Logotyp för OPR Företagslån som är samarbetspartner till Toborrow

Ansök om ett företagslån hos OPR via Toborrow

OPR erbjuder lån till ditt företag på upp till 1 000 000 kronor i 24 månader utan onödigt krångel. OPRS lån har alltid en fast låneavgift som innehåller alla kostnader för ditt lån. Priset på ditt lån baseras på en kreditbedömning av företaget. På sådana sätt vet du alltid vad du kommer behöva betala tillbaka och slipper därmed otrevliga överraskningar.

Återbetalningen sker genom månatliga avbetalningar. OPR-Finance AB är ett svenskt företag med tillstånd av Finansinspektionen att bedriva finansieringsverksamhet. Ägare är OPR-Finance Oy med huvudkontor i Helsingfors som sedan starten 2005 har hjälpt över 300 000 företag och privatpersoner med finansiering i flera europeiska länder.

Snabbt, enkelt och tydligt är ledorden för oss på OPR-Företagslån

OPR Företagslån - låna upp till 1 000 000 kr

OPR Företagslån erbjuder lån till små och medelstora företagare och fokuserar på snabbhet, enkelhet och tydliga villkor. Hos Toborrow kan du ansöka om ett företagslån från OPR mellan 30 000 - 1 000 000 kr. Återbetalningstiden för ett lån hos OPR är 1-18 månader och du kan betala tillbaka ditt lån i förtid.

Återbetalning av ditt lån sker via en fast månadskostnad som beror på lånebelopp och återbetalningstid, inga fakturaavgifter eller andra avgifter tillkommer utöver denna fasta avgift. Utbetalningen av lånet sker direkt efter beviljad ansökan. Kommer ansökan in innan kl 16 får du lånebeslut samma dag.

Vad är räntan på ett lån från OPR? 

OPR har bestämt sig för att inte använda någon ränta - utan  tar enbart en fast månadskostnad som beror på lånebelopp och återbetalningstid samt kreditbedömningen av bolaget.

Har ni någon fakturaavgift eller andra dolda avgifter?

Nej, det tillkommer ingen fakturaavgift eller andra dolda kostnader. Den fasta månadskostnaden täcker alla administrativa utgifter, på så sätt slipper du obehagliga överraskningar.

Kan man förtidslösa sitt lån hos OPR?

OPR har lång erfarenhet av företagslån och vet att mycket kan hända under företagsresan. Behöver du förtidslösa ditt lån hos OPR kan du självklart göra det. Om du skulle vilja göra det tar du kontakt med OPR direkt så hjälper en av deras kredithandläggare dig och ditt företag att få ett korrekt slutlösensbelopp.

OPR erbjuder även sina kunder möjlighet att häva sitt lån om det sker samma dag som lånet har blivit utbetalt mot en processavgift om 1 500 kr.

Lånar OPR ut till mig även fast jag har en betalningsanmärkning?

Ja, självklart kan du bli beviljad ett lån från OPR trots att du har en betalningsanmärkning. OPR gör en helhetsbedömning av ditt företag och din återbetalningsförmåga. Det innebär att du självklart kan bli erbjuden ett företagslån från OPR om helhetsbedömning och återbetalningsförmåga bedöms som tillfredsställande.

För att kunna ta ett lån hos OPR krävs att du har ett svenskt företag registrerat hos Bolagsverket. OPR erbjuder lån till aktiebolag, handelsbolag, kommanditbolag och enskilda firmor. OPR kräver inga säkerheter från företaget men alltid en personlig borgen från låntagaren.

Lånebelopp
500 000 kr
Lånetid
36 månader
Fortsätt
(Ansökan är inte bindande)
Testa ditt kreditutrymme utan kreditupplysning Ta testet igen
Till testet
Ange ett giltigt personnummer och välj företag i nästa steg.
Ange ett giltigt telefonnummer.
Ange en giltig epostadress.
Tillbaka
(Ansökan är inte bindande)
Har du några betalningsanmärkningar?
Detta fält måste fyllas i.
Tillbaka
Senast uppdaterad:
2024-04-23 17:20