Ansök om företagslån hos Akela via Toborrow

Ansök om företagslån hos Akela via Toborrow

Sveriges bästa boutique-firma inom fastighetsfinansiering

Vår vision är att bygga Sveriges bästa finansiella boutique-firma inom fastighetsfinansiering. Det gör vi genom utlåning av egna pengar och genom att samarbeta med några av de bästa investerarna i landet. Akelas mål är att skapa hög avkastning med balanserad risk, för oss själva och för våra investerare.


Lång erfarenhet från fastighetsutlåning

Akela drivs av Jonas Björkman och Erik Nordin, som tidigare grundat Tessin - Nordens ledande plattform för fastighetsfinansiering med över 5 miljarder kronor i förmedlat kapital till över 450 fastighetsprojekt och förvärv.
Akela AB är registrerat som finansiellt institut samt som förvaltare av alternativa investeringsfonder hos Finansinspektionen.


Akela Realkredit

Akela beviljar och förmedlar korta och medellånga lån mot säkerhet i fastighet inom spannet 100 000 – 100 000 000 kronor. Vi har en snabb beslutsprocess, flexibla villkor och kan även finansiera låntagare som banken säger nej till samt lösa trassliga likviditetssituationer. Däremot är vi inte flexibla med säkerheterna – vi behöver alltid fastighetspant med trygga inomlägen.

Akela beviljar och förmedlar korta och medellånga lån mot säkerhet i fastighet inom spannet 100 000 – 100 000 000 kronor. Akela har flexibla villkor och kan även finansiera låntagare som banken säger nej till samt lösa trassliga likviditetssituationer. Akela drivs av grundarna till Tessin och är hos Finansinspektionen registrerat som finansiellt institut samt förvaltare av alternativa investeringsfonder.

Lånebelopp
500 000 kr
Lånetid
36 månader
Fortsätt
(Ansökan är inte bindande)
Testa ditt kreditutrymme utan kreditupplysning Ta testet igen
Till testet
Ange ett giltigt personnummer och välj företag i nästa steg.
Ange ett giltigt telefonnummer.
Ange en giltig epostadress.
Tillbaka
(Ansökan är inte bindande)
Har du några betalningsanmärkningar?
Detta fält måste fyllas i.
Tillbaka
Senast uppdaterad:
2024-04-23 17:17