lån är oftast rörlig. Du kan alltid kontakta långivaren för att få ytterligare information.

Vad blir månadskostnaden?

Då räntan sätts individuellt och bestäms utifrån lånebelopp, din återbetalningsförmåga och dina eventuella skulder, påverkas månadskostnaden av detta. Det som också påverkar är amorteringsgrad och avgifter.

Vad kan jag göra för att få lägre ränta?

Att lägga till en medsökande på lånet du söker kan öka möjligheterna till lägre ränta och ett högre lånebelopp. En medsökande kan vara vem som helst i din närhet. Den medsökande har lika stort ansvar för att lånet betalas tillbaka och därför är det en extra trygghet för banken.

Jag är student, kan jag ansöka om lån?

Om det finns en fast inkomst på sidan av studierna kan du ansöka om ett privatlån hos våra långivare.

Hur fungerar det att ta ett privatlån på Toborrow?

Du ansöker digitalt via vår plattform. När du fyllt i önskat lånebelopp, återbetalningstid och angivit de uppgifter som efterfrågas signerar du din ansökan säkert med BankID. Därefter förmedlar vi din ansökan till anslutna långivare som inom 24 timmar lämnar ett låneerbjudande.

Kan jag ansöka om lån utan fast inkomst?

Nej, Toborrow kräver en fast inkomst för att din låneansökan ska förmedlas vidare till våra långivare.

Varför ska jag jämföra lån från flera långivare?

Genom att jämföra låneerbjudanden kan du hitta det låneerbjudande som passar just dig bäst och ger dig den lägsta räntan och bästa villkoren.

Varför blev min ansökan nekad?

Varje långivare kan begära in kompletterande dokumentationen efter accepterat bud. Skulle den informationen påverka långivarens kreditbedömning på ett negativt sätt kan erbjudandet dras tillbaka.

Hur mycket kan jag låna?

Våra långivare på plattformen erbjuder belopp från 5 000 kr upp till 600 000 kr.

Kostar det något att ansöka?

Det kostar ingenting att ansöka.

Vilka är Toborrow?

Sedan 2014 har Toborrow strävat efter att fler företag enklare ska kunna växa med ett företagslån till en marknadsmässig ränta. På plattformen kan du som företag eller privatperson jämföra låneerbjudanden från flertalet kreditgivare och banker. Toborrow har sitt kontor i Stockholm men driver tjänsten digitalt.

Kan jag låna trots betalningsanmärkning?

Det går att ansöka om privatlån trots betalningsanmärkningar, det får dock inte finnas något skuldsaldo. Betalningsanmärkningar kan påverka hur stort belopp du kan bli erbjuden.

När betalas lånet ut?

Lånebeloppet betalas oftast ut samma dag som du signerar skuldebrevet med långivaren. Om skuldebrevet signeras fysiskt kan det ta lite längre tid.

Kan jag förtidslösa mitt lån?

Du kan när som helst förtidslösa ditt privatlån, så länge räntan är rörlig. Kontakta din långivare så hjälper de dig.

Vad kan jag välja för återbetalningstid på mitt lån?

När du ansöker om ett privatlån på Toborrow kan du välja en återbetalningstid från 1 - 15 år.

Tar ni endast en kreditupplysning vid min ansökan?

Endast en kreditupplysning tas hos UC som alla våra partners får ta del av.

Vad betyder en medsökande?

En medsökande kan öka chanserna att få ett privatlån beviljat om den som söker lånet vet om att det kan vara svårt att få ett lån beviljat på egen hand. Dessutom kan du få chans till lägre ränta om ni är två som delar på lånet eftersom långivaren tar hänsyn till er gemensamma ekonomiska situation.

Vilken ränta kan jag få på mitt privatlån?

Räntan sätts individuellt och bestäms utifrån lånebelopp, din återbetalningsförmåga och dina eventuella skulder. Ju bättre återbetalningsförmåga, desto lägre ränta. Räntan sätts individuellt av varje långivare och den kan inte påverkas av Toborrow.

Vilka är grundkraven för att beviljas ett privatlån?

På Toborrow kan du ansöka om privatlån upp till 600 000 kr med återbetalningstid som längst 15 år. Du behöver vara minst 18 år, skriven och folkbokförd i Sverige, inneha en årsinkomst om minst 140.000 kr samt ha fast inkomst från arbete eller pension.

Hur hittar jag ett banklån med bra villkor? 

Det finns en mängd olika långivare som är bra på olika saker och erbjuder olika belopp och räntor. Det kan därför vara svårt att veta vilken långivare som passar bäst för den situationen man befinner sig i. Vilket lån ska man välja? Vad är en bra ränta? Det är därför det är en bra idé att jämföra banklån via Toborrow. Genom att göra en jämförelse kan du få flera låneförslag på en ansökan och hitta det banklånet med bäst villkor. När du gör en jämförelse kan du se tydligt vad som skiljer erbjudanden från varandra och jämföra allt från effektivränta, månadskostad och avgifter. 

Vad kan jag använda ett bank till? 

Ett banklån kan används för en mängd olika ändamål. Till exempel oväntade utgifter uppstår då och då, om du ska köpa en bil eller om du ska göra en renovering hemma.  Alla har inte en bostad eller en bil som de kan använda som säkerhet för ett lån men det behöver inte betyda att du inte kan få låna de pengar du behöver. Du kan alltså få ett banklån utan säkerhet.

Du kan använda ett banklån till bland annat:

  • Ombyggnad eller renovering
  • Inköp av nya vitvaror
  • Samla befintliga lån eller krediter 
  • Köpa bil eller motorcykel

Toborrrow samlar in data genom cookies för att leverera vår tjänst, förbättra produkten, genomföra relevant marknadsföring av Toborrows tjänster genom tredje part. Du kan själv kontrollera dina inställningar genom att anpassa cookies. Läs vår cookiepolicy och personuppgiftspolicy.
()