Hitta bästa banklån till just dig - jämför flera långivare

Banklån används ofta som ett samlingsnamn för olika typer av lån från en bank eller ett kreditinstitut och kan bland annat innefatta privatlån, bolån eller billån.

Jämför flera långivare
Svar inom 24 timmar
Låna upp till 600 000 kr

* Erbjudandet gäller endast privatlån.
Giltigt fram till 2 januari 2024, se fullständiga kampanjvillkor här.

Du är inloggad
Ungefärlig kostnad
1 943 kr/mån
Vill du samla befintliga lån?
Hur mycket av 100 000 kr vill du samla?
100 000 kr
Ett annuitetslån på 150 000 kr med 8 års löptid, rörlig ränta 9,29 % (startavg. 0 kr / aviavg. 0 kr) ger en effektiv ränta på 9,7%, totalkostnad 206 321 kr, kostnad 2 724 kr/mån (96 avbet.). Individuell ränta 5,95–29,5%. Effektiv ränta 6,13%-33,9%. Återbet. tid 1–20 år. Uppdaterat 2024-02-08.
Personlig information
Dina uppgifter
Du måste vara minst 18 år gammal för att använda tjänsten.
Fyll i ett giltigt personnummer
Ange ett giltigt telefonnummer.
Fyll i en giltig e-postadress
LÄGG TILL MEDLÅNTAGARE
Din medsökande
Ta bort
Du måste vara minst 18 år gammal för att använda tjänsten.
Fyll i ett giltigt personnummer
Huvudsökande och medsökande måste vara två olika personer
Ange ett giltigt telefonnummer.
Fyll i en giltig e-postadress
Tillbaka
Bostad och arbete
Dina uppgifter
Vi kan tyvärr inte förmedla lån till privatpersoner som har en månadsinkomst under 11 667 kr.
Din medsökande
Ta bort
Vi kan tyvärr inte förmedla lån till privatpersoner som har en månadsinkomst under 11 667 kr.
Tillbaka

Anställning

Dina uppgifter

Din medsökande
Ta bort
Tillbaka
Ange ett giltigt telefonnummer.
Ange ett giltigt telefonnummer.
Ange ett giltigt telefonnummer.
Ange ett giltigt telefonnummer.
Grafiskt element som innehåller ett erbjudande

Våra långivare

Logotyp för CoopLogotyp för Lån&Spar BankLogotyp för Marginalen BankLogotyp för MoankLogotyp för Money goLogotyp för Lån&Spar Bank

Ansök om banklån hos Toborrow

Ansökan är snabb och enkel och du kan få flera låneerbjudanden genom endast en ansökan. Vi jämför lån hos flertalet långivare vilket ökar din chans att låna pengar till låg ränta. Jämförelsen är kostnadsfri och ej bindande.
1
Fyll i din ansökan

Fyll enkelt i ansökningsformuläret digitalt och signera med BankID. Det tar bara några minuter. Din ansökan är helt kostnadsfri och inte bindande. 

2
Jämför låneerbjudanden

Din ansökan förmedlas till våra samarbetspartners. Inom 24 timmar kan du jämföra och välja bland de låneerbjudanden du fått. Logga in med BankID för att se alla dina alternativ.

3
Välj lån och få det utbetalt

När du har valt ett erbjudande kommer långivaren att kontakta dig så att du kan få ditt lån utbetalt. Vanligtvis sker detta samma dag som lånet blir beviljat.

Vilken ränta får jag?

Vilken ränta du får på just ditt lån är individuellt utifrån den kreditbedömning som våra kreditgivare och banker gör. Räntan bestäms utifrån lånebelopp, återbetalningsförmåga och skuldhistorik.

Vilka är grundkraven för att få låna?

På Toborrow kan du ansöka om privatlån upp till 600 000 kr med återbetalningstid som längst 15 år. Du behöver vara minst 18 år, skriven och folkbokförd i Sverige, inneha en årsinkomst om minst 140.000 kr samt ha fast inkomst från arbete eller pension.

När betalas lånet ut?

Lånebeloppet betalas oftast ut samma dag som du signerar skuldebrevet med långivaren. Om skuldebrevet signeras fysiskt kan det ta lite längre tid.

Hur samlar jag mina lån?

Du samlar dina lån genom att ansöka om ett samlingslån. Då löser du dina smålån och krediter med ett lån istället för flera.

Hur lång tid tar det innan jag får svar på min ansökan?

Kreditgivarna och bankerna som är registrerade på vår plattform har 24 timmar på sig att lämna ett låneerbjudande. Oftast går det mycket snabbare än så.

Vi finns här för dig om du behöver hjälp

Vill du prata med en kreditspecialist? Ring eller chatta med oss!

Öppettider

Mån-Fre:
09-12 och 13-17

Vi svarar oftast inom 1 minut!

08-520 017 30
STARTA CHATTEN

eller

STARTA CHATTEN
Bild på Toborrows kreditchef som kan hjälpa dig om du har frågor

Magnus Ersson

Kreditspecialist

Vad är ett banklån?

Ett banklån, lån utan säkerhet, kan tjäna olika syften beroende på hur dina behov ser ut. Att ta ett banklån kan vara en bra lösning för dig när du behöver göra en större investering eller när du vill samla befintliga lån och krediter för att sänka din månadskostnad. När du samlar dina lån kan du ofta få en lägre effektiv ränta och du får även en bättre översikt över din ekonomi.

När du lånar pengar av en bank eller kreditinstitut skapas ett avtal mellan dig och långivaren där det framgår hur mycket du får låna och hur mycket som ska betalas tillbaka under lånets löptid du själv väljer vid ansökan. Lånet betalas i regel tillbaka genom månatliga avbetalningar, även kallade amorteringar, plus den ränta och övriga avgifter som du och långivaren har kommit överens om.

När du ansöker om banklån via Toborrow kan du få svar från flera långivare på endast 1 ansökan och 1 kreditupplysning. Detta är bra då du kan jämföra villkor från flera långivare samtidigt och kan lätt se fördelarna med de olika erbjudandena. Genom att jämföra kan du hitta ett banklån med en ränta som passar dig och din ekonomi.

Hur mycket kan jag låna med ett banklån?

Hur mycket du kan låna skiljer sig ofta mellan olika långivare. Det är därför bra att göra en jämförelse mellan olika långivare hos Toborrow för att se till att du får det beloppet du behöver, till så bra ränta som möjligt. På Toborrow kan du ansöka om privatlån från 5000 kr upp till 600 000 kr utan säkerhet.

Man renoverar med banklån han fått via Toborrow
Glada vänner på resa dom kunnat köpa efter att ha jämfört olika banklån

Belopp och ränta sätts efter bankens individuella bedömning

När du ansöker om ett banklån via Toborrow tas det en kreditupplysning på dig och din eventuella medlåntagare hos UC. Kreditupplysningen ligger till grund för den kreditbedömning som långivarna gör där de uppskattar risken i ansökan. 

Förutom kreditupplysningen kan de kolla på flera andra parametrar som kan påverka det belopp du kan få låna och vilken ränta ditt banklån kommer ha. För varje låneansökan görs en individuell bedömning med hänsyn till just din specifika situation och räntan som du erbjuds är unik för dig. 

Har du betalningsanmärkningar kan du fortfarande ansöka om banklån hos oss, ett antal av de långivare vi samarbetar med accepterar upp till två anmärkningar. Som det ser ut idag kan vi tyvärr inte erbjuda banklån till dig som har aktiva skulder hos kronofogden.

En kreditupplysning kan påverka din kreditvärdighet negativt och det är därför viktigt att man inte söker lån för ofta eller hos för många olika långivare. När du ansöker om lån via Toborrow tas endast 1 kreditupplysning från UC som sedan delas till de olika långivarna, så att din kreditvärdighet påverkas så lite som möjligt. 

Om du väljer att ansöka tillsammans med någon, även kallad medsökande, så kan du ofta låna ett högre belopp och även få bättre villkor då risken för långivarna blir lägre. Det är en fördel om din medsökande har en ordnad ekonomi och behöver, precis som du, vara folkbokförd i Sverige.

Hur hittar jag ett banklån med bra villkor? 

Det finns en mängd olika banker och långivare som är bra på olika saker, de kan erbjuda olika belopp och räntor. Det kan därför vara svårt att veta vilken långivare som passar bäst för den situationen man befinner sig i. Vilket lån ska man egentligen välja? Och vad är en bra ränta? Det är därför det är en bra idé att jämföra banklån via Toborrow så att du hittar det bästa lånet för just dig. 

Att räkna ut effektiv ränta på banklån kan kännas knepigt men genom vår jämförelsetjänst får du upp alla dina erbjudanden i en tydlig översikt där den effektiva räntan tydligt framgår. Du får svar på din ansökan inom 24 timmar och kan alltid logga in på vår hemsida för att se alla dina erbjudanden, du behöver inte bestämma dig direkt utan kan sedan fundera i lugn och ro.

Genom att göra en jämförelse kan du få flera låneförslag på en ansökan och hitta banklån med låg ränta och bra villkor. När du gör en jämförelse kan du se tydligt vad som skiljer erbjudanden från varandra och jämföra allt från effektiv ränta, månadskostnad och eventuella avgifter.

Vad kan jag använda ett banklån till? 

Ett banklån kan används för en mängd olika ändamål. Till exempel när oväntade utgifter uppstår då och då, om du ska köpa en bil eller om du ska göra en renovering hemma. Alla har inte en bostad eller en bil som de kan använda som säkerhet för ett lån men det behöver inte betyda att du inte kan få låna de pengar du behöver. Du kan alltså få ett banklån utan säkerhet.

Du kan använda ett banklån till bland annat:

Senast uppdaterad:
2024-04-23 14:26