Om Toborrow

Toborrow grundades 2014 med visionen att demokratisera lånemarknaden och att hjälpa dig att hitta finansiering till bästa möjliga villkor. Toborrow vill göra det lätt för att konsumenter och företag att hitta och jämföra lån på ett transparent och rättvist sätt. Med användarupplevelsen i fokus tar det endast två minuter att genomföra din ansökan och du får alltid svar inom 24 timmar. Samtidigt som att ansökningsprocessen är enkel hjälper vi dig att fatta informerade beslut om dina finansieringserbjudanden genom att presentera dem för dig på ett sätt så det blir lätt att se hela lånebilden, utan otäcka överraskningar. 

Kort om Toborrow

  • Grundades 2014
  • Registrerad betaltjänst hos finansinspektionen
  • Tillstånd att bedriva förmedling av konsumentkrediter hos finansinspektionen
  • Erfarna kreditspecialister
  • Erbjuder alltid personlig support
Bild på personalen som jobbar på Toborrow låneförmedling

Det här är vår jämförelsetjänst

Toborrow för företag

Fyra av fem jobb i Sverige skapas av småföretag. Men för att företaget ska få växa krävs ibland finansiering och det är för många en stor utmaning. Toborrow hjälper dig hitta rätt finansiering till din verksamhet oavsett om det handlar om 30 000 kr eller 20 miljoner kr. Våra experter har lång erfarenhet från finansiering och kan hjälpa dig att hitta rätt. Vi erbjuder via våra anslutna banker och långivare en mängd olika finansieringsprodukter så som factoring, leasing, företagslån och kontokrediter för att kunna erbjuda dig den bästa lösningen för ditt företag. Det är alltid kostnadsfritt att jämföra lån via Toborrow och vårt team finns alltid ett telefonsamtal eller en knapptryckning bort när du behöver hjälp. 

Toborrow för privatpersoner

Vi på Toborrow vet att man ibland kan behöva ett lån, och när du behöver det står vi vid din sida hela vägen från ansökan till utbetalning. Toborrow verkar för att ge dig ett så transparent och rättvist låneerbjudande som möjligt utefter dina egna förutsättningar. Hos Toborrow kan du ansöka och jämföra privatlån från flera långivare och banker för att hitta det lånet som passar dig bäst oavsett om du står inför en renovering eller behöver ett lån till din nya bil. Genom att ansöka om lån hos Toborrow kan du även sänka dina räntekostnader, dels genom att konkurrensutsätta fler banker och långivare än vad som går att göra på egen hand, men också genom att hjälpa dig samla dina lån och krediter och sänka din månadskostnad. 

Bild på Toborrows kontor i Stockholm

Vi finns här för dig om du behöver hjälp

Vill du prata med en kreditspecialist? Ring eller chatta med oss!

Öppettider

Mån-Fre:
09-12 och 13-17

Vi svarar oftast inom 1 minut!

08-520 017 30
STARTA CHATTEN

eller

STARTA CHATTEN
Bild på Toborrows kreditchef som kan hjälpa dig om du har frågor

Magnus Ersson

Kreditspecialist

Våra långivare och partners

Visa alla

Toborrow arbetar med flera banker och långivare som alla är handplockade för att kunna ge dig bästa möjliga villkor och så att du kan känna dig säker. Att jämföra flera banker och långivare på egen hand kan vara krångligt och dessutom påverka din kreditvärdighet negativt. På Toborrow samlar vi därför långivarna och tar endast 1 kreditupplysning från UC som vi sedan delar med våra partners, så att din kreditvärdighet påverkas så lite som möjligt, smart va?