Fler finansieringslösningar
Vi hjälper dig få lån till bästa räntan - till alla tillfällen

Banklån används ofta som ett samlingsnamn för olika typer av lån från en bank eller ett kreditinstitut och kan bland annat innefatta privatlån, bolån eller billån.
Många mindre lån från olika långivare innebär ofta en hög ränta och månadskostnad. Med ett samlingslån kan du betala av dessa och sänka din månadskostnad.
Redo att köpa en båt? En båt är en ofta stor investering och det är viktigt att jämföra olika långivare innan du bestämmer dig så att du kan få ett båtlån med bra ränta. På Toborrow får du svar från flera banker och långivare och kan välja det bästa lånet för dig.
Dags att renovera lägenheten eller huset? Vi har renoveringslånet för dig! Hos Toborrow kan du jämföra lån till din renovering och få flera svar från banker och långivare.
Låna pengar till det du behöver. Oavsett om du ska renovera, köpa bil eller kanske betala ett dyrt tandläkarbesök - finns vi här när du vill låna pengar. Vi hittar ett lån till dig genom att skicka vidare din ansökan till flertalet långivare och banker. En ansökan är kostnadsfri och du binder inte upp dig på något.
Vi förmedlar din ansökan till flertalet kreditgivare och banker - ökar din chans att låna pengar till låg ränta. Jämförelsen är gratis och ej bindande. Jämför lån upp till 600 000 kronor snabbt, tryggt och enkelt!

Alla våra finansieringslösningar

För privatpersoner