Logotyp för CrediNord som är samarbetspartner till Toborrow

Ansök om företagslån hos Credinord via Toborrow

CrediNord - Företagslån utan krusiduller

CrediNord är ett solvent nordiskt finansbolag. De stöder små och medelstora företag i deras verksamhet genom att erbjuda lån för såväl tillväxt som för oväntade utgifter. Teamet består av erfarna experter inom finansbranschen, som känner till företagarnas vardag.

Företagslån

Företagarens tid är pengar. Därför erbjuder CrediNord snabba och smidiga lån. Som en av de mest rakryggade aktörerna i branschen lovar de:

  • Ansökan tar en minut
  • Du får en offert inom en timme

Letar du ett förmånligt företagslån utan behov av garantier?

Enligt CrediNord är det en rättvis lösning för företag som skött sina förpliktelser väl. Detta vill de erbjuda även dig.

  • Du väljer summa och lånetid
  • CrediNord säkerställer att de är i balans med ditt företags situation
  • Lånetiden är inte huggen i sten - företagslånet kan återbetalas i förtid utan extra avgifter.
  • Om din situation förändras och du behöver en längre återbetalningstid, kan du begära amorteringsfria månader
  • Lånets pris bestäms individuellt. Desto lägre riskbedömning CrediNord gör för ditt företag, desto lägre är lånets avgifter.

Då banker och andra finansinstitutioner sätter sig själva i första hand, fokuserar CrediNord på kunderna. Enligt dem bör företagarna och företagen få arbetsro och kunna fokusera helt på sin näringsverksamhet. Därför måste det vara enkelt, snabbt och flexibelt att ansöka om företagslån.

När du jämför lån via Toborrow kan du få erbjudanden via flera av våra partners, vilket innebär att du har möjlighet att välja det erbjudande som passar just dig och din verksamhet bäst. Det registreras dock bara en kreditupplysning från UC, men i förekommande fall kan våra partners arbeta med kreditupplysningar från Creditsafe eller Bisnode istället. Dessa påverkar dock inte din kreditrating hos UC. CrediNord riktar sig till små och medelstora företag som är i behov av företagsfinansiering. De har en digital och snabb process och beslut på din låneansökan kommer oftast redan inom en timme från att du gjort din ansökan.

Lånebelopp
500 000 kr
Lånetid
36 månader
Fortsätt
(Ansökan är inte bindande)
Testa ditt kreditutrymme utan kreditupplysning Ta testet igen
Till testet
Ange ett giltigt personnummer och välj företag i nästa steg.
Ange ett giltigt telefonnummer.
Ange en giltig epostadress.
Tillbaka
(Ansökan är inte bindande)
Har du några betalningsanmärkningar?
Detta fält måste fyllas i.
Tillbaka
Senast uppdaterad:
2024-04-23 17:21