Logotyp för Finly som är samarbetspartner till Toborrow

Ansök om en flexibel kontokredit hos Finly via Toborrow

Finly erbjuder en kontokredit för företag - pengar när du behöver och betala bara för det du nyttjar

Kreditgräns upp till 1 500 000 kr utan dolda avgifter. Ansök om en kontokredit.

Vad innebär det om jag får en kontokredit från Finly via Toborrow?

Finly är en bank som satsar på att ge fler småföretagare möjlighet till både kortsiktig och långsiktig finansiering. Ett lån kan i många fall bli osmidigt och oflexibelt medan en kontokredit från Finly ger dig större valmöjligheter. Med hjälp av smart algoritmer kan vi skapa oss en förståelse för hur din verksamhet presterar. Det gör att vi enkelt kan bedöma och sätta ett lämpligt kreditutrymme för just ditt företag. I dagsläget kan vi inte erbjuda kontokredit till dig som har enskild firma men det är något vi hoppas kunna ändra på i framtiden. 

Få kreditutrymme från 50 000 kr upp till 1 500 000 kr från Finly

Hur stort kreditutrymme vi kan erbjuda dig beror på just ditt företags förutsättningar men vi erbjuder krediter mellan 50 000 kr - 1 500 000 kr. Din ansökan hos Toborrow är inte bindande så du kan alltid testa att söka. 

Det belopp du blir beviljad är taket på hur mycket kredit du kan utnyttja. Beviljas du en kredit på 300 000 kr betyder det alltså inte att du behöver använda allt men du kan göra det om det skulle behövas. Du kan välja att endast utnyttja 10 000 kr om det är det enda du behöver just då. Det är ett väldigt bra lösning om du vill försäkra dig om att du har finansiering när ett behov uppstår, du betalar inget om du inte utnyttjar krediten.

För att Finly ska kunna känna sig trygga med att ge ditt företag ett kreditutrymme så vill vi att bolagets företrädare ska gå i personlig borgen för det kreditutrymme ni får.

När ska jag använda mig av en digital kontokredit och vad kostar det?

De flesta företag har behov av att göra investeringar. Vissa har behov av en enskild, större investering och andra behöver flera mindre investeringar utspridda över tid. Du kan exempelvis behöva tillfällig finansiering för att köpa in varulager, täcka oväntade kostnader eller till att förnya din utrustning och då finns pengarna där när du behöver dom.

Innan du använt din kredit betalar du ingenting. Efter att du använt den betalar du en fast räntekostnad 30 dagar beroende på vad ert bolag har för förutsättningar. Inga övriga avgifter, inga dolda kostnader, bara enkelt smidigt och flexibelt.

Under tiden du amorterar på beloppet minskar räntekostnaden successivt beroende på hur snabbt du betalar tillbaka. Du kan betala tillbaka hela beloppet direkt eller betala av i upp till två år. Varje gång du aktiverar en ny kredit börjar din återbetalningsperiod på två år om igen.

Jag brukar ta företagslån eller sälja fakturor - varför ska jag välja en digital kontokredit från Finly istället?

En kontokredit från Finly gör att du slipper en stor del administrativt arbete och slipper krångel med banken. Det finns snabbt pengar att tillgå om du behöver dem. Det kan även vara tryggt att veta att du har ett kreditutrymme som inte kostar dig någonting tills du väljer att använda pengarna.

  • Snabb och smidig ansökan via Toborrow!
  • Kostnadsfri buffert till ditt företag - kostar bara om du använder din kredit.
  • Flexibel återbetalning - Endast ränta på det belopp du har använt.

När du ska betala tillbaka din kredit betalar du minst 4% av skulden varje månad. Vill du betala tillbaka ett större belopp eller hela beloppet på en gång är det inga problem och det medför dolda kostnader.
Oavsett hur du vill betala tillbaka betalar du endast ränta på det belopp du har använt och behåller din kreditgräns.

Varför krångla när ditt företag behöver finansiering?

Traditionellt sett har företagen använt sig mycket av företagslån och fakturaköp, även kallad factoring, för att finansiera företagets behov. Finly ville skapa en modernare tjänst som passar dagens företagande och som vi själva skulle vilja använda oss av. De existerande alternativen saknade viktiga egenskaper som flexibilitet och enkelhet. Ett alternativ som inte krävde massor med pappersarbete.

Svaret blev en digital kontokredit som med hjälp av smarta algoritmer gör ansökningsprocessen enklare och fler företagare kan få möjlighet till finansiering. Vi vet också att många företagare saknar fysisk säkerhet trots välmående verksamheter och vi tycker inte att det ska vara ett hinder för finansiering.

Låter det som att en kontokredit kan passa dina behov och din verksamhet? Ansök snabbt och smidigt på toborrow.com

Lånebelopp
500 000 kr
Lånetid
36 månader
Fortsätt
(Ansökan är inte bindande)
Testa ditt kreditutrymme utan kreditupplysning Ta testet igen
Till testet
Ange ett giltigt personnummer och välj företag i nästa steg.
Ange ett giltigt telefonnummer.
Ange en giltig epostadress.
Tillbaka
(Ansökan är inte bindande)
Har du några betalningsanmärkningar?
Detta fält måste fyllas i.
Tillbaka
Senast uppdaterad:
2024-04-23 17:18