Logotyp för Invoier som är samarbetspartner till Toborrow

Ansök om factoring hos Invoier via Toborrow

Invoier vill hjälpa små och medelstora bolag att växa och har tagit fram en plattform där investerande bolag kan köpa dina fakturor. 

Vi är ett EU-finansierat fintechbolag som erbjuder en skalbar och digitaliserad handel med fakturor. Handeln är öppen globalt och sker helt anonymt, den här typen av handel har länge varit exklusiv för banker och specialister inom factoring men det är först nu som Invoier, med hjälp av sin plattform, gjort det möjligt för nya sorters investerare att få tillgång till marknaden.

Fakturaköp och factoring är ett populärt sätt att få tillgång till rörelsekapital och är en stor marknad. Inom EU ser man att factoring omsätter cirka 1 829 miljarder euro och bara i Sverige är omsättningen 35 miljarder euro. Vi vill möjliggöra för små och medelstora bolag att utnyttja sin fulla potential genom smart finansiering och tror starkt på att det i längden gynnar hela samhället. Faktum är att när Invoier kan sänka priserna med bara 1%, motsvarar det +300 000 nya jobb på EU-nivå.

Fakturaköp för företag - sälj dina fakturor och undvik kreditförluster

Hos oss står företagarna i centrum för allt vi gör, vår plattform är utformad med era behov i åtanke och vårt mål är att skapa en marknad för företagare med prisvärd fakturafinansiering. Vi har revolutionerat hur affärer görs och ändrat förutsättningarna för hur företag får betalt. Vår marknadsplats är öppen vilket innebär att köpare och säljare av fakturor, i realtid, pressar fram det bästa möjliga priset och fakturan säljs till högstbjudande. Det spelar ingen roll om du endast ska sälja en faktura eller många.

Hur kommer jag igång och hur stora fakturor kan Invoier köpa in?

Så fort allt material har kommit till oss startar vi handläggningen. Oftast krävs det bara att vi får in leverantörsfakturan från er men saknas det ett färskt bokslut snabbar det på processen om ni bifogar delårssiffror i er ansökan hos Toborrow.

För varje ansökan görs en individuell bedömning av hur stort kreditutrymme ni kan få men vår avsikt är att hjälpa till med finansiering för inköpsbelopp från 50 000 SEK till 30 miljoner SEK.

Vill du sälja dina fakturor löpande har vi tjänsten Invoier Partner som automatiserar merparten, eller hela fakturahanteringen. Att löpande sälja alla sina fakturor gör att du får betalt direkt oavsett när kunden betalar sin faktura.

Fördelar med att sälja fakturor hos Invoier

 • Få betalt direkt genom att sälja dina fakturor
  Få betalt så fort fakturan skickas istället för att, i bästa fall, få betalt på förfallodagen.

 • Fakturahanteringen är automatiserad
  Dina fakturor skickas ut av oss till din kund. Vi hanterar fakturan ända tills den är betald och ni slipper avgifter och administration som kommer med fakturahantering.

 • Öka ditt rörelsekapital och förbättra likviditet
  Mer pengar att röra sig med och pengar över till viktiga investeringar så att ni kan få verksamheten att växa.

 • Sälj fakturorna till bästa pris
  Eftersom vår marknadsplats låter flera köpare bjuda uppstår konkurrens och du som säljare får ett bra pris för dina fakturor.

Hos Invoier finns mänger av köpare på ett och samma ställe som tävlar om att köpa just din faktura. Det här gör att du som säljare får ut ett så bra pris som möjligt samtidigt som du slipper fakturahantering och administration. Att sälja sina fakturor medför inga avgifter och priset din faktura säljs för baseras på det aktuella marknadspriset, i dagsläget ligger snittet på 97%-99% av fakturabeloppet. Hur högt priset blir beror på hur attraktiv fakturan är för de köpare som finns på plattformen.

Vi hjälper er även att bedöma risker med hjälp av vår riskmotor, det här gör att du i god tid kan vidta åtgärder om någon av dina kunder inte förväntas betala en faktura i tid. 
Invoiers tjänster är inte bindande och det kostar ingenting att vara registrerad, det finns inte heller någon bindningstid om du skulle vilja avsluta tjänsten.

Ansök om factoring idag  så hjälper vi dig att hitta den bästa lösningen för just ditt företag!

Lånebelopp
500 000 kr
Lånetid
36 månader
Fortsätt
(Ansökan är inte bindande)
Testa ditt kreditutrymme utan kreditupplysning Ta testet igen
Till testet
Ange ett giltigt personnummer och välj företag i nästa steg.
Ange ett giltigt telefonnummer.
Ange en giltig epostadress.
Tillbaka
(Ansökan är inte bindande)
Har du några betalningsanmärkningar?
Detta fält måste fyllas i.
Tillbaka
Senast uppdaterad:
2024-04-23 17:13