Samla lån och krediter och sänk din månadskostnad

Många mindre lån och krediter från olika långivare innebär ofta en hög ränta och månadskostnad. Med ett samlingslån kan du betala av dessa och sänka din månadskostnad.

Endast 1 kreditupplysning
Svar inom 24 timmar
Låna upp till 600 000 kr  

* Erbjudandet gäller endast privatlån.
Giltigt fram till 31 augusti 2023, se fullständiga kampanjvillkor här.

Du är inloggad
Ungefärlig kostnad
1 943 kr/mån
Har du lån som du vill samla ihop?
Hur mycket av 100 000 kr vill du samla?
100 000 kr
Ett annuitetslån på 150 000 kr med 8 års löptid, rörlig ränta 6,2 % (startavg. 0 kr / aviavg. 0 kr) ger en effektiv ränta på 6,38 %, totalkostnad 190 642 kr, kostnad 1 986 kr/mån (96 avbet.). Individuell ränta 3,95–19,32%. Återbet. tid 1–20 år. Uppdaterat 2023-05-15.
Personlig information
Dina uppgifter
Du måste vara minst 18 år gammal för att använda tjänsten.
Fyll i ett giltigt personnummer
Ange ett giltigt telefonnummer.
Fyll i en giltig e-postadress
LÄGG TILL MEDLÅNTAGARE
Din medsökande
Ta bort
Du måste vara minst 18 år gammal för att använda tjänsten.
Fyll i ett giltigt personnummer
Huvudsökande och medsökande måste vara två olika personer
Ange ett giltigt telefonnummer.
Fyll i en giltig e-postadress
Tillbaka
Bostad och arbete
Dina uppgifter
Vi kan tyvärr inte förmedla lån till privatpersoner som har en månadsinkomst under 11 667 kr.
Din medsökande
Ta bort
Vi kan tyvärr inte förmedla lån till privatpersoner som har en månadsinkomst under 11 667 kr.
Tillbaka
Anställning
Dina uppgifter
Din medsökande
Ta bort
Tillbaka
Ange ett giltigt telefonnummer.
Ange ett giltigt telefonnummer.
Ange ett giltigt telefonnummer.
Ange ett giltigt telefonnummer.

Så funkar det att samla privatlån via Toborrow

Ansökan är snabb och enkel och du kan få flera låneerbjudanden genom endast en ansökan. Vi jämför lån hos flertalet långivare vilket ökar din chans att låna pengar till låg ränta. Jämförelsen är kostnadsfri och ej bindande.
Gör en ansökan
Fyll i din ansökan enkelt och smidigt, helt digitalt. Ansökan tar bara ett par minuter.
Jämför dina erbjudanden
Toborrow samlar flera långivare och låter dem tävla om att ge dig din bästa ränta. Du väljer enkelt det bästa låneerbjudandet genom att logga in med BankID.
Lånet betalas ut
När du har valt ett låneerbjudande blir du kontaktad av långivaren som betalar ut ditt lån. Oftast betalas lånet ut samma dag som lånet blivit beviljat.
ANSÖK OM PRIVATLÅN
Par ansöker om att samla sina lån tillsammans online

Samla dina lån och krediter - sänk din månadskostnad!

Har du flera mindre lån och krediter hos olika kreditgivare? På vår plattform kan du ansöka om att samla ihop dina lån i ett så kallat samlingslån, ihopbakslån eller omstartslån. Det är utformat för att du ska kunna samla dina dyra lån och krediter med ett nytt större lån som har lägre ränta. Det sänker din månadskostnad och gör dessutom att du får en bättre överblick över din ekonomi och du betalar endast av ett enda lån.

Alldeles för många betalar för mycket i ränta och avgifter. Genom att samla alla dina lån kan du sänka din månadskostnad och få mer pengar över i plånboken. Det ger dig också en bättre överblick över dina lån då du betalar för endast ett lån istället för flera små lån. 

För att lösa dina lån och samla dom på ett ställe tar du ett nytt lån genom att ansöka om den sammanlagda summan av dina befintliga lån och krediter. När du ansöker tar vi endast en UC men ett flertal långivare och banker som behandlar din ansökan. Du väljer sedan det erbjudandet som passar dig bäst utifrån dina behov och förutsättningar.

Ansökan sker digitalt och är enkel och smidig, du får svar från alla våra långivare inom 24 timmar. Du får en tydlig översikt över alla dina erbjudanden där du enkelt kan jämföra och se vilket erbjudande som passar dig bäst.

Du kan ansöka om att samla lån med betalningsanmärkning via Toborrow, våra långivare kan erbjuda dig lån även om du har betalningsanmärkningar. I dagsläget har vi partners som kan acceptera upp till två betalningsanmärkningar.

Några av våra utvalda partners

Vi finns här för dig om du behöver hjälp

Chatt:
Epost:
Telefon:
Adress:
Adolf Fredriks Kyrkogata 8, 111 37 Stockholm
Magnus Ersson
Kreditspecialist
Öppettider:
Måndag till fredag:
09-12 och 13-17
Söndag
Lördag: 
Stängt
Stängt
Magnus Ersson
Kreditspecialist

Samla lån tillsammans

När ni är två som ansöker om att samla era lån eller krediter ser våra långivare och banker till er gemensamma inkomst och ekonomiska situation. I de flesta fall ökar möjligheten att få lånet beviljat och möjligheten att bli beviljad ett högre lånebelopp är större med en medsökande. Är ni två som ansöker får ni dessutom möjligheten till lägre ränta. Ni har ett gemensamt ansvar för att lånet återbetalas vilket också kan vara en fördel om ni ska dela på pengarna.

Hur gör jag för att samla lån?

När du ansöker om att samla dina lån hjälper banken dig att avsluta och betala av ditt lån hos den tidigare långivaren. Det blir ofta billigare att samla alla dina lån och krediter hos en och samma långivare. Ifall långivaren inte kan lösa hela din skuld kan samlingslånet ändå vara ett bra steg på vägen.

 • Börja med att ta fram fakturor på de lån och krediter du har i idag för att få koll på din totala skuld och därmed vilket belopp du behöver låna.
 • Jämför den totala kostnaden av dina smålån mot det nya lånet, när du gjort din ansökan hos Toborrow visas kostnaden för dina olika erbjudanden i en tydlig översikt.
 • Det är viktigt att du tar reda på den effektiva räntan som visar lånets totala kostnad inklusive alla avgifter. Ibland kan du sänka din månadskostnad genom att förlänga löptiden på ditt lån, men det är även smart att titta på den effektiva räntan och kreditkostnaden innan du gör ditt val så att du inte betalar onödigt mycket. 
 • Jämför sedan månadskostnaden av alla dina smålån och krediter, med månadskostnaden på de erbjudanden du har fått via vår portal.
 • Beviljas du ett lån löser vanligtvis banken eller långivaren dina lån åt dig med det nya lånet och du har nu endast en faktura istället för flera små.

Blogg och nyheter

Frågor och svar

Hur fungerar kampanjen?

Läs fullständiga villkor för aktuella kampanjer på toborrow.com/anvandarvillkor/kampanjvillkor

Vad kan jag använda mitt privatlån till?

Ett privatlån kan användas till vad som helst. Du behöver ange vilket syfte du ska använda pengarna till enligt penningtvättslagstiftning och för att långivaren ska kunna beräkna din återbetalningsförmåga.

Hur många låneerbjudanden får jag?

Hur många erbjudanden just du får på din ansökan avgörs på hur din ekonomiska situation ser ut. Efter din ansökan har långivarna 24 timmar på sig att lämna erbjudanden och du kommer se dessa i din dashboard.

Låna med skuld hos kronofogden?

Toborrow har inga långivare på plattformen som erbjuder privatlån om det finns en aktuell skuld hos kronofogden.

Är räntan på mitt lån fast eller rörlig?

Räntan på ditt lån är oftast rörlig. Du kan alltid kontakta långivaren för att få ytterligare information.

Vad blir månadskostnaden?

Då räntan sätts individuellt och bestäms utifrån lånebelopp, din återbetalningsförmåga och dina eventuella skulder, påverkas månadskostnaden av detta. Det som också påverkar är amorteringsgrad och avgifter.

Vad kan jag göra för att få lägre ränta?

Att lägga till en medsökande på lånet du söker kan öka möjligheterna till lägre ränta och ett högre lånebelopp. En medsökande kan vara vem som helst i din närhet. Den medsökande har lika stort ansvar för att lånet betalas tillbaka och därför är det en extra trygghet för banken.

Jag är student, kan jag ansöka om lån?

Om det finns en fast inkomst på sidan av studierna kan du ansöka om ett privatlån hos våra långivare.

Hur fungerar det att ta ett privatlån på Toborrow?

Du ansöker digitalt via vår plattform. När du fyllt i önskat lånebelopp, återbetalningstid och angivit de uppgifter som efterfrågas signerar du din ansökan säkert med BankID. Därefter förmedlar vi din ansökan till anslutna långivare som inom 24 timmar lämnar ett låneerbjudande.

Kan jag ansöka om lån utan fast inkomst?

Nej, Toborrow kräver en fast inkomst för att din låneansökan ska förmedlas vidare till våra långivare.

Varför ska jag jämföra lån från flera långivare?

Genom att jämföra låneerbjudanden kan du hitta det låneerbjudande som passar just dig bäst och ger dig den lägsta räntan och bästa villkoren.

Varför blev min ansökan nekad?

Varje långivare kan begära in kompletterande dokumentationen efter accepterat bud. Skulle den informationen påverka långivarens kreditbedömning på ett negativt sätt kan erbjudandet dras tillbaka.

Hur mycket kan jag låna?

Våra långivare på plattformen erbjuder belopp från 5 000 kr upp till 600 000 kr.

Kostar det något att ansöka?

Det kostar ingenting att ansöka.

Vilka är Toborrow?

Sedan 2014 har Toborrow strävat efter att fler företag enklare ska kunna växa med ett företagslån till en marknadsmässig ränta. På plattformen kan du som företag eller privatperson jämföra låneerbjudanden från flertalet kreditgivare och banker. Toborrow har sitt kontor i Stockholm men driver tjänsten digitalt.

Kan jag låna trots betalningsanmärkning?

Det går att ansöka om privatlån trots betalningsanmärkningar, det får dock inte finnas något skuldsaldo. Betalningsanmärkningar kan påverka hur stort belopp du kan bli erbjuden.

När betalas lånet ut?

Lånebeloppet betalas oftast ut samma dag som du signerar skuldebrevet med långivaren. Om skuldebrevet signeras fysiskt kan det ta lite längre tid.

Kan jag förtidslösa mitt lån?

Du kan när som helst förtidslösa ditt privatlån, så länge räntan är rörlig. Kontakta din långivare så hjälper de dig.

Vad kan jag välja för återbetalningstid på mitt lån?

När du ansöker om ett privatlån på Toborrow kan du välja en återbetalningstid från 1 - 20 år.

Tar ni endast en kreditupplysning vid min ansökan?

Endast en kreditupplysning tas hos UC som alla våra partners får ta del av.

Vad betyder en medsökande?

En medsökande kan öka chanserna att få ett privatlån beviljat om den som söker lånet vet om att det kan vara svårt att få ett lån beviljat på egen hand. Dessutom kan du få chans till lägre ränta om ni är två som delar på lånet eftersom långivaren tar hänsyn till er gemensamma ekonomiska situation.

Vilken ränta kan jag få på mitt privatlån?

Räntan sätts individuellt och bestäms utifrån lånebelopp, din återbetalningsförmåga och dina eventuella skulder. Ju bättre återbetalningsförmåga, desto lägre ränta. Räntan sätts individuellt av varje långivare och den kan inte påverkas av Toborrow.

Vilka är grundkraven för att beviljas ett privatlån?

På Toborrow kan du ansöka om privatlån upp till 600 000 kr med återbetalningstid som längst 15 år. Du behöver vara minst 18 år, skriven och folkbokförd i Sverige, inneha en årsinkomst om minst 140.000 kr samt ha fast inkomst från arbete eller pension.

Varför ska jag ansöka om privatlån via Toborrow?

 • Privatlån utan säkerhet upp till 600 000 kr.
 • Med en ansökan får du svar från flera långivare och banker med endast en kreditupplysning vilket är bra för din kreditvärdighet.
 • Lån till det du vill ha och det du behöver, exempelvis till en ny bil, en kontantinsats, en resa eller till en renovering.
 • Möjlighet att söka med en medsökande vilket kan ge dig större chans att få ett lån med bra ränta och villkor.
 • Lån trots betalningsanmärkningar, vi kan acceptera upp till två stycken.
 • Individuell bedömning av din unika situation.
 • Möjlighet att samla lån med dålig kreditvärdighet, lös dina dyra smålån och sänk din månadskostnad.
 • Att ansöka hos oss är inte bindande och du kan alltid ångra dig.

Om du inte uppfyller våra grundkrav kan vi tyvärr inte hjälpa dig med finansiering. Har du svårt att hantera dina skulder kan du alltid vända dig till budget- och skuldrådgivningen i din kommun. De kan hjälpa dig med att prioritera dina skulder och ge hjälpsamma tips och råd på hur du ska gå till väga. De finns till för att hjälpa dig och kontaktuppgifter finns på hallåkonsument.se.

När du tar ett lån åtar du dig ett ansvar att betala tillbaka hela beloppet plus effektiv ränta, en ränta är enkelt förklarat kostnaden för lånet. Efter att du fått ditt lån utbetalt är det viktigt att du följer den avbetalningsplan som du och banken har kommit överens om. Om du av någon anledning är sen med flera betalningar eller om du inte betalar tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning och att din kvarvarande skuld hamnar hos Kronofogden.

Skulle du däremot kunna betala tillbaka ditt lån tidigare än vad du trodde går det alltid bra att lösa dina lån i förtid, det är kostnadsfritt hos de allra flesta långivare.

Kan jag låna trots betalningsanmärkning? 

Hos oss på Toborrow är du välkommen att ansöka om att samla dina lån om du har maximalt två betalningsanmärkningar de senaste 12 månaderna och i övrigt uppfyller grundkraven för att söka. De krav vi har för att du ska kunna ansöka är:

 • Du är minst 18 år och folkbokförd i Sverige
 • Du måste ha en inkomst på minst 140 000 kr per år
 • Du får maximalt ha 2 st betalningsanmärkningar de senaste 12 månaderna. 

Förutom ovan nämnda krav behöver du ha BankID installerat och aktivt för att kunna skicka in och signera din ansökan online, i dagsläget kan vi tyvärr inte hantera din ansökan om du inte har möjlighet att signera med BankID.

Kan jag söka om att samla lån utan UC?

I dagsläget behöver vi ta en kreditupplysning på alla våra ansökningar som kommer in. Vi använder oss utav UC, upplysningscentralen, som leverantör av kreditupplysningar och det här är för att långivarna ska kunna göra en bra och rättvis bedömning av din återbetalningsförmåga. 

En kreditupplysning kan också hjälpa dig att få en lägre ränta på ditt lån eftersom banken eller långivaren tar en högre risk när de lånar ut utan en upplysning. Ofta är lån utan UC dyra och har dåliga villkor för dig, det finns långivare som tar upplysning via annat kreditupplysningsföretag som exempelvis Bisnode eller Creditsafe.