Samla lån & krediter - sänk din månadskostnad

Om du har flera lån eller krediter kan det vara bra att samla alla på ett och samma ställe, det här gör att du i många fall kan sänka din månadskostnad men även att du får en bättre översikt och kontroll på din ekonomi.

Endast 1 kreditupplysning
Svar inom 24 timmar
Låna upp till 600 000 kr  

* Erbjudandet gäller endast privatlån.
Giltigt fram till 31 augusti 2023, se fullständiga kampanjvillkor här.

Du är inloggad
Ungefärlig kostnad
1 943 kr/mån
Har du lån som du vill samla ihop?
Hur mycket av 100 000 kr vill du samla?
100 000 kr
Ett annuitetslån på 150 000 kr med 8 års löptid, rörlig ränta 6,2 % (startavg. 0 kr / aviavg. 0 kr) ger en effektiv ränta på 6,38 %, totalkostnad 190 642 kr, kostnad 1 986 kr/mån (96 avbet.). Individuell ränta 3,95–19,32%. Återbet. tid 1–20 år. Uppdaterat 2023-05-15.
Personlig information
Dina uppgifter
Du måste vara minst 18 år gammal för att använda tjänsten.
Fyll i ett giltigt personnummer
Ange ett giltigt telefonnummer.
Fyll i en giltig e-postadress
LÄGG TILL MEDLÅNTAGARE
Din medsökande
Ta bort
Du måste vara minst 18 år gammal för att använda tjänsten.
Fyll i ett giltigt personnummer
Huvudsökande och medsökande måste vara två olika personer
Ange ett giltigt telefonnummer.
Fyll i en giltig e-postadress
Tillbaka
Bostad och arbete
Dina uppgifter
Vi kan tyvärr inte förmedla lån till privatpersoner som har en månadsinkomst under 11 667 kr.
Din medsökande
Ta bort
Vi kan tyvärr inte förmedla lån till privatpersoner som har en månadsinkomst under 11 667 kr.
Tillbaka
Anställning
Dina uppgifter
Din medsökande
Ta bort
Tillbaka
Ange ett giltigt telefonnummer.
Ange ett giltigt telefonnummer.
Ange ett giltigt telefonnummer.
Ange ett giltigt telefonnummer.

Ansökan är snabb och enkel och du kan få flera låneerbjudanden genom endast en ansökan. Vi jämför lån hos flertalet långivare vilket ökar din chans att låna pengar till låg ränta. Jämförelsen är kostnadsfri och ej bindande.
Gör en ansökan
Fyll i din ansökan enkelt och smidigt, helt digitalt. Ansökan tar bara ett par minuter.
Jämför dina erbjudanden
Toborrow samlar flera långivare och låter dem tävla om att ge dig din bästa ränta. Du väljer enkelt det bästa låneerbjudandet genom att logga in med BankID.
Lånet betalas ut
När du har valt ett låneerbjudande blir du kontaktad av långivaren som betalar ut ditt lån. Oftast betalas lånet ut samma dag som lånet blivit beviljat.
ANSÖK OM PRIVATLÅN
Person i kanot som samlat sina lån med hjälp av Toborrow

Vad betyder det att samla lån och hur kan jag samla mina lån?

När du samlar dina lån och krediter kan du ta ett hopbakslån som täcker kostnaderna på alla de lån och krediter som du har i dagsläget. Du använder sedan ditt större lån för att betala av alla skulder, ofta kan banken eller långivaren av det nya lånet hjälpa dig med det. Du har sedan bara ett enda större lån som du nu betalar av och slipper hålla reda på alla mindre skulder som ska betalas varje månad. 

Det är svårt att säga vad ditt samlingslån får för ränta blir eftersom den alltid sätts individuellt, det går tyvärr inte att ge en generell fingervisning utan enklast är att skicka in en ansökan och titta vilka erbjudanden du får för att sedan ta ett beslut.

Genom att samla lånen får du en bättre översikt och kontroll på din ekonomi,  i många fall kan du även sänka din ränta och därmed din månadskostnad.

Hur sänker jag månadskostnaden på mina lån?

Vill du baka ihop alla dina dyra lån och krediter kan du ansöka om ett hopbakslån hos oss på Toborrow. Vi har flera långivare som kan erbjuda lösningar för dig som letar efter ett samlingslån med bra ränta och villkor. 

Ett samlingslån, omstartslån eller hopbakslån som det ofta kallas är en lösning för dig som har flera dyra lån och krediter. Vill du låna pengar till låg ränta för att baka ihop lån är det en bra idé att göra en jämförelse så att du kan den långivare som kan erbjuda dig den lägsta räntan och därmed ge dig en lägre månadskostnad.

Några av våra utvalda partners

Vi finns här för dig om du behöver hjälp

Chatt:
Epost:
Telefon:
Adress:
Adolf Fredriks Kyrkogata 8, 111 37 Stockholm
Magnus Ersson
Kreditspecialist
Öppettider:
Måndag till fredag:
09-12 och 13-17
Söndag
Lördag: 
Stängt
Stängt
Magnus Ersson
Kreditspecialist

Varför ska man samla sina lån?

Om du har flera lån eller krediter kan det vara bra att samla alla på ett och samma ställe, det här gör att du i många fall kan sänka din månadskostnad men även att du får en bättre översikt och kontroll på din ekonomi.

Hos Toborrow kan du ansöka om att samla lån och krediter upp till 600 000 kronor utan någon säkerhet. Vi hjälper dig att jämföra lån och långivare så att du kan samla dina lån till en ränta som passar dig och din ekonomiska situation. Du får en tydlig översikt där du i lugn och ro kan jämföra dina olika erbjudanden och välja det som passar dig bäst.

Genom att jämföra erbjudanden från flera banker och långivare med endast en ansökan påverkar du inte din kreditvärdighet på samma sätt som om du gått till varje långivare separat för att ansöka. Våra banker och långivare delar på en enda kreditupplysning och du får svar redan inom 24 h, det är dessutom helt kostnadsfritt, 0 kr, att skicka in en ansökan. 

För att ansöka hos Toborrow behöver du vara folkbokförd i Sverige och ha tillgång till BankID. Du kan även söka tillsammans med någon, en så kallad medsökande, det kan hjälpa dig att få lägre ränta och även ett högre belopp beviljat eftersom banken tar en lägre risk när ni är flera som står på lånet. 

Blogg och nyheter

Frågor och svar

Hur fungerar kampanjen?

Läs fullständiga villkor för aktuella kampanjer på toborrow.com/anvandarvillkor/kampanjvillkor

Vad kan jag använda mitt privatlån till?

Ett privatlån kan användas till vad som helst. Du behöver ange vilket syfte du ska använda pengarna till enligt penningtvättslagstiftning och för att långivaren ska kunna beräkna din återbetalningsförmåga.

Hur många låneerbjudanden får jag?

Hur många erbjudanden just du får på din ansökan avgörs på hur din ekonomiska situation ser ut. Efter din ansökan har långivarna 24 timmar på sig att lämna erbjudanden och du kommer se dessa i din dashboard.

Låna med skuld hos kronofogden?

Toborrow har inga långivare på plattformen som erbjuder privatlån om det finns en aktuell skuld hos kronofogden.

Är räntan på mitt lån fast eller rörlig?

Räntan på ditt lån är oftast rörlig. Du kan alltid kontakta långivaren för att få ytterligare information.

Vad blir månadskostnaden?

Då räntan sätts individuellt och bestäms utifrån lånebelopp, din återbetalningsförmåga och dina eventuella skulder, påverkas månadskostnaden av detta. Det som också påverkar är amorteringsgrad och avgifter.

Vad kan jag göra för att få lägre ränta?

Att lägga till en medsökande på lånet du söker kan öka möjligheterna till lägre ränta och ett högre lånebelopp. En medsökande kan vara vem som helst i din närhet. Den medsökande har lika stort ansvar för att lånet betalas tillbaka och därför är det en extra trygghet för banken.

Jag är student, kan jag ansöka om lån?

Om det finns en fast inkomst på sidan av studierna kan du ansöka om ett privatlån hos våra långivare.

Hur fungerar det att ta ett privatlån på Toborrow?

Du ansöker digitalt via vår plattform. När du fyllt i önskat lånebelopp, återbetalningstid och angivit de uppgifter som efterfrågas signerar du din ansökan säkert med BankID. Därefter förmedlar vi din ansökan till anslutna långivare som inom 24 timmar lämnar ett låneerbjudande.

Kan jag ansöka om lån utan fast inkomst?

Nej, Toborrow kräver en fast inkomst för att din låneansökan ska förmedlas vidare till våra långivare.

Varför ska jag jämföra lån från flera långivare?

Genom att jämföra låneerbjudanden kan du hitta det låneerbjudande som passar just dig bäst och ger dig den lägsta räntan och bästa villkoren.

Varför blev min ansökan nekad?

Varje långivare kan begära in kompletterande dokumentationen efter accepterat bud. Skulle den informationen påverka långivarens kreditbedömning på ett negativt sätt kan erbjudandet dras tillbaka.

Hur mycket kan jag låna?

Våra långivare på plattformen erbjuder belopp från 5 000 kr upp till 600 000 kr.

Kostar det något att ansöka?

Det kostar ingenting att ansöka.

Vilka är Toborrow?

Sedan 2014 har Toborrow strävat efter att fler företag enklare ska kunna växa med ett företagslån till en marknadsmässig ränta. På plattformen kan du som företag eller privatperson jämföra låneerbjudanden från flertalet kreditgivare och banker. Toborrow har sitt kontor i Stockholm men driver tjänsten digitalt.

Kan jag låna trots betalningsanmärkning?

Det går att ansöka om privatlån trots betalningsanmärkningar, det får dock inte finnas något skuldsaldo. Betalningsanmärkningar kan påverka hur stort belopp du kan bli erbjuden.

När betalas lånet ut?

Lånebeloppet betalas oftast ut samma dag som du signerar skuldebrevet med långivaren. Om skuldebrevet signeras fysiskt kan det ta lite längre tid.

Kan jag förtidslösa mitt lån?

Du kan när som helst förtidslösa ditt privatlån, så länge räntan är rörlig. Kontakta din långivare så hjälper de dig.

Vad kan jag välja för återbetalningstid på mitt lån?

När du ansöker om ett privatlån på Toborrow kan du välja en återbetalningstid från 1 - 20 år.

Tar ni endast en kreditupplysning vid min ansökan?

Endast en kreditupplysning tas hos UC som alla våra partners får ta del av.

Vad betyder en medsökande?

En medsökande kan öka chanserna att få ett privatlån beviljat om den som söker lånet vet om att det kan vara svårt att få ett lån beviljat på egen hand. Dessutom kan du få chans till lägre ränta om ni är två som delar på lånet eftersom långivaren tar hänsyn till er gemensamma ekonomiska situation.

Vilken ränta kan jag få på mitt privatlån?

Räntan sätts individuellt och bestäms utifrån lånebelopp, din återbetalningsförmåga och dina eventuella skulder. Ju bättre återbetalningsförmåga, desto lägre ränta. Räntan sätts individuellt av varje långivare och den kan inte påverkas av Toborrow.

Vilka är grundkraven för att beviljas ett privatlån?

På Toborrow kan du ansöka om privatlån upp till 600 000 kr med återbetalningstid som längst 15 år. Du behöver vara minst 18 år, skriven och folkbokförd i Sverige, inneha en årsinkomst om minst 140.000 kr samt ha fast inkomst från arbete eller pension.

Hur betalar jag tillbaka mitt hopbakslån?

Genom att samla dina lån och krediter får du bättre översikt och betalar bara tillbaka till en enda långivare, du slipper alla fakturor och allt krångel. När du ska börja betala tillbaka på ditt nya lån är din månadskostnad förutbestämd, så även lånets löptid. Normalt sker återbetalningen månadsvis vilket kallas för amortering.

På så sätt vet du exakt hur mycket pengar som ska betalas varje månad. I månadskostnaden är även räntan och eventuella avgifter inräknade vilket gör du inte råkar ut för några oväntade kostnader under tiden du betalar tillbaka ditt lån. Har du ett lån med fast ränta kommer månadskostnaden att förbli densamma under hela återbetalningstiden. 

Månadskostnaden kan skilja sig om du istället har valt att ha en rörlig ränta på ditt hopbakslån, oftast är räntan på ett samlingslån fast och du behöver inte tänka på hur räntan förändras. Ibland kan även vissa avgifter vara exkluderade i månadskostnaden, det kan handla om uppläggningsavgifter och avi-avgifter så dubbelkolla med din bank så du vet exakt vad du ska betala varje månad.

Vill du lösa ditt lån i förtid går det oftast att göra helt utan extra kostnad hos alla våra långivare. Allt du behöver göra är då att kontakta banken eller långivaren som du fick lånet av så kommer dom att hjälpa dig med det. Vill du inte lösa hela lånet men betala in extra pengar någon månad för att betala av lånet snabbare än den takt ni kommit överens om går det också bra. Kontakta din långivare så hjälper dom dig med allt vad gäller återbetalning.

Vem kan ansöka om lån hos Toborrow?

För att ansöka om lån hos oss behöver du uppfylla några grundkrav:

  • Du är minst 18 år gammal och folkbokförd i Sverige.
  • Du har en fast inkomst på minst 140 000 kr per år.
  • Du har inga aktiva skulder hos kronofogden och har maximalt två betalningsanmärkningar.

Vi har långivare som kan hantera din ansökan även om du har betalningsanmärkningar, varje långivare bedömer din unika situation och anpassar sina villkor efter det. I sin bedömning tittar långivaren på en rad parametrar för att bedöma din förmåga att betala tillbaka lånet, det är det som avgör hur stor risk banken tar. 

Du kan ofta få bättre låneerbjudanden om du har en medsökande eller borgensman på lånet, då är ni flera som har ansvaret för att lånet betalas tillbaka och banken tar då en lägre risk. Om du beviljas ett lån kan också påverkas av hur stort belopp du har sökt och vad du ska använda pengarna till. Ansök inte om mer pengar än du behöver för att öka dina chanser.

Det finns flera olika typer av lån som du kan söka via Toborrow, till exempel blancolån, privatlån, billån och renoveringslån. Du kan läsa mer om vad du kan använda ditt lån till här på vår webb.