Logotyp för Nordic Finance som är samarbetspartner till Toborrow

Ansök om leasing hos Nordic Finance via Toborrow

Med över tio år i branschen kan vi vår sak. Våra kunder finns inom många olika områden och vi har lärt oss vilka förutsättningar som gäller för just din typ av verksamhet. Ska du starta ett nytt företag? Ska du öppna en franchise? Eller är det dags att expandera? Då vet du säkert att det behövs många olika investeringar och att utgifterna kan bli höga. Vi kan hjälpa dig med en helhetslösning för att leasa allt som din verksamhet kräver. Gör en leasingförfrågan via Toborrow.

Nordic Finance är ledande i branschen inom företagsfinansiering och vi värderar både snabbhet och den personliga kontakten högt, därför kan du lita på vår expertis. Våra experter utgår nämligen alltid från ditt företags unika förutsättningar när vi tar fram en passande finansieringslösning. Vi kan hjälpa dig oavsett om det handlar om en komplexare affär eller en annan unik situation. Inget företag är det andra likt och vi är lyhörda inför just dina behov. Nordic Finance ger små och medelstora bolag möjlighet att växa genom olika typer av finansiering.

Nordic Finance är verksamma inom följande branscher:

 • Industri
 • Entreprenad
 • Förnybar energi
 • Kontor och IT
 • Hälsa och service
 • Transport

Hur fungerar leasing via Nordic Finance?

I ett första steg måste du bestämma vad du vill införskaffa och ta fram ett underlag på kostnaden. Leverantören säljer sedan objektet till oss på Nordic Finance och du väljer hur länge ditt leasingavtal ska löpa. Inköpspris och löptid är faktorer som påverkar din månadskostnad, vi gör alltid en individuell bedömning och tar fram ett avtal som passar dig och din verksamhet. 

Du leasar sedan objektet av oss under hela avtalsperioden och betalar månadsavgiften, du får en förutsägbar månadskostnad och belastar inte balansräkningen i onödan. När avtalet löpt ut kan du alltid välja att förlänga leasingen, köpa loss objektet till ett restvärde eller lämna tillbaka det.

Varför ska jag välja leasing framför ett företagslån?

 1. Ett smart val - De allra flesta små och medelstora företag tjänar på att leasa istället för att låna eller köpa på avbetalning.
  Företag som har många tillgångar kan använda företagsleasing för att maximera sin lånekapacitet.

 2. Finansiering utan säkerhet - Finansiell leasing är den vanligaste formen av företagsleasing. Du leasar ditt objekt från Nordic Finance under en bestämd period.
  Objektet i sig fungerar som säkerhet och därför behövs vanligtvis ingen annan kontantinsats eller säkerhet.

 3. Bättre likviditet - När du leasar från oss behöver du inte köpa loss din utrustning och slipper därför en stor utgiftspost i balansräkningen. Med andra ord förblir likviditeten densamma. Leasing är också lönsammare än att hyra eftersom 100 % av kostnaden är avdragsgill.

 4. Smidigare än företagslån - Nordic Finance är mer snabbfotade än många banker och andra traditionella låneinstitutioner, därför slösar vi inte på din dyrbara tid. Vi är experter på det vi gör och ser ditt företags unika potential.

Vad innebär leasing genom EU och Europeiska Investeringsfonden (EIF)?

Genom ett samarbete med EU och Europeiska investeringsfonden (EIF) kan vi nu säga ja till ännu fler företag. Vi är det första svenska finansbolaget att kunna erbjuda leasing genom EU och EIF’s mikrogarantiprogram. Syftet är att kunna hjälpa fler småföretagare med sina investeringar till extra bra kreditvillkor. Programmet riktar sig särskilt till företag i uppstarts- eller tillväxtfas, till kvinnliga entreprenörer och enskilda firmor. Det finansierade beloppet kan uppgå till 250 000 kr per avtal och 500 000 kr per kund. För att vara aktuell för Leasing genom EU och EIF finns det vissa krav på din verksamhet, du får max ha 9 st anställda och en omsättning eller balansomslutning om max 2 miljoner euro vilket motsvarar cirka 20 miljoner kronor.

Lånebelopp
500 000 kr
Lånetid
36 månader
Fortsätt
(Ansökan är inte bindande)
Testa ditt kreditutrymme utan kreditupplysning Ta testet igen
Till testet
Ange ett giltigt personnummer och välj företag i nästa steg.
Ange ett giltigt telefonnummer.
Ange en giltig epostadress.
Tillbaka
(Ansökan är inte bindande)
Har du några betalningsanmärkningar?
Detta fält måste fyllas i.
Tillbaka
Senast uppdaterad:
2024-04-23 17:17