Jämför billån via Toborrow och få svar från flera långivare

Vill du skaffa en ny bil och är på jakt efter ett bra billån? Toborrow jämför flera banker och långivare för att kunna erbjuda dig det bästa billånet.

Jämför flera långivare
Svar inom 24 timmar
Låna upp till 600 000 kr

* Erbjudandet gäller endast privatlån.
Giltigt fram till 2 januari 2024, se fullständiga kampanjvillkor här.

Du är inloggad
Ungefärlig kostnad
1 943 kr/mån
Vill du samla befintliga lån?
Hur mycket av 100 000 kr vill du samla?
100 000 kr
Ett annuitetslån på 150 000 kr med 8 års löptid, rörlig ränta 9,29 % (startavg. 0 kr / aviavg. 0 kr) ger en effektiv ränta på 9,7%, totalkostnad 206 321 kr, kostnad 2 724 kr/mån (96 avbet.). Individuell ränta 5,95–29,5%. Effektiv ränta 6,13%-33,9%. Återbet. tid 1–20 år. Uppdaterat 2024-02-08.
Personlig information
Dina uppgifter
Du måste vara minst 18 år gammal för att använda tjänsten.
Fyll i ett giltigt personnummer
Ange ett giltigt telefonnummer.
Fyll i en giltig e-postadress
LÄGG TILL MEDLÅNTAGARE
Din medsökande
Ta bort
Du måste vara minst 18 år gammal för att använda tjänsten.
Fyll i ett giltigt personnummer
Huvudsökande och medsökande måste vara två olika personer
Ange ett giltigt telefonnummer.
Fyll i en giltig e-postadress
Tillbaka
Bostad och arbete
Dina uppgifter
Vi kan tyvärr inte förmedla lån till privatpersoner som har en månadsinkomst under 11 667 kr.
Din medsökande
Ta bort
Vi kan tyvärr inte förmedla lån till privatpersoner som har en månadsinkomst under 11 667 kr.
Tillbaka

Anställning

Dina uppgifter

Din medsökande
Ta bort
Tillbaka
Ange ett giltigt telefonnummer.
Ange ett giltigt telefonnummer.
Ange ett giltigt telefonnummer.
Ange ett giltigt telefonnummer.
Grafiskt element som innehåller ett erbjudande

Våra långivare

Logotyp för CoopLogotyp för Lån&Spar BankLogotyp för Marginalen BankLogotyp för MoankLogotyp för Money goLogotyp för Lån&Spar Bank

Så funkar billån via Toborrow

Ansökan är snabb och enkel och du kan få flera låneerbjudanden genom endast en ansökan. Vi jämför lån hos flertalet långivare vilket ökar din chans att låna pengar till låg ränta. Jämförelsen är kostnadsfri och ej bindande.
1
Fyll i din ansökan

Fyll enkelt i ansökningsformuläret digitalt och signera med BankID. Det tar bara några minuter. Din ansökan är helt kostnadsfri och inte bindande. 

2
Jämför låneerbjudanden

Din ansökan förmedlas till våra samarbetspartners. Inom 24 timmar kan du jämföra och välja bland de låneerbjudanden du fått. Logga in med BankID för att se alla dina alternativ.

3
Välj lån och få det utbetalt

När du har valt ett erbjudande kommer långivaren att kontakta dig så att du kan få ditt lån utbetalt. Vanligtvis sker detta samma dag som lånet blir beviljat.

Vilken ränta får jag?

Vilken ränta du får på just ditt lån är individuellt utifrån den kreditbedömning som våra kreditgivare och banker gör. Räntan bestäms utifrån lånebelopp, återbetalningsförmåga och skuldhistorik.

Vilka är grundkraven för att få låna?

På Toborrow kan du ansöka om privatlån upp till 600 000 kr med återbetalningstid som längst 15 år. Du behöver vara minst 18 år, skriven och folkbokförd i Sverige, inneha en årsinkomst om minst 140.000 kr samt ha fast inkomst från arbete eller pension.

När betalas lånet ut?

Lånebeloppet betalas oftast ut samma dag som du signerar skuldebrevet med långivaren. Om skuldebrevet signeras fysiskt kan det ta lite längre tid.

Hur samlar jag mina lån?

Du samlar dina lån genom att ansöka om ett samlingslån. Då löser du dina smålån och krediter med ett lån istället för flera.

Hur lång tid tar det innan jag får svar på min ansökan?

Kreditgivarna och bankerna som är registrerade på vår plattform har 24 timmar på sig att lämna ett låneerbjudande. Oftast går det mycket snabbare än så.

Vi finns här för dig om du behöver hjälp

Vill du prata med en kreditspecialist? Ring eller chatta med oss!

Öppettider

Mån-Fre:
09-12 och 13-17

Vi svarar oftast inom 1 minut!

08-520 017 30
STARTA CHATTEN

eller

STARTA CHATTEN
Bild på Toborrows kreditchef som kan hjälpa dig om du har frågor

Magnus Ersson

Kreditspecialist

Därför ska du ansöka om billån via Toborrow

Det finns flera anledningar till varför du ska ansöka om ett billån via Toborrow. Att köpa en bil är en stor investering och det är därför viktigt att du jämför innan du tar ett billån. Toborrow är en låneförmedlare som samlar banker och flera olika långivare på ett och samma ställe för att kunna erbjuda dig ett billån med den lägsta räntan. När du ansöker via oss tar vi endast 1 kreditupplysning från UC som vi sedan delar med oss av till våra anslutna långivare vilket gör att din kreditvärdighet påverkas så lite som möjligt. Att ansöka om ett billån via Toborrow kostar 0 kr och är inte bindande. 

Jämför innan du lånar – hitta bästa billånet

Du kan ansöka om billån till låg ränta  från 15 000 upp till 600 000 kr med en löptid på upp till 20 år, vilket ger dig flexibiliteten som du behöver. Vi vet att när drömbilen har visat sig kan det behöva gå fort, särskilt om du ska köpa en bil av en privatperson. Därför är vår ansökan helt digital och signeras med Bankid. Du får sedan svar från alla våra långivare inom en dag, även om det oftast går mycket fortare än så.

Att göra en jämförelse innan du tar ett billån är fördelaktigt av flera skäl. Dels kan du enklare hitta den långivare som kan presentera det bästa erbjudandet, samtidigt som du har möjligheten att hitta ett alternativ som passar just dina behov. Ett vanligt billån tillåter dig oftast att låna upp till 80% av bilens värde, vilket gör att du måste stå för det resterande 20%.

Så om du inte önskar eller har möjlighet att betala ur egen ficka, finns möjligheten att istället låna till en bil utan att lämna någon kontantinsats genom Toborrow. Istället för att använda bilen som säkerhet blir du själv säkerhet för lånet. Oavsett om du vill erlägga en kontantinsats eller om du föredrar ett billån utan kontantinsats, är Toborrow en utmärkt plats att börja på när du planerar att finansiera ditt bilköp.

Att jämföra lån till din bilfinansiering är en smart idé. På detta sätt kan du hitta ett billån med lägre ränta. 

Genom att jämföra billån på Toborrow kunde person hitta ett lån med låg ränta
Person åker i sin drömbil som kunde köpas genom att jämföra billån på Toborrow

Räkna på billån

När du ska köpa en bil kan det vara bra att göra en billån kalkyl. När du ansöker om ett billån via Toborrow får du svar från flera långivare vilket innebär att det kan vara svårt att i förväg säga vilken ränta du kommer få på ditt lån. När du ska låna pengar kan det vara bra att kolla på flera olika faktorer som kommer påverka kostnaden för ditt lån. 

För att göra det så enkelt som möjligt för dig att jämföra billån och hitta lånet med lägst ränta kan du enkelt sortera detta bland dina erbjudanden som du får. I ditt erbjudande kommer du dels få en nominell ränta vilket innebär den ränta som du betalar för lånet men för att du ska kunna fatta ett bättre beslut kan du även sortera på den effektiva räntan. 

Den effektiva räntan innebär den totala kostnaden för lånet, inklusive eventuell uppläggningsavgift, avi-avgifter och andra kostnader, så att du inte ska få några tråkiga överraskningar i efterhand. Med Toborrow blir det därför lättare att ta ett informerat beslut och hitta billiga billån. 

När du gör en kalkyl för din bil kan det vara bra att ta i beaktande saker som bilens skatt, dina bränslekostnader och försäkring för bilen men det kan även vara bra att ha en viss buffert om det skulle hända något oförutsett med bilen.

Samla lån till bil och andra lån

Har du ett befintligt billån som varje månad kostar dig onödigt mycket pengar? Du är inte ensam, många betalar alldeles för mycket för deras  billån. Om du har en hög ränta på ditt nuvarande billån kan du spara genom att ansöka om ett nytt. När du ansöker via Toborrow tar vi endast 1 UC, samtidigt som du kan få svar från flera olika banker och långivare. Du lämnar ingen säkerhet för lånet du ansöker om utan din återbetalningsförmåga utgås ifrån din ekonomiska situation. Om du vill stärka din återbetalningsförmåga och ge en extra säkerhet att du kommer betala tillbaka lånet kan du ange en medsökande som då blir en medlåntagare och också skyldig till att lånet betalas tillbaka.

Passa på att samtidigt samla dina privatlån 

När du ansöker om ett billån via oss kan du även passa på att samla dina andra lån på samma UC. När du ansöker om att samla dina lån kan dina räntevillkor förbättras samtidigt som du får en bättre bild över dina lån. Förutom förbättrade räntevillkor kan du även sänka din månadskostnad på insparade aviavgifter. 

Utöver detta får du ofta en ökad kreditvärdighet då banker ser positivt till att man inte har för många lån utspridda hos flera långivare. Oftast så kan våra långivare hjälpa dig att lösa dina tidigare lån i samband med att det betalar ut ditt nya, vilket gör processen mycket enkel för dig.

Person som köpt ny bil med hjälp av ett billån

Fördelar med billån via Toborrow

Hos Toborrow kan du ansöka om billån oavsett om du vill köpa en ny eller begagnad bil och oavsett om bilen kostar 30 000 eller 100 000 kronor. Du kan även välja den återbetalningstid som passar just dig och din ekonomiska situation bäst. Vill du låna till bilköp har du alltså hittat helt rätt.

Vi erbjuder via långivare en återbetalningstid mellan 1 och 15 år. Om du köper en äldre bil kan det vara bättre att välja en kortare lånetid så du minskar risken för att få betala på ett billån när bilen inte längre fungerar. Du kan alltid betala av lånet i förtid ifall du till exempel skulle sälja bilen och inte längre behöver lånet.

Grundkrav för att ta billån via Toborrow

För oss är det viktigt med ansvarsfull kreditgivning vilket innebär att vi vill göra det så lätt som möjligt för dig att fatta informerade beslut och inte låna mer än vad din ekonomiska situation klarar av. Vi har därför satt upp några grundkrav för att kunna ansöka hos oss. 

  • Du måste vara folkbokförd i sverige och ha BankID.
  • Du måste vara minst 18 år
  • Du måste ha en inkomst på minst 140 000 kr per år, detta kan vara den inkomsten som är deklarerad hos Skatteverket eller den inkomsten som du har idag.
  • Du får maximalt ha 2 betalningsanmärkningar de senaste 12 månaderna.

Du kan läsa fler vanliga frågor och svar här.

Senast uppdaterad:
2024-04-23 14:27