Logotyp för IMH Finans som är samarbetspartner till Toborrow

Ansök om företagslån från IMH finans via Toborrow

Få ditt företag att växa direkt med IMH Finans

På IMH Finans är vi entrepenörer och drivs av att göra affärer, hos oss fastnar du inte i sega processer. Du kan räkna med att vi gör en saklig och realistisk bedömning av din unika situation och kan ge klara besked inom ett fåtal dagar även om du har en större eller mer komplex förfrågan.

Du kan ansöka om företagslån eller fastighetslån direkt via toborrow.com så får du svar från flera långivare med endast en ansökan!


Ansök om företagslån upp till 20 000 000 kr eller fastighetslån upp till 50 000 000 kr via Toborrow

Vi kan hjälpa dig att frigöra ditt bundna kapital genom att erbjuda och bevilja snabba och flexibla lån till företag genom pantsättning av egendom. Du kan låna upp till 50 miljoner SEK och vi vill att det ska vara smidigt att jobba med oss, vi vet ingen situation är den andra lik.

Fördelar med att välja ett låneerbjudande från oss:

 • Snabb och effektiv process
  Vi förstår att man som företagare ibland har behov av att snabbt och smidigt kunna öka sin likviditet för att kunna ta vara på affärsmöjligheter.
 • Mark och fastigheter är vår specialitet
  Vi kan bevilja lån som annars hade blivit avslagna eller dragit ut på tiden genom pantsättning av tomter, kommersiella- samt privata fastigheter. Vår erfarenhet gör att vi kan bistå med finansiering vid många olika typer av projekt.
 • Tydliga villkor och flexibla löptider
  Vi har tydliga villkor för alla våra lån och erbjuder flexibla löptider så att vår finansieringslösning ska passa just ditt projekt och dina behov.
 • Hjälp hela vägen
  Vi går den extra milen för att erbjuda dig en smidig och enkel transaktion, normalt kan vi gå från ansökan till utbetalning inom några dagar. Vi är lösningsorienterade och vill hjälpa dig att växa.


Låna pengar till dina fastighetsaffärer med IMH Finans

Vi är vana och har förståelse för komplicerade bolagsstrukturer och svåra fastighetsvärderingar. Både senior och junior finansiering erbjuds på redan tillträdda fastigheter och vi kan även bistå med ansökningar om lagfart och pantbrev vid sittande tillträden.

IMH Finans kan hjälpa ditt företag med:

 • Företagslån - Genom pantsättning av företagets eller ägarens tillgångar kan vi snabbt bevilja företagslån.

 • Byggnadskreditiv - Finansiella lösningar för ditt byggprojekt oavsett om du har tecknat ett förhandsavtal eller inte.

 • Fastighetslån - Stöd hela vägen från förhandling till fastighetsförvärv, vi hjälper dig också med krediter för ny-, om- och tillbyggnad.

 • Markutveckling - Vi hjälper dig med finansiering hela vägen, från ansökan om förhandsbesked till godkänd detaljplan och färdigt bygglov.

 • Företagsförvärv - Finansiering med hjälp av brygglån vid en förvärvssituation.

 • Rörelsekredit - När du inte vill missa en affärsmöjlighet eller om du behöver få loss kapital för att öka likviditeten.


Ansök idag via Toborrow på www.toborrow.com så får du svar från flera långivare med bara en ansökan!

Lånebelopp
500 000 kr
Lånetid
36 månader
Fortsätt
(Ansökan är inte bindande)
Testa ditt kreditutrymme utan kreditupplysning Ta testet igen
Till testet
Ange ett giltigt personnummer och välj företag i nästa steg.
Ange ett giltigt telefonnummer.
Ange en giltig epostadress.
Tillbaka
(Ansökan är inte bindande)
Har du några betalningsanmärkningar?
Detta fält måste fyllas i.
Tillbaka