Logotyp för Corpia som är samarbetspartner till Toborrow

Jämför företagslån upp till 10 000 000 kr hos Corpia via Toborrow

Corpia grundades år 2012 och har sedan dess hjälpt landets småföretagare. Corpias grundare har en lång erfarenhet av den tröghet som finns när en småföretagare ska få ett lån beviljat, vad det kan ställa till med och hur det försvårar vardagen för företagare.

Corpia tror på företagslån som stärker bolag på både kort och lång sikt. Lån som skapar möjligheter och inte försätter bolaget och entreprenören i ekonomisk knipa.

För Corpia är det viktigt att se potentialen i bolaget och att ta in fler perspektiv än de traditionella bankerna. Ett företagslån kan vara nyckeln till att få bolaget att växa och jobbar därför snabbt och effektivt så att kapitalet er utveckling behöver, snabbt ligger på ert konto!

Ni vet bäst vart pengarna behöver gå till. Behöver lagret fyllas på? Önskar ni att köpa loss era lokaler eller kanske till och med köpa upp en konkurrent? Corpia hjälper till vid bland annat fastighets- samt företagsköp men erbjuder även flexibla finansieringslösningar som täcker ditt behov.

Tillsammans med Toborrow vill Corpia stötta entreprenörer och företagare i alla storlekar och erbjuder därför dig ett konkurrenskraftigt företagslån, utan dolda avgifter eller skyhöga räntor, så att ditt företag kan fortsätta växa och utvecklas.

Kortfattat erbjuder Corpia dig som kund:

  • Anpassade finansieringslösningar
  • Snabba handledningstider och beslut
  • Personlig service

Vad gör Corpia?

Vi vet att det har blivit svårare att få finansiering hos de större bankerna, trots en väl fungerande verksamhet. Små och medelstora bolag är en viktig byggsten i den svenska ekonomin och därför vill Corpia underlätta för de som vill få sin verksamhet att växa men hittills inte har haft möjlighet till det.

Corpia erbjuder företagslån till små och medelstora svenska bolag som vill få sin verksamhet att växa och nå sin fulla potential. Corpia hanterar all administration och gör alltid en individuell kreditanalys på de bolag som ansöker om lån.

Vad kan jag låna pengar till?

Anledningarna till varför ett bolag kan behöva låna pengar är många och inget är mer rätt eller fel. Några vanliga syften med ett företagslån kan vara:

  • Investeringar
  • Förvärv
  • Tillväxt  
  • Varulager
  • Renovering
  • Likviditetsbrist
  • Refinansiering

Vad innebär en "säkerhet" för min kredit?

Enkelt förklarat är en säkerhet, i banksammanhang, något av värde som långivaren kan ta i beslag från låntagaren om denne inte betalar tillbaka ett lån enligt avtalade villkor.

Vid företagslån hos Corpia är de vanligast förekommande säkerheterna Proprieborgen, Företagsinteckning och Fastighetsinteckning. 

Vad får man för ränta hos Corpia?

Corpia baserar alltid årsräntan på ditt bolags kreditvärdighet och den kan därmed variera.

Vilka säkerheter behöver Corpia för att godkänna en låneansökan?

För att låna hos Corpia krävs alltid att du har någon form av säkerhet. Några exempel på säkerheter är fastighets- och/eller företagsinteckning och borgen. Corpia utgår alltid efter ditt bolags förutsättningar och kan därför komma att föreslå eller godta andra typer av säkerheter.

För att läsa mer om de olika typerna av säkerheter gå till vårt avsnitt om säkerheter. När du har fått ett erbjudande via Toborrow så står det i ditt erbjudande vilka säkerheter Corpia efterfrågar.

Vilka företag får ansöka om lån hos Corpia?

Corpia lånar endast ut till svenska aktiebolag. 

Lånebelopp
500 000 kr
Lånetid
36 månader
Fortsätt
(Ansökan är inte bindande)
Testa ditt kreditutrymme utan kreditupplysning Ta testet igen
Till testet
Ange ett giltigt personnummer och välj företag i nästa steg.
Ange ett giltigt telefonnummer.
Ange en giltig epostadress.
Tillbaka
(Ansökan är inte bindande)
Har du några betalningsanmärkningar?
Detta fält måste fyllas i.
Tillbaka
Senast uppdaterad:
2024-04-23 17:21