Logotyp för Capdev, jämför företagslån från Capdev och andra långivare via Toborrow

Ansök om företagslån hos Capdev via Toborrow

CapDev Finance är ett företag verksamt inom företagslån och leasing för svenska små- och medelstora företag.

Vi erbjuder ett enkelt och smidigt alternativ till traditionella banklån för dessa företag. Som företagare är det ibland svårt att få kostnaderna att gå ihop. Nya investeringar och oförutsedda utgifter kan kräva att pengar snabbt finns tillgängliga, men för dig som just startat din verksamhet eller har ojämna inkomster kan det tyvärr vara svårt att få låna pengar innan det är för sent.

Snabba, enkla och flexibla lån för små- och medelstora företag

Det var med tanke på Sveriges små- och medelstora företagare som vi på CapDev startade vår verksamhet. Vår affärsidé är att erbjuda snabba, enkla och flexibla lån med bra och tydliga villkor utan onödigt krångel, även till dig som inte kan gå in med egen säkerhet. Vi tror nämligen på att mindre företag kan lyckas och vet att du som jobbar och lever med din dröm har drivet som krävs för att lyckas med ditt projekt – därför kan vi erbjuda lån och finansiering till dig som annars har svårt att få dessa.

Företagslån från Capdev är ett av många sätt att skaffa kapital till ditt företag. Det kan göras med anledning av en expansion, investering eller tillfällig likviditetsbrist. Med ett företagslån ökar du bolagets likviditet utan att behöva minska ditt aktieinnehav. Det gör att du kan behålla kontrollen över bolaget samtidigt som du får utrymme att investera i din affärsidé – vare sig det är ett nystartat eller redan etablerat företag.

Lånebelopp
500 000 kr
Lånetid
36 månader
Fortsätt
(Ansökan är inte bindande)
Testa ditt kreditutrymme utan kreditupplysning Ta testet igen
Till testet
Ange ett giltigt personnummer och välj företag i nästa steg.
Ange ett giltigt telefonnummer.
Ange en giltig epostadress.
Tillbaka
(Ansökan är inte bindande)
Har du några betalningsanmärkningar?
Detta fält måste fyllas i.
Tillbaka
Senast uppdaterad:
2023-12-01 16:04