Samla lån och sänk din månadskostnad

Många mindre lån från olika långivare innebär ofta en hög ränta och månadskostnad. Med ett samlingslån kan du betala av dessa och sänka din månadskostnad.

Jämför flera långivare
Svar inom 24 timmar
Låna upp till 600 000 kr

* Erbjudandet gäller endast privatlån.
Giltigt fram till 2 januari 2024, se fullständiga kampanjvillkor här.

Du är inloggad
Ungefärlig kostnad
1 943 kr/mån
Vill du samla befintliga lån?
Hur mycket av 100 000 kr vill du samla?
100 000 kr
Ett annuitetslån på 150 000 kr med 8 års löptid, rörlig ränta 9,29 % (startavg. 0 kr / aviavg. 0 kr) ger en effektiv ränta på 9,7%, totalkostnad 206 321 kr, kostnad 2 724 kr/mån (96 avbet.). Individuell ränta 5,95–29,5%. Effektiv ränta 6,13%-33,9%. Återbet. tid 1–20 år. Uppdaterat 2024-02-08.
Personlig information
Dina uppgifter
Du måste vara minst 18 år gammal för att använda tjänsten.
Fyll i ett giltigt personnummer
Ange ett giltigt telefonnummer.
Fyll i en giltig e-postadress
LÄGG TILL MEDLÅNTAGARE
Din medsökande
Ta bort
Du måste vara minst 18 år gammal för att använda tjänsten.
Fyll i ett giltigt personnummer
Huvudsökande och medsökande måste vara två olika personer
Ange ett giltigt telefonnummer.
Fyll i en giltig e-postadress
Tillbaka
Bostad och arbete
Dina uppgifter
Vi kan tyvärr inte förmedla lån till privatpersoner som har en månadsinkomst under 11 667 kr.
Din medsökande
Ta bort
Vi kan tyvärr inte förmedla lån till privatpersoner som har en månadsinkomst under 11 667 kr.
Tillbaka

Anställning

Dina uppgifter

Din medsökande
Ta bort
Tillbaka
Ange ett giltigt telefonnummer.
Ange ett giltigt telefonnummer.
Ange ett giltigt telefonnummer.
Ange ett giltigt telefonnummer.
Grafiskt element som innehåller ett erbjudande

Våra långivare

Logotyp för CoopLogotyp för Lån&Spar BankLogotyp för Marginalen BankLogotyp för MoankLogotyp för Money goLogotyp för Lån&Spar Bank

Så funkar det att samla privatlån via Toborrow

Ansökan är snabb och enkel och du kan få flera låneerbjudanden genom endast en ansökan. Vi jämför lån hos flertalet långivare vilket ökar din chans att låna pengar till låg ränta. Jämförelsen är kostnadsfri och ej bindande.
1
Fyll i din ansökan

Fyll enkelt i ansökningsformuläret digitalt och signera med BankID. Det tar bara några minuter. Din ansökan är helt kostnadsfri och inte bindande. 

2
Jämför låneerbjudanden

Din ansökan förmedlas till våra samarbetspartners. Inom 24 timmar kan du jämföra och välja bland de låneerbjudanden du fått. Logga in med BankID för att se alla dina alternativ.

3
Välj lån och få det utbetalt

När du har valt ett erbjudande kommer långivaren att kontakta dig så att du kan få ditt lån utbetalt. Vanligtvis sker detta samma dag som lånet blir beviljat.

Vilken ränta får jag?

Vilken ränta du får på just ditt lån är individuellt utifrån den kreditbedömning som våra kreditgivare och banker gör. Räntan bestäms utifrån lånebelopp, återbetalningsförmåga och skuldhistorik.

Vilka är grundkraven för att få låna?

På Toborrow kan du ansöka om privatlån upp till 600 000 kr med återbetalningstid som längst 15 år. Du behöver vara minst 18 år, skriven och folkbokförd i Sverige, inneha en årsinkomst om minst 140.000 kr samt ha fast inkomst från arbete eller pension.

När betalas lånet ut?

Lånebeloppet betalas oftast ut samma dag som du signerar skuldebrevet med långivaren. Om skuldebrevet signeras fysiskt kan det ta lite längre tid.

Hur samlar jag mina lån?

Du samlar dina lån genom att ansöka om ett samlingslån. Då löser du dina smålån och krediter med ett lån istället för flera.

Hur lång tid tar det innan jag får svar på min ansökan?

Kreditgivarna och bankerna som är registrerade på vår plattform har 24 timmar på sig att lämna ett låneerbjudande. Oftast går det mycket snabbare än så.

Vi finns här för dig om du behöver hjälp

Vill du prata med en kreditspecialist? Ring eller chatta med oss!

Öppettider

Mån-Fre:
09-12 och 13-17

Vi svarar oftast inom 1 minut!

08-520 017 30
STARTA CHATTEN

eller

STARTA CHATTEN
Bild på Toborrows kreditchef som kan hjälpa dig om du har frågor

Magnus Ersson

Kreditspecialist

Samla dina lån - sänk din månadskostnad!

Har du flera mindre lån och krediter hos olika kreditgivare? På vår plattform kan du ansöka om att samla ihop dina lån i ett så kallat samlingslån, ihopbakslån eller omstartslån. Det är utformat för att du ska kunna samla dina dyra lån och krediter med ett nytt större lån som har lägre ränta. Det sänker din månadskostnad och gör dessutom att du får en bättre överblick över din ekonomi och du betalar endast av ett enda lån.

Alldeles för många betalar för mycket i ränta och avgifter. Genom att samla alla dina lån kan du sänka din månadskostnad och få mer pengar över i plånboken. Det ger dig också en bättre överblick över dina lån då du betalar för endast ett lån istället för flera små lån. 

För att lösa dina lån och samla dom på ett ställe tar du ett nytt lån genom att ansöka om den sammanlagda summan av dina befintliga lån och krediter. När du ansöker tar vi endast en UC men ett flertal långivare och banker som behandlar din ansökan. Du väljer sedan det erbjudandet som passar dig bäst utifrån dina behov och förutsättningar.

Ansökan sker digitalt och är enkel och smidig, du får svar från alla våra långivare inom 24 timmar. Du får en tydlig översikt över alla dina erbjudanden där du enkelt kan jämföra och se vilket erbjudande som passar dig bäst.

Du kan ansöka om att samla lån med betalningsanmärkning via Toborrow, våra långivare kan erbjuda dig lån även om du har betalningsanmärkningar. I dagsläget har vi partners som kan acceptera upp till två betalningsanmärkningar.

Par ansöker om att samla sina lån tillsammans online
Kvinna som samlat lån och sänkt sin månadskostnad renoverar hemma

Samla lån tillsammans

När ni är två som ansöker om att samla era lån eller krediter ser våra långivare och banker till er gemensamma inkomst och ekonomiska situation. I de flesta fall ökar möjligheten att få lånet beviljat och möjligheten att bli beviljad ett högre lånebelopp är större med en medsökande. Är ni två som ansöker får ni dessutom möjligheten till lägre ränta. Ni har ett gemensamt ansvar för att lånet återbetalas vilket också kan vara en fördel om ni ska dela på pengarna.

Hur gör jag för att samla lån?

När du ansöker om att samla dina lån hjälper banken dig att avsluta och betala av ditt lån hos den tidigare långivaren. Det blir ofta billigare att samla alla dina lån och krediter hos en och samma långivare. Ifall långivaren inte kan lösa hela din skuld kan samlingslånet ändå vara ett bra steg på vägen.

 • Börja med att ta fram fakturor på de lån och krediter du har i idag för att få koll på din totala skuld och därmed vilket belopp du behöver låna.
 • Jämför den totala kostnaden av dina smålån mot det nya lånet, när du gjort din ansökan hos Toborrow visas kostnaden för dina olika erbjudanden i en tydlig översikt.
 • Det är viktigt att du tar reda på den effektiva räntan som visar lånets totala kostnad inklusive alla avgifter. Ibland kan du sänka din månadskostnad genom att förlänga löptiden på ditt lån, men det är även smart att titta på den effektiva räntan och kreditkostnaden innan du gör ditt val så att du inte betalar onödigt mycket. 
 • Jämför sedan månadskostnaden av alla dina smålån och krediter, med månadskostnaden på de erbjudanden du har fått via vår portal.
 • Beviljas du ett lån löser vanligtvis banken eller långivaren dina lån åt dig med det nya lånet och du har nu endast en faktura istället för flera små.

Varför ska jag ansöka om privatlån via Toborrow?

 • Privatlån utan säkerhet upp till 600 000 kr.
 • Med en ansökan får du svar från flera långivare och banker med endast en kreditupplysning vilket är bra för din kreditvärdighet.
 • Lån till det du vill ha och det du behöver, exempelvis till en ny bil, en kontantinsats, en resa eller till en renovering.
 • Möjlighet att söka med en medsökande vilket kan ge dig större chans att få ett lån med bra ränta och villkor.
 • Lån trots betalningsanmärkningar, vi kan acceptera upp till två stycken.
 • Individuell bedömning av din unika situation.
 • Möjlighet att samla lån med dålig kreditvärdighet, lös dina dyra smålån och sänk din månadskostnad.
 • Att ansöka hos oss är inte bindande och du kan alltid ångra dig.

Om du inte uppfyller våra grundkrav kan vi tyvärr inte hjälpa dig med finansiering. Har du svårt att hantera dina skulder kan du alltid vända dig till budget- och skuldrådgivningen i din kommun. De kan hjälpa dig med att prioritera dina skulder och ge hjälpsamma tips och råd på hur du ska gå till väga. De finns till för att hjälpa dig och kontaktuppgifter finns på hallåkonsument.se.

När du tar ett lån åtar du dig ett ansvar att betala tillbaka hela beloppet plus effektiv ränta, en ränta är enkelt förklarat kostnaden för lånet. Efter att du fått ditt lån utbetalt är det viktigt att du följer den avbetalningsplan som du och banken har kommit överens om. Om du av någon anledning är sen med flera betalningar eller om du inte betalar tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning och att din kvarvarande skuld hamnar hos Kronofogden.

Skulle du däremot kunna betala tillbaka ditt lån tidigare än vad du trodde går det alltid bra att lösa dina lån i förtid, det är kostnadsfritt hos de allra flesta långivare.

Kan jag låna trots betalningsanmärkning? 

Hos oss på Toborrow är du välkommen att ansöka om att samla dina lån om du har maximalt två betalningsanmärkningar de senaste 12 månaderna och i övrigt uppfyller grundkraven för att söka. De krav vi har för att du ska kunna ansöka är:

 • Du är minst 18 år och folkbokförd i Sverige
 • Du måste ha en inkomst på minst 140 000 kr per år
 • Du får maximalt ha 2 st betalningsanmärkningar de senaste 12 månaderna. 

Förutom ovan nämnda krav behöver du ha BankID installerat och aktivt för att kunna skicka in och signera din ansökan online, i dagsläget kan vi tyvärr inte hantera din ansökan om du inte har möjlighet att signera med BankID.

Kan jag söka om att samla lån utan UC?

I dagsläget behöver vi ta en kreditupplysning på alla våra ansökningar som kommer in. Vi använder oss utav UC, upplysningscentralen, som leverantör av kreditupplysningar och det här är för att långivarna ska kunna göra en bra och rättvis bedömning av din återbetalningsförmåga. 

En kreditupplysning kan också hjälpa dig att få en lägre ränta på ditt lån eftersom banken eller långivaren tar en högre risk när de lånar ut utan en upplysning. Ofta är lån utan UC dyra och har dåliga villkor för dig, det finns långivare som tar upplysning via annat kreditupplysningsföretag som exempelvis Bisnode eller Creditsafe.

Bästa privatlån 2023 enligt Testproffs.se

Senast uppdaterad:
2024-04-23 14:26