Logotyp för ABS Factoring som är samarbetspartner till Toborrow

Ansök om factroing från A.B.S. factoring via Toborrow

Vi på ABS Factoring erbjuder företagsfinansiering genom att köpa dina fakturor, även kallat factoring. Vår specialitet är, förutom fakturaköp, tillväxtfinansiering. Vi vill ge dig så bra förutsättningar som möjligt att kunna ta chanser, växa och utvecklas i och utanför Sverige.


På Toborrows hemsida kan du ansöka om factoring vi skickar din förfrågan till flera långivare och hjälper dig att hitta den bästa lösningen för just ditt företag.

Underlätta ditt företagande med factoring till lågt pris

Vi köper dina fakturor löpande och kan på så sätt erbjuda lägre priser och snabba utbetalningar. Factoring hjälper dig att tillgodose företagets behov av kapital men utan att påverka skuldsättningen och rörelsekapitalet ökar i takt med försäljningen. Du får betalt direkt vid leverans och kan erbjuda dina kunder bra och konkurrenskraftiga betalningsvillkor.

Kostnaden för fakturaköpen ligger från 0,7% per faktura och vi har inga komplicerade avgiftstrukturer. Det är en avgift för alla tjänster och prissättningen är densamma oavsett var i världen du gör dina affärer.

Fakturaköp världen över med ABS Factoring

Vi vill göra det enklare för dig att växa, med factoring kan du med extra trygghet tacka ja till nya kunder samt erbjuda generösare betalningsvillkor - upp till 90 dagar. När vi köper dina fakturor är de dessutom alltid försäkrade mot utebliven betalning. Factoring kan vi även erbjuda utomlands inom alla OECD:s medlemsländer.

Organisationen för ekonomiskt samarbete och utveckling, OECD, är en internationell ekonomisk organisation där följande länder ingår: Australien, Belgien, Chile, Danmark, Estland, Finland, Frankrike, Grekland, Irland, Island, Israel, Italien, Japan, Kanada, Lettland, Litauen, Luxemburg, Mexiko, Nederländerna, Norge, Nya Zeeland, Polen, Portugal, Schweiz, Slovakien, Slovenien, Spanien, Storbritannien, Sverige, Sydkorea, Tjeckien, Turkiet, Tyskland, Ungern, USA, Österrike.

För vem passar factoring som finansieringslösning?

Factoring passar företag som säljer till andra företag och våra kunder består av allt från mindre start-ups till stora, etablerade börsbolag. Företag inom alla olika branscher och tillväxtfaser är välkomna hos oss.

Vi på A.B.S Factoring kan dessutom erbjuda samma lösning för fakturaköp för ditt svenska företag som för dotterbolag i länderna Norge, Danmark, Finland, England, Holland och Tyskland. Lokala kontor finns även i Schweiz, Slovenien, Tyskland och Österrike.

Tjänsten vi har utformat är helt anpassad för B2B-företag och vi förstår att relationen till era kunder är ert huvudfokus. Ni får genom vår tjänst möjlighet att fakturera era kunder som vanligt med er logga på underlaget och ni fortsätter att hålla i kundkontakten.

I händelse av att en faktura inte betalas tar vi över kontakten, oftast beror en obetald faktura på att den fastnat någonstans så vi för en dialog med din kund och tar reda på vad som har hänt. Vi respekterar dina kundrelationer och tillsammans med din personliga kredithandläggare anpassar du rutiner och processer kring hur vi ska hantera kommunikation, påminnelser och inkasso så att det passar just din verksamhet.

Fördelar med att använda factoring/fakturaköp som finansiering

Med factoring kan du få bättre likviditet i ditt företag och du får därmed större utrymme för investeringar. Det ger frihet, flexibilitet och administrationen är enkel. Factoringföretaget bevakar dina fakturor, hanterar påminnelser och anlitar inkassobyrå i händelse av en obetald faktura, risken för dig är mindre och du kan fokusera på det du gör bäst.

Andra fördelar med att sälja dina fakturor:

 • Behåll din branding
  Dina kunder känner igen sig och det adderas endast en överlåtelsetext på din kundfaktura.

 • Smidig hantering av fakturor
  Du skickar enkelt över en fil med de vanligast förekommande uppgifterna på dina fakturor.

 • Du behåller kontrollen
  I vår klientportal kan du alltid följa status på dina fakturor och transaktioner.

 • Snabb kreditrådgivning
  När du inleder nya kundrelationer kan vi snabbt ge besked om dina kunders kreditvärdighet.

Ansök om factoring enkelt så får du svar från flera partners med endast en ansökan.

Lånebelopp
500 000 kr
Lånetid
36 månader
Fortsätt
(Ansökan är inte bindande)
Testa ditt kreditutrymme utan kreditupplysning Ta testet igen
Till testet
Ange ett giltigt personnummer och välj företag i nästa steg.
Ange ett giltigt telefonnummer.
Ange en giltig epostadress.
Tillbaka
(Ansökan är inte bindande)
Har du några betalningsanmärkningar?
Detta fält måste fyllas i.
Tillbaka
Senast uppdaterad:
2024-04-23 17:15