Logotyp för Fedelta som är samarbetspartner till Toborrow

Ansök om företagslån hos Fedelta via Toborrow

Fedelta erbjuder flexibla företagslån till små och medelstora företagare och grundades och ägs av Fedelta Finance. Med en bakgrund som entreprenör och företagare vet vi om att det krävs hårt engagemang och arbete för att lyckas med sitt företagande.

Vi gör det därför enkelt för dig som företagare att få snabba besked och snabb utbetalning, självklart helt utan dolda avgifter.

Fedelta finance företagslån

Våra ledord är nytänkande och flexibilitet och vi hjälper dig med företagslån och skapar möjligheter för ditt företags framgång oavsett hur litet eller stort ditt företag är eller i vilken bransch du är verksam i. Vi accepterar samtliga svenska bolagsformer och även nystartade företag kan ansöka om lån.

Eftersom vi vet hur det är att vara entreprenör håller vi dig som företagare i handen och hjälper dig att tillsammans utveckla verksamheten. Därför behandlas alla ansökningar individuellt och fokus ligger på just ditt företags återbetalningsförmåga.

Det innebär att enstaka betalningsanmärkningar inte behöver utgöra ett problem, då det är helheten av just ditt företag som spelar roll. När du lånar pengar av Fedelta har du en återbetalningstid mellan 6-36 månader men du kan när som helst välja att betala tillbaka ditt lån i förtid, helt kostnadsfritt.

Lånebelopp
500 000 kr
Lånetid
36 månader
Fortsätt
(Ansökan är inte bindande)
Testa ditt kreditutrymme utan kreditupplysning Ta testet igen
Till testet
Ange ett giltigt personnummer och välj företag i nästa steg.
Ange ett giltigt telefonnummer.
Ange en giltig epostadress.
Tillbaka
(Ansökan är inte bindande)
Har du några betalningsanmärkningar?
Detta fält måste fyllas i.
Tillbaka
Senast uppdaterad:
2024-04-23 17:19