Jämför företagslån - Hitta det bästa finansieringsalternativet till ditt företag

Att jämföra är en viktig process för dig som letar finansiering. Använd vår jämförelsetjänst av företagslån och upptäck de bästa räntevillkoren, flexibla villkoren och skräddarsydda finansieringsalternativen för din verksamhet. Spara pengar och tid genom att göra välgrundade finansiella beslut och möjligheten till den bästa räntan på ditt lån.

Låna upp till 20 miljoner
Endast 1 kreditupplysning från UC
Svar inom 24 timmar
Lånebelopp
500 000 kr
Lånetid
36 månader
Fortsätt
(Ansökan är inte bindande)
Testa ditt kreditutrymme utan kreditupplysning Ta testet igen
Till testet
Ange ett giltigt personnummer och välj företag i nästa steg.
Ange ett giltigt telefonnummer.
Ange en giltig epostadress.
Tillbaka
(Ansökan är inte bindande)
Har du några betalningsanmärkningar?
Detta fält måste fyllas i.
Tillbaka

Våra långivare

Tre enkla steg till rätt företagslån

Ansök enkelt om företagslån via mobilen hos Toborrow
1
Fyll i en ansökan

Fyll enkelt i ansökningsformuläret digitalt och signera med BankID. Det tar bara några minuter. Din ansökan är helt kostnadsfri och inte bindande.

2
Jämför låneerbjudanden

Din ansökan förmedlas till våra långivare. Inom 24 timmar kan du jämföra och välja bland de låneerbjudanden du fått. Logga in med BankID för att se alla dina alternativ.

3
Välj lån och få det utbetalt

När du har valt ett låneerbjudande kommer långivaren att kontakta dig så att du kan få ditt lån utbetalt. Vanligtvis sker detta samma dag som lånet blir beviljat.

Kan jag samla mina företagslån via Toborrow?

Toborrow har flertalet kreditgivare och banker registrerade på plattformen. Du kan kostnadsfritt göra en ansökan att samla dina företagslån från 30 000 kr upp till 20 000 000 kr. Du kan få flera låneerbjudanden med endast en ansökan och kan enkelt välja det erbjudandet som har bäst villkor och lägst ränta.

Hur skiljer sig Toborrow från andra låneförmedlare?

Toborrow har skräddarsydda lösningar för just dig. Vi har kreditgivare och banker som erbjuder olika finansieringslösningar som passar olika företag och olika syften med finansieringen. Förutom att vi har skräddarsydda lösningar finns våra kreditspecialister bara ett samtal eller chatt bort, redo för dina funderingar och frågor.

Vad kan jag använda mitt företagslån till?

Ett företagslån kan ge många möjligheter till tillväxt. Du kanske måste anställa mer personal, finansiera en order eller låna pengar till nästa affär. Möjligheterna är många och vad du ska använda lånet till beror helt på ditt företag. Vi erbjuder olika finansieringslösningar som passar i alla lägen.

Vilka uppgifter ska jag lämna i min låneansökan?

Att ansöka om ett lån hos oss är enkelt och tar bara några minuter. För att kunna behandla din ansökan behöver vi följande uppgifter om dig och ditt företag: - Företagets organisationsnummer
- Personnummer
- Legitimering via Bank-ID

Vad blir räntan på mitt företagslån?

Räntan på ditt företagslån sätts individuellt och baseras på ditt företags förutsättningar. Vi presenterar den exakta räntan för ditt lån när kreditgivarna och bankerna behandlat din ansökan och genomfört en kreditprövning. I de flesta fall får du ett slutgiltigt besked inom 24 timmar efter att du skickat in din ansökan.

Vad kostar ett företagslån?

Att jämföra företagslån via Toborrow är kostnadsfritt. Kostnaden för själva företagslånet som blir utbetalt från en kreditgivare eller bank beror på olika faktorer så som: - Hur mycket du lånar - Lånets återbetalningstid
- Vilken ränta du får Vilken exakt ränta och kostnad det blir får du veta när dina låneerbjudanden börjar registreras på din dashboard. Låneansökan är inte bindande och du kan alltid tacka nej till erbjudandet.

Hur ansöker jag?

Du ansöker om finansiering till ditt företag via vår plattform i det formulär som är på respektive finansieringsalternativ. När du följt de steg som finns i ansökningsfomuläret förmedlar vi din ansökan till de kreditgivare och banker vi har på plattformen. Du får sedan svar i inloggat läge så fort du får ett erbjudande. Kreditgivarna och bankerna har 24 timmar på sig att lämna ett erbjudande.

Vad är grundkraven för att beviljas ett lån?

Företaget måste vara aktivt och registrerat i Sverige. För att kunna göra en ansökan om företagslån på Toborrow behöver du ha en ledande roll i företaget såsom VD, ledamot eller suppleant i företagets styrelse. När du, vid din ansökan, identifierar dig med BankID kan vi enkelt hitta företagets uppgifter och på så sätt göra ansökan snabb och enkel.

Vilka är grundkraven för att beviljas ett lån till mitt företag?

Företaget måste vara aktivt och registrerat i Sverige. För att kunna göra en ansökan om företagslån på Toborrow behöver du ha en ledande roll i företaget såsom VD, ledamot eller suppleant i företagets styrelse. När du, vid din ansökan, identifierar dig med BankID kan vi enkelt hitta företagets uppgifter och på så sätt göra ansökan snabb och enkel.

Vilken ränta kan jag få på mitt företagslån?

Räntan bestäms inte av Toborrow, utan av de långivare som använder sig av plattformen för att lägga bud. Därav kan räntan variera beroende på vad företaget har för kreditrating och långivarens interna riskbedömning av företaget. Skicka in en ansökan för att kunna se vad just ditt företag kan få för ränta.

Vi hjälper ditt företag till rätt finansiering

Vi finns här för att hjälpa dig, oavsett om det är via chatt, e-post eller telefon. Tveka inte att kontakta oss, vi ser fram emot att höra från dig!

 • Kostnadsfritt och förutsättningslöst samtal med en kreditspecialist

 • Vi hjälper dig att maximera dina chanser till bra lånevillkor

 • Vi svarar oftast inom 1 minut!

Öppettider

Mån-Fre:

09-12 och 13-17

08-520 017 30
STARTA CHATTEN

eller

STARTA CHATTEN
Bild på Toborrows kreditchef som kan hjälpa dig om du har frågor

Magnus Ersson

Kreditspecialist

Boka tid med en kreditspecialist

Vill du hellre att vi ringer upp dig? Boka ett telefonmöte med en av våra kreditspecialister.

Jämför företagslån - ett viktigt steg för framgång

När du överväger att ta ett företagslån är det avgörande att du tar dig tid att jämföra olika alternativ noggrant. Varför? För att jämföra företagslån innan du bestämmer dig för ett erbjudande är nyckeln till att hitta det bästa erbjudandet med den lägsta räntan.

Genom att jämföra företagslån kan du hitta de mest konkurrenskraftiga räntevillkoren och den optimala löptiden för din verksamhet. Detta kan spara ditt företag betydande summor över tiden. Det är också viktigt att utforska olika banker och andra kreditgivare. Varje institution kan erbjuda unika förmåner och villkor som passar olika företagsbehov. Innan du bestämmer dig för att ta ett företagslån, kom ihåg att jämföra, jämföra, jämföra. Det kan vara det mest lönsamma beslutet du gör för din verksamhet. Gör din del, hitta det bästa erbjudandet och stärk din ekonomiska framtid och vi gör vår del genom att förmedla din ansökan vidare till alla kreditgivare och banker på vår plattform.

Vi hjälper dig hitta rätt finansiering genom att jämföra företagslån

Du ansöker, vi förmedlar din ansökan till våra kreditgivare och banker som är registrerade på plattformen. Våra rådgivare är med dig hela vägen så att just du hittar finansieringen som är bäst för ditt företag.

Varför ska du jämföra innan du lånar? Det är mycket som kan skilja i ett låneerbjudande från en keditgivare till en annan. Räntan, löptid, erbjudet belopp och säkerheter som krävs, när du jämför kan du se vilket låneerbjudande som passar bäst. Vi ger dig en snabb, trygg och kostnadsfri lösning som ger dig mer tid att driva ditt företag och skapa tillväxt i bolaget.

Jämför företagslån - hitta den lägsta räntan

När du får ett låneerbjudande efter att du ansökt om företagslån kan räntan skilja sig något beroende på vad kreditgivare och banker erbjuder dig. Då vi förmedlar din ansökan till flertalet banker och långivare, så att du får möjlighet till fler låneerbjudanden, innebär det att varje kreditgivare och bank gör en egen bedömning på företagets risk och återbetalningsförmåga.  Andra faktorer som kan påverka räntan är lånebelopp gentemot företagets keditvärdighet och vilka säkerheter som kan användas för företagslånet. Om kreditgivarna och bankerna anser det vara en högre risk att låna ut till företaget kan det innebära en högre ränta och en lägre om företagets återbetalningsförmåga ser bra ut.

Personer jämför privat och företagslån online på Toborrow
Vilken finansieringslösning som passar just ditt företag beror på vad finansieringen ska användas till. Vi finns här för dig om du har några frågor eller funderingar om de olika finansieringslösningar du kan hitta på vår plattform. Tillsammans kan vi hitta något som passar just ditt företag!
Egenföretagare har startat e-handel med hjälp av ett företagslån med låg ränta via Toborrow

Jämför företagslån med en kreditupplysning

För att kunna ge dig det absolut bästa låneerbjudandet för ditt företagslån kan du genom att jämföra få låneerbjudanden från olika kreditgivare och banker. Oavsett om ditt syfte med företagslånet är att fylla på ditt lager, sälja fakturor för att få in mer likviditet eller leasa en maskin för att effektivisera din produktion så har vi rätt företagslån för dig.

 • Ansök från 30 000 kr upp till 20 miljoner kr
 • Bättre villkor- konkurrensutsätt upp till 18 långivare
 • Svar inom 24 timmar
 • Du ansöker snabbt, enkelt och kostnadsfritt helt digitalt
 • Endast en UC

Grundkrav för att jämföra företagslån företagslån

För att din ansökan om företagslån ska komma in till våra kreditgivare och banker krävs det att ditt företag uppfyller vissa grundkrav.

 • Du måste vara en firmatecknare inom företaget, till exempel VD eller styrelseledamot.
 • Företaget måste vara aktivt och registrerat i Sverige.
 • Företaget måste ha en viss bolagsform så som Aktiebolag, Enskild firma, kommanditbolag, BRF eller HB.
 • Företaget får inte ha en aktiv skuld hos kronofogden.
 • Det måste finnas en registrerad verklig huvudman.

Företagslån med eller utan säkerhet

Den som lånar pengar måste ha realistiska förutsättningar att kunna betala tillbaka lånet - vare sig det ställs någon säkerhet eller inte för lånet. Därför har de flesta kreditgivare och banker ett par grundkrav som alla som ansöker om lån behöver uppfylla för att kunna bli beviljade. Alla kreditgivare och banker kräver en säkethet för lånet vilket också ger en trygghet till långivaren att kunna låna ut till den som söker. En bättre säkerhet kan i vissa fall ge en bättre ränta till dig som låntagare.Jämför flera olika finansieringsalternativ

Skräddarsydda lösningar inom företagslån innebär att våra kreditgivare och banker som är registrerade på plattformen kan anpassa finansieringsalternativet efter de specifika behoven och mål företaget har. Dessa anpassade lösningar kan vara avgörande för att hjälpa företag att hantera sin ekonomi på ett effektivt sätt. Nedan är några exempel på skräddarsydda lösningar som vi erbjuder på vår plattform:

Leasing

Leasing är ett alternativ där företaget hyr utrustning eller fordon istället för att äga dem. Det kan vara en kostnadseffektiv lösning eftersom det ofta kräver lägre initiala investeringar och ger flexibilitet när det gäller att uppgradera utrustningen.

Factoring

Factoring är en finansieringsmetod där företaget säljer sina fakturor till en tredje part (factoringbolag) för att få omedelbar tillgång till likvida medel. Detta kan hjälpa företag att förbättra sin likviditet och hantera kassaflödesproblem.

Fastighetslån

Om ditt företag behöver finansiering för att köpa, bygga eller renovera fastigheter kan ett fastighetslån vara en skräddarsydd lösning. Lånet kan anpassas efter fastighetens värde och ändamål.

Kontokredit

Kontokredit är liknande checkkredit och ger företag möjlighet att dra på en förutbestämd kreditgräns. Det är en användbar lösning för att hantera oplanerade utgifter och kassaflöde.

Företagslån aktiebolag

Företagslån för aktiebolag kan vara nödvändigt för att kunna växa och expandera sin verksamhet och få bättre likviditet. Historiskt har många småföretagare länge upplevt svårigheter att få lån till aktiebolag men vi har finansieringslösningar för dig.

Våra skräddarsydda lösningar kan anpassas efter ditt företags storlek, bransch, ekonomiska situation och mål. Det är viktigt att samarbeta med en låneförmedlare som förstår dina specifika behov och kan erbjuda skräddarsydda finansieringsalternativ för att hjälpa ditt företag att växa genom rätt finansiering - och det gör vi på Toborrow. Våra skräddarsydda lösningar kan ge dig både mer tid och pengar samtidigt som de möjliggör anpassning till de unika utmaningar och möjligheter som ditt företag möter.

Inköpare planerar finansiering av inköp inför kommande säljperiod
Senast uppdaterad:
2024-04-19 13:59