Jämför lån - hitta lägsta räntan

Vi förmedlar din ansökan till flertalet kreditgivare och banker - ökar din chans att låna pengar till låg ränta. Jämförelsen är gratis och ej bindande. Jämför lån upp till 600 000 kronor snabbt, tryggt och enkelt!

Jämför flera långivare
Svar inom 24 timmar
Låna upp till 600 000 kr

* Erbjudandet gäller endast privatlån.
Giltigt fram till 2 januari 2024, se fullständiga kampanjvillkor här.

Du är inloggad
Ungefärlig kostnad
1 943 kr/mån
Vill du samla befintliga lån?
Hur mycket av 100 000 kr vill du samla?
100 000 kr
Ett annuitetslån på 150 000 kr med 8 års löptid, rörlig ränta 9,29 % (startavg. 0 kr / aviavg. 0 kr) ger en effektiv ränta på 9,7%, totalkostnad 206 321 kr, kostnad 2 724 kr/mån (96 avbet.). Individuell ränta 5,95–29,5%. Effektiv ränta 6,13%-33,9%. Återbet. tid 1–20 år. Uppdaterat 2024-02-08.
Personlig information
Dina uppgifter
Du måste vara minst 18 år gammal för att använda tjänsten.
Fyll i ett giltigt personnummer
Ange ett giltigt telefonnummer.
Fyll i en giltig e-postadress
LÄGG TILL MEDLÅNTAGARE
Din medsökande
Ta bort
Du måste vara minst 18 år gammal för att använda tjänsten.
Fyll i ett giltigt personnummer
Huvudsökande och medsökande måste vara två olika personer
Ange ett giltigt telefonnummer.
Fyll i en giltig e-postadress
Tillbaka
Bostad och arbete
Dina uppgifter
Vi kan tyvärr inte förmedla lån till privatpersoner som har en månadsinkomst under 11 667 kr.
Din medsökande
Ta bort
Vi kan tyvärr inte förmedla lån till privatpersoner som har en månadsinkomst under 11 667 kr.
Tillbaka

Anställning

Dina uppgifter

Din medsökande
Ta bort
Tillbaka
Ange ett giltigt telefonnummer.
Ange ett giltigt telefonnummer.
Ange ett giltigt telefonnummer.
Ange ett giltigt telefonnummer.
Grafiskt element som innehåller ett erbjudande

Våra långivare

Logotyp för CoopLogotyp för Lån&Spar BankLogotyp för Marginalen BankLogotyp för MoankLogotyp för Money goLogotyp för Lån&Spar Bank

Så jämför du lån via Toborrow

Ansökan är snabb och enkel och du kan få flera låneerbjudanden genom endast en ansökan. Vi jämför lån hos flertalet långivare vilket ökar din chans att låna pengar till låg ränta. Jämförelsen är kostnadsfri och ej bindande.
1
Fyll i din ansökan

Fyll enkelt i ansökningsformuläret digitalt och signera med BankID. Det tar bara några minuter. Din ansökan är helt kostnadsfri och inte bindande. 

2
Jämför låneerbjudanden

Din ansökan förmedlas till våra samarbetspartners. Inom 24 timmar kan du jämföra och välja bland de låneerbjudanden du fått. Logga in med BankID för att se alla dina alternativ.

3
Välj lån och få det utbetalt

När du har valt ett erbjudande kommer långivaren att kontakta dig så att du kan få ditt lån utbetalt. Vanligtvis sker detta samma dag som lånet blir beviljat.

Vilken ränta får jag?

Vilken ränta du får på just ditt lån är individuellt utifrån den kreditbedömning som våra kreditgivare och banker gör. Räntan bestäms utifrån lånebelopp, återbetalningsförmåga och skuldhistorik.

Vilka är grundkraven för att få låna?

På Toborrow kan du ansöka om privatlån upp till 600 000 kr med återbetalningstid som längst 15 år. Du behöver vara minst 18 år, skriven och folkbokförd i Sverige, inneha en årsinkomst om minst 140.000 kr samt ha fast inkomst från arbete eller pension.

När betalas lånet ut?

Lånebeloppet betalas oftast ut samma dag som du signerar skuldebrevet med långivaren. Om skuldebrevet signeras fysiskt kan det ta lite längre tid.

Hur samlar jag mina lån?

Du samlar dina lån genom att ansöka om ett samlingslån. Då löser du dina smålån och krediter med ett lån istället för flera.

Hur lång tid tar det innan jag får svar på min ansökan?

Kreditgivarna och bankerna som är registrerade på vår plattform har 24 timmar på sig att lämna ett låneerbjudande. Oftast går det mycket snabbare än så.

Vi finns här för dig om du behöver hjälp

Vill du prata med en kreditspecialist? Ring eller chatta med oss!

Öppettider

Mån-Fre:
09-12 och 13-17

Vi svarar oftast inom 1 minut!

08-520 017 30
STARTA CHATTEN

eller

STARTA CHATTEN
Bild på Toborrows kreditchef som kan hjälpa dig om du har frågor

Magnus Ersson

Kreditspecialist

Jämföra lån - hitta lägsta räntan

Kanske finns det något som du vill köpa, kanske en renovering hemma eller varför inte en ny bil? Toborrow är ett bra ställe att börja på när du vill låna och som gör det möjligt att få flera låneerbjudanden på endast en ansökan. Vi har flera specialister som kan guida dig rätt och med vårt breda urval av långivare blir det möjligt att få ett privatlån hos den långivaren som passar just dig bäst.

Ett privatlån även kallat blancolån och konsumtionslån, är ett lån där ingen kontantinsats krävs, långivaren kräver heller ingen bostad eller annan säkerhet för att bevilja lånet. Vad som passar dig bäst beror på syftet med lånet och din ekonomiska situation. Du ska kunna betala tillbaka lånet, betala den räntan som blir för det lånade beloppet - det är därför viktigt att du väljer det låneerbjudande som passar dig bäst.

Att ta ett privatlån kan vara ett bra alternativ oavsett du är ute efter ett mindre belopp eller så mycket som 600 000 kr. När skickat in en ansökan via Toborrow gör långivaren en bedömning av din ekonomiska situation och hur stort låneutrymme de tror att du kommer klara av. 

Bedömningen är alltid individuell och så även de erbjudanden som presenteras för dig i vår plattform. Genom att jämföra privatlån vi Toborrow kan du få svar från flera långivare med endast 1 ansökan och 1 kreditupplysning hos UC vilket är bra för din kreditvärdighet.  

Kvinna är glad efter att ha jämfört lån med låg ränta via Toborrow
Glad i sin nya säng med ett lån från Toborrow

Fördelar att jämföra lån via en låneförmedlare

Det finns flera fördelar med att jämföra lån via Toborrow. Toborrow är en låneförmedlare vilket innebär att vi samlat flertalet kreditgivare och banker på plattformen som lämnar sitt bästa erbjudande till dig. Våra långivare är noga utvalda där olika långivare är specialister på olika typer av lån och passar för olika tillfällen i livet.

1. Jämför bland flertal kreditgivare och banker

På Toborrows plattform finns flertalet kreditgivare och banker som kan se din ansökan och ge dig ett bra erbjudande. Vi förmedlar din ansökan och du får senast svar från våra kreditgivare och banker inom inom 24 timmar.

2. Personlig handläggare med dig hela vägen

Vi finns här för dig från ansökan till utbetalt lån. Vi besvarar dina frågor längs vägen och får låneprocessen att kännas smidig och trygg. Din ansökan är dessutom alltid kostnadsfri och inte bindande så att du i lugn och ro kan se om ett låneerbjudande passar just dig. 

3. Endast en UC

När du tar hjälp av en låneförmedlare som oss tas bara en UC, vilket innebär att din kreditvärdighet inte påverkas lika mycket som om du hade ansökt hos lika många kreditgivare och banker på egen hand. 

Ansök om lån tillsammans - ange medsökande till lånet

Lägger du till en person som kan stå som säkerhet för lånet blir räntan oftast lägre eftersom det är en ökad trygghet för banken att ha två personer som är ansvariga för att hela lånet återbetalas.

Vilka typer av lån kan jag jämföra?

När du ska jämföra lån via oss förmedlas din ansökan vidare till alla olika kreditgivare och banker, vilket gör att du kan få så många och så bra erbjudanden som möjligt. Det är därför svårt för oss att i förväg säga vad kostnaden för ditt lån kommer att bli. När långivarna går igenom din ansökan tar de flera olika parametrar i beaktande som alla kan påverka vilken ränta du kommer få på ditt lån. Räntan sätts individuellt och baseras på bland annat lånebeloppet, din återbetalningsförmåga och om du har några befintliga skulder. 

Jämför den effektiva räntan

Oavsett om du vill låna lite eller mycket pengar är det alltid ett bra första steg att jämföra räntan, för betala ränta gör du på alla lån.

Genom att jämföra den effektiva räntan kommer du därför få med alla de övriga kostnaderna, så som aviavgifter och uppläggningsavgifter  som kan komma med ditt lån, så att du slipper onödiga överraskningar. Är du osäker på vad du har för effektiv ränta på ditt nuvarande lån? Den effektiva räntan ska framgå på din faktura du får från din långivare. Har du frågor om effektiv- eller nominell ränta kan du läsa vårt blogginlägg om det här eller kontakta oss i chatten.

Kvinna som fått privatlån via Toborrow målar om hemma

Bra lån utan krav på säkerhet 

Ett privatlån utan säkerhet, även kallat blancolån och konsumtionslån, är ett lån på upp till 600 000 kronor där ingen kontantinsats krävs, långivaren kräver heller ingen borgensman som säkerhet för att bevilja lånet. Använd lånet till det du vill. När du ansöker ett privatlån behöver du inte lämna en säkerhet för lånet och kan därför använda pengarna till just drömresan, bröllop, ny bil eller renovering

Vi förmedlar din privatlåneansökan - så du kan spara tusenlappar

För den som vill jämföra olika erbjudanden blir det då många kreditupplysningar som måste hämtas, vilket inte är bra för kreditvärdigheten. Då kan en låneförmedlare istället användas - på Toborrows plattform har vi samlat flertalet banker och kreditgivare just på grund av detta. 

Vi vill med en ansökan kunna erbjuda dig flera olika låneerbjudanden. Genom att jämföra lån kan du hitta det bästa privatlånet för dig. När du får dina låneerbjudanden via plattformen blir det enklare för dig att jämföra erbjudanden då du får en enkelt överblick så att du kan se lånets kostnader svart på vitt. 

På plattformen kan du enkelt sortera på de parametrar som är viktigt just för dig oavsett om det är lånets lånebelopp, effektiv ränta, den totala kreditkostnaden eller lånets återbetalningstid, för att du ska hitta ett lån som passar dig bäst helt enkelt. 

Jämför samlingslån och sänk din månadskostnad

Har du flera smålån och krediter som kostar dig mycket pengar? Du är inte ensam. En av de vanligaste anledningarna till ett privatlån är just att samla de lånen man har sedan tidigare och det kan göra att du sparar tusenlappar. Mindre lån med korta löptider har ofta högre ränta än de lånen som lite större där återbetalningen sprids ut på en längre tid så du har en bättre möjlighet att betala av ditt lån. 

När du ansöker om att samla dina lån kan dina räntevillkor förbättras samtidigt som du får en bättre bild över dina lån. Förutom förbättrade räntevillkor kan du även sänka din månadskostnad på insparade aviavgifter. Utöver detta får du ofta en ökad kreditvärdighet då banker ser positivt till att man inte har för många lån utspridda hos flera långivare. 

När du ansöker om ett samlingslån hjälper bankerna oftast dig att lösa de tidigare lånen i samband med att du blir beviljad det nya lånet. Det finns ingen beloppsgräns på att ansöka om ett samlingslån så du kan ansöka om att samla lånen oavsett om du har andra lån på 30 000 kr, 100 000 kr eller så mycket som 600 000 kr. 

Krav för att jämföra om lån via Toborrow 

För oss är det viktigt med ansvarsfull kreditgivning vilket innebär att vi vill göra det så lätt som möjligt för dig att fatta informerade beslut och inte låna mer än vad din ekonomiska situation klarar av. Vi har därför satt upp några grundkrav för att kunna ansöka hos oss. 

  • Du måste vara folkbokförd i Sverige och ha BankID. 
  • Du måste vara minst 18 år 
  • Du måste ha en inkomst på minst 140 000 kr per år, detta kan vara den inkomsten som är deklarerad hos skatteverket eller den inkomsten som du har idag. 
  • Du får maximalt ha 2 st betalningsanmärkningar de senaste 12 månaderna.

Har du några frågor eller funderingar du läsa mer frågor och svar eller kontakta vår support som finns här för att hjälpa dig.

Senast uppdaterad:
2024-04-23 14:28