Jämför privatlån online upp till 600 000 kr

Jämför privatlån och nå ut till flera långivare med endast 1 kreditupplysning. Genom att jämföra lån kan du få lägre ränta och få mer pengar över i plånboken.

Endast 1 kreditupplysning
Svar inom 24 timmar
Låna upp till 600 000 kr  

* Erbjudandet gäller endast privatlån.
Giltigt fram till 31 augusti 2023, se fullständiga kampanjvillkor här.

Du är inloggad
Ungefärlig kostnad
1 943 kr/mån
Har du lån som du vill samla ihop?
Hur mycket av 100 000 kr vill du samla?
100 000 kr
Ett annuitetslån på 150 000 kr med 8 års löptid, rörlig ränta 6,2 % (startavg. 0 kr / aviavg. 0 kr) ger en effektiv ränta på 6,38 %, totalkostnad 190 642 kr, kostnad 1 986 kr/mån (96 avbet.). Individuell ränta 3,95–19,32%. Återbet. tid 1–20 år. Uppdaterat 2023-05-15.
Personlig information
Dina uppgifter
Du måste vara minst 18 år gammal för att använda tjänsten.
Fyll i ett giltigt personnummer
Ange ett giltigt telefonnummer.
Fyll i en giltig e-postadress
LÄGG TILL MEDLÅNTAGARE
Din medsökande
Ta bort
Du måste vara minst 18 år gammal för att använda tjänsten.
Fyll i ett giltigt personnummer
Huvudsökande och medsökande måste vara två olika personer
Ange ett giltigt telefonnummer.
Fyll i en giltig e-postadress
Tillbaka
Bostad och arbete
Dina uppgifter
Vi kan tyvärr inte förmedla lån till privatpersoner som har en månadsinkomst under 11 667 kr.
Din medsökande
Ta bort
Vi kan tyvärr inte förmedla lån till privatpersoner som har en månadsinkomst under 11 667 kr.
Tillbaka
Anställning
Dina uppgifter
Din medsökande
Ta bort
Tillbaka
Ange ett giltigt telefonnummer.
Ange ett giltigt telefonnummer.
Ange ett giltigt telefonnummer.
Ange ett giltigt telefonnummer.

Så funkar privatlån via Toborrow

Ansökan är snabb och enkel och du kan få flera låneerbjudanden genom endast en ansökan. Vi jämför lån hos flertalet långivare vilket ökar din chans att låna pengar till låg ränta. Jämförelsen är kostnadsfri och ej bindande.
Gör en ansökan
Fyll i din ansökan enkelt och smidigt, helt digitalt. Ansökan tar bara ett par minuter.
Jämför dina erbjudanden
Toborrow samlar flera långivare och låter dem tävla om att ge dig din bästa ränta. Du väljer enkelt det bästa låneerbjudandet genom att logga in med BankID.
Lånet betalas ut
När du har valt ett låneerbjudande blir du kontaktad av långivaren som betalar ut ditt lån. Oftast betalas lånet ut samma dag som lånet blivit beviljat.
ANSÖK OM PRIVATLÅN
Kvinna är glad över att hon hittat privatlån med låg ränta via Toborrow

Privatlån - lån utan säkerhet

Kanske finns det något som du vill köpa, kanske en renovering hemma eller varför inte en ny bil? Toborrow är ett bra ställe att börja på när du vill låna. Vi har flera specialister som kan guida dig rätt och med vårt breda urval av långivare kan du du hitta ett privatlån hos den långivaren som passar just dig bäst. Ett privatlån även kallat blancolån och konsumtionslån, är ett lån där ingen kontantinsats krävs, långivaren kräver heller ingen bostad eller annan säkerhet för att bevilja lånet. 

Att ta ett privatlån kan vara ett bra alternativ oavsett du är ute efter ett mindre lån på 30 000 kr eller så mycket som 600 000 kr. När skickat in en ansökan via Toborrow gör långivaren en bedömning av din ekonomiska situation och hur stort låneutrymme de tror att du kommer klara av. 

Bedömningen är alltid individuell och så även de erbjudanden som presenteras för dig i vår plattform. Genom att jämföra privatlån vi Toborrow kan du få svar från flera långivare med endast 1 ansökan och 1 kreditupplysning vilket är bra för din kreditvärdighet.  

Några av våra utvalda partners

Vi finns här för dig om du behöver hjälp

Chatt:
Epost:
Telefon:
Adress:
Adolf Fredriks Kyrkogata 8, 111 37 Stockholm
Magnus Ersson
Kreditspecialist
Öppettider:
Måndag till fredag:
09-12 och 13-17
Söndag
Lördag: 
Stängt
Stängt
Magnus Ersson
Kreditspecialist

Fördelar med privatlån via Toborrow

Det finns flera fördelar med att jämföra privatlån via Toborrow. Toborrow är en låneförmedlare vilket innebär att vi samlar flera långivare och låter dem tävla om att ge dig det bästa erbjudandet. Våra långivare är noga utvalda där olika långivare är specialister på olika typer av lån och passar för olika låntagare. När du ansöker hos oss minskar det därför risken för att du ska betala för mycket för ditt lån. 

1. Jämför bland flertalet banker och långivare

På Toborrows plattform finns flertalet banker och andra långivare som kan se din ansökan och ge dig ett bra erbjudande. De har 24 timmar på sig att lämna ett erbjudande.

2. Personlig handläggare med dig hela vägen

Vi finns här för dig från ansökan till utbetalt lån. Vi besvarar dina frågor längs vägen och får låneprocessen att kännas smidig och trygg. Din ansökan är dessutom alltid kostnadsfri och inte bindande så att du i lugn och ro kan se om vi kan sänka dina lånekostnader. 

3. Endast en UC

När du tar hjälp av en låneförmedlare som oss tas bara en UC, vilket innebär att din kreditvärdighet inte påverkas lika mycket som om du hade ansökt hos lika många långivare på egen hand. 

‍Ansök om lån tillsammans 

Har du någon som du kan dela lånet med? Som man brukar säga kan 1+1 bli 3 och detsamma kan även gälla när du tar ett lån. När man tar ett lån tillsammans med en annan person, även kallad medlåntagare,  blir risken för långivaren oftast lägre då de har en extra person som kan stå som säkerhet för lånet. 

Då man är två personer kan man ofta bli beviljade ett större lån eller ett lån med bättre villkor och lägre ränta än vad man hade kunnat få själv. När man är två personer som tar ett lån tillsammans blir båda personerna lika ansvariga för att betalningarna sköts. Detta innebär att man inte bara blir skyldig för “sin del” av lånet utan båda är betalningsansvariga för 100% av lånet ifall någon av låntagarna skulle få problem med att betala. 

Vad kostar ett privatlån? 

När du ska låna pengar via oss förmedlas din ansökan till flera olika långivare vilket gör att du kan få så många och så bra erbjudanden som möjligt. Det är därför svårt för oss att i förväg säga vad kostnaden för ditt lån kommer att bli. När långivarna kollar på din ansökan tar de flera olika parametrar i beaktande som alla kan påverka vilken ränta du kommer få på ditt lån. Räntan sätts individuellt och baseras på bland annat lånebeloppet, din återbetalningsförmåga och om du har några befintliga skulder. 

Jämför den effektiva räntan
Oavsett om du vill låna lite eller mycket pengar är det alltid ett bra första steg att jämföra räntan, men det finns två olika typer av räntor som kan vara bra att ha koll på innan man bestämmer sig. 

Du har dels den nominella räntan som anger den räntan på ditt lån, utöver det långivarna även ha andra avgifter som också kommer påverka vad du kommer behöva betala tillbaka, dessa anges i den effektiva räntan. 

Genom att jämföra den effektiva räntan kommer du därför få med alla de övriga kostnaderna, så som aviavgifter och uppläggningsavgifter  som kan komma med ditt lån, så att du slipper onödiga överraskningar. Är du osäker på vad du har för effektiv ränta på ditt nuvarande lån? Den effektiva räntan ska framgå på din faktura du får från din långivare. Har du frågor om effektiv- eller nominell ränta kan du läsa vårt blogginlägg om det här eller kontakta oss i chatten.

Blogg och nyheter

Frågor och svar

Hur fungerar kampanjen?

Läs fullständiga villkor för aktuella kampanjer på toborrow.com/anvandarvillkor/kampanjvillkor

Vad kan jag använda mitt privatlån till?

Ett privatlån kan användas till vad som helst. Du behöver ange vilket syfte du ska använda pengarna till enligt penningtvättslagstiftning och för att långivaren ska kunna beräkna din återbetalningsförmåga.

Hur många låneerbjudanden får jag?

Hur många erbjudanden just du får på din ansökan avgörs på hur din ekonomiska situation ser ut. Efter din ansökan har långivarna 24 timmar på sig att lämna erbjudanden och du kommer se dessa i din dashboard.

Låna med skuld hos kronofogden?

Toborrow har inga långivare på plattformen som erbjuder privatlån om det finns en aktuell skuld hos kronofogden.

Är räntan på mitt lån fast eller rörlig?

Räntan på ditt lån är oftast rörlig. Du kan alltid kontakta långivaren för att få ytterligare information.

Vad blir månadskostnaden?

Då räntan sätts individuellt och bestäms utifrån lånebelopp, din återbetalningsförmåga och dina eventuella skulder, påverkas månadskostnaden av detta. Det som också påverkar är amorteringsgrad och avgifter.

Vad kan jag göra för att få lägre ränta?

Att lägga till en medsökande på lånet du söker kan öka möjligheterna till lägre ränta och ett högre lånebelopp. En medsökande kan vara vem som helst i din närhet. Den medsökande har lika stort ansvar för att lånet betalas tillbaka och därför är det en extra trygghet för banken.

Jag är student, kan jag ansöka om lån?

Om det finns en fast inkomst på sidan av studierna kan du ansöka om ett privatlån hos våra långivare.

Hur fungerar det att ta ett privatlån på Toborrow?

Du ansöker digitalt via vår plattform. När du fyllt i önskat lånebelopp, återbetalningstid och angivit de uppgifter som efterfrågas signerar du din ansökan säkert med BankID. Därefter förmedlar vi din ansökan till anslutna långivare som inom 24 timmar lämnar ett låneerbjudande.

Kan jag ansöka om lån utan fast inkomst?

Nej, Toborrow kräver en fast inkomst för att din låneansökan ska förmedlas vidare till våra långivare.

Varför ska jag jämföra lån från flera långivare?

Genom att jämföra låneerbjudanden kan du hitta det låneerbjudande som passar just dig bäst och ger dig den lägsta räntan och bästa villkoren.

Varför blev min ansökan nekad?

Varje långivare kan begära in kompletterande dokumentationen efter accepterat bud. Skulle den informationen påverka långivarens kreditbedömning på ett negativt sätt kan erbjudandet dras tillbaka.

Hur mycket kan jag låna?

Våra långivare på plattformen erbjuder belopp från 5 000 kr upp till 600 000 kr.

Kostar det något att ansöka?

Det kostar ingenting att ansöka.

Vilka är Toborrow?

Sedan 2014 har Toborrow strävat efter att fler företag enklare ska kunna växa med ett företagslån till en marknadsmässig ränta. På plattformen kan du som företag eller privatperson jämföra låneerbjudanden från flertalet kreditgivare och banker. Toborrow har sitt kontor i Stockholm men driver tjänsten digitalt.

Kan jag låna trots betalningsanmärkning?

Det går att ansöka om privatlån trots betalningsanmärkningar, det får dock inte finnas något skuldsaldo. Betalningsanmärkningar kan påverka hur stort belopp du kan bli erbjuden.

När betalas lånet ut?

Lånebeloppet betalas oftast ut samma dag som du signerar skuldebrevet med långivaren. Om skuldebrevet signeras fysiskt kan det ta lite längre tid.

Kan jag förtidslösa mitt lån?

Du kan när som helst förtidslösa ditt privatlån, så länge räntan är rörlig. Kontakta din långivare så hjälper de dig.

Vad kan jag välja för återbetalningstid på mitt lån?

När du ansöker om ett privatlån på Toborrow kan du välja en återbetalningstid från 1 - 20 år.

Tar ni endast en kreditupplysning vid min ansökan?

Endast en kreditupplysning tas hos UC som alla våra partners får ta del av.

Vad betyder en medsökande?

En medsökande kan öka chanserna att få ett privatlån beviljat om den som söker lånet vet om att det kan vara svårt att få ett lån beviljat på egen hand. Dessutom kan du få chans till lägre ränta om ni är två som delar på lånet eftersom långivaren tar hänsyn till er gemensamma ekonomiska situation.

Vilken ränta kan jag få på mitt privatlån?

Räntan sätts individuellt och bestäms utifrån lånebelopp, din återbetalningsförmåga och dina eventuella skulder. Ju bättre återbetalningsförmåga, desto lägre ränta. Räntan sätts individuellt av varje långivare och den kan inte påverkas av Toborrow.

Vilka är grundkraven för att beviljas ett privatlån?

På Toborrow kan du ansöka om privatlån upp till 600 000 kr med återbetalningstid som längst 15 år. Du behöver vara minst 18 år, skriven och folkbokförd i Sverige, inneha en årsinkomst om minst 140.000 kr samt ha fast inkomst från arbete eller pension.

Bra lån utan krav på säkerhet 

Ett privatlån utan säkerhet, även kallat blancolån och konsumtionslån, är ett lån på upp till 600 000 kronor där ingen kontantinsats krävs, långivaren kräver heller ingen borgensman som säkerhet för att bevilja lånet. Använd lånet till det du vill. När du ansöker ett privatlån behöver du inte lämna en säkerhet för lånet och kan därför använda pengarna till just drömresan, bröllop, ny bil eller renovering. 

Vi förmedlar din privatlåneansökan - så du kan spara tusenlappar

För den som vill jämföra olika erbjudanden blir det då många kreditupplysningar som måste hämtas, vilket inte är bra för kreditvärdigheten. Då kan en låneförmedlare istället användas - på Toborrows plattform har vi samlat flertalet banker och kreditgivare just på grund av detta. 

Vi vill med en ansökan kunna erbjuda dig flera olika låneerbjudanden. Genom att jämföra lån kan du hitta det bästa privatlånet för dig. När du får dina låneerbjudanden via plattformen blir det enklare för dig att jämföra erbjudanden då du får en enkelt överblick så att du kan se lånets kostnader svart på vitt. 

På plattformen kan du enkelt sortera på de parametrar som är viktigt just för dig oavsett om det är lånets lånebelopp, effektiv ränta, den totala kreditkostnaden eller lånets återbetalningstid, för att du ska hitta ett lån som passar dig helt enkelt. 

Ansök om ett samlingslån 

Har du flera smålån och krediter som kostar dig mycket pengar? Du är inte ensam.  En av de vanligaste anledningarna till ett privatlån är just att samla de lånen man har sedan tidigare och det kan göra att du sparar tusenlappar. Mindre lån med korta löptider har ofta högre ränta än de lånen som lite större där återbetalningen sprids ut på en längre tid så du har en bättre möjlighet att betala av ditt lån. 

När du ansöker om att samla dina lån kan dina räntevillkor förbättras samtidigt som du får en bättre bild över dina lån. Förutom förbättrade räntevillkor kan du även sänka din månadskostnad på insparade aviavgifter. Utöver detta får du ofta en ökad kreditvärdighet då banker ser positivt till att man inte har för många lån utspridda hos flera långivare. 

När du ansöker om ett samlingslån hjälper bankerna oftast dig att lösa de tidigare lånen i samband med att du blir beviljad det nya lånet. Det finns ingen beloppsgräns på att ansöka om ett samlingslån så du kan ansöka om att samla lånen oavsett om du har andra lån på 30 000 kr, 100 000 kr eller så mycket som 600 000 kr. 

Krav för att ansöka om lån via Toborrow 

För oss är det viktigt med ansvarsfull kreditgivning vilket innebär att vi vill göra det så lätt som möjligt för dig att fatta informerade beslut och inte låna mer än vad din ekonomiska situation klarar av. Vi har därför satt upp några grundkrav för att kunna ansöka hos oss. 

  • Du måste vara folkbokförd i sverige och ha BankID. 
  • Du måste vara minst 18 år 
  • Du måste ha en inkomst på minst 140 000 kr per år, detta kan vara den inkomsten som är deklarerad hos skatteverket eller den inkomsten som du har idag. 
  • Du får maximalt ha 2 st betalningsanmärkningar de senaste 12 månaderna.