Hitta ett privatlån med låg ränta - vi jämför flera långivare

När du vill låna pengar med låg ränta det är därför viktigt att du jämför innan du lånar för att hitta det bästa lånet för dig. Toborrow jämför låneerbjudanden från flera långivare med endast 1 kreditupplysning från UC, du får dessutom alla dina svar inom 24 timmar.

Endast 1 kreditupplysning
Svar inom 24 timmar
Låna upp till 600 000 kr  
Ungefärlig kostnad
1 943 kr/mån
Har du lån som du vill samla ihop?
Hur mycket av 100 000 kr vill du samla?
100 000 kr
Räkneexempel: Ett annuitetslån på 150 000 kr med 8 års löptid, rörlig ränta 6,2 % (startavg. 0 kr / aviavg. 0 kr) ger en effektiv ränta på 6,38 %, totalkostnad 190 642 kr, kostnad 1 986 kr/mån (96 avbet.). Individuell ränta 2,95–18,6%. Återbet. tid 1–15 år. Uppdaterat 2022-06-14.
Personlig information
Dina uppgifter
Du måste vara minst 18 år gammal för att använda tjänsten.
LÄGG TILL MEDLÅNTAGARE
Din medsökande
Ta bort
Du måste vara minst 18 år gammal för att använda tjänsten.
Tillbaka
Bostad och arbete
Dina uppgifter
Din medsökande
Ta bort
Tillbaka
Anställning
Dina uppgifter
Din medsökande
Ta bort
Tillbaka

Så fungerar privatlån via Toborrow

Ansökan är snabb och enkel och du kan få flera låneerbjudanden genom endast en ansökan. Vi jämför lån hos flertalet långivare vilket ökar din chans att låna pengar till låg ränta. Jämförelsen är kostnadsfri och ej bindande.
Gör en ansökan
Fyll i din ansökan enkelt och smidigt, helt digitalt. Ansökan tar bara ett par minuter.
Jämför dina erbjudanden
Toborrow samlar flera långivare och låter dem tävla om att ge dig din bästa ränta. Du väljer enkelt det bästa låneerbjudandet genom att logga in med BankID.
Lånet betalas ut
När du har valt ett låneerbjudande blir du kontaktad av långivaren som betalar ut ditt lån. Oftast betalas lånet ut samma dag som lånet blivit beviljat.

Hur fungerar ett lån?

Att låna pengar kan hjälpa dig att finansiera något du vill ha eller behöver men inte har råd att betala för direkt. Ett lån har en kostnad i form av avgifter och räntor. Majoriteten av alla människor kommer att behöva låna pengar för att köpa en fastighet. Människor lånar av olika anledningar, det kan vara konsumentvaror, resor eller andra utgifter. Det är viktigt att fundera på om ett lån verkligen är nödvändigt. Om du har mycket skulder kan det skada din kreditpoäng och göra det svårare för dig att få ett bolån nu eller i framtiden, eller något annat lån du faktiskt behöver. Tänk på att du inte har någon laglig rätt till ett lån.

När det kommer till räntor och kostnader är det stora skillnader mellan olika lån. Genom att jämföra flera lån och långivare samt deras villkor kan du spara mycket pengar. Räntan du erbjuds bestäms av det belopp du vill låna samt dina ekonomiska förhållanden, inklusive din inkomst och kredithistorik. Toborrow inhämtar en kreditupplysning i samband med att du ansöker om ett lån för att långivarna ska kunna göra en bedömning. Om du blir erbjuden ett lån från någon av våra långivare får du i samband med det också reda på vad räntan för lånet kommer att bli.

Hur får jag ett bra lån?

 • Det är en fördel om du kan finansiera delar av lånet med sparade pengar.
 • Räkna ut hur mycket du kan betala varje månad, även om din ekonomiska situation skulle förändras.
 • Håll utkik efter dolda kostnader.
 • Beräkna den totala kostnaden för lånet och inte bara den månatliga avgiften.
 • Låna inte mer pengar än du verkligen behöver.
 • En dålig kreditvärdighet ger högre ränta och därmed ett dyrare lån.
 • Välj den bästa lösningen för just dig, snabblån och krediter kan vara väldigt dyra.

Några av våra utvalda partners

Varför ska jag ansöka om ett privatlån?

Privatlån används för en mängd olika ändamål. Oväntade utgifter uppstår då och då, vilket gör det nödvändigt att använda ett lån för att täcka kostnaderna. Alla har inte en bostad eller en bil som de kan använda som säkerhet för ett lån men det behöver inte betyda att du inte kan få låna de pengar du behöver.

Du kan använda ett privatlån till bland annat:

 • Ombyggnad eller renovering
 • Inköp av nya vitvaror
 • Ett nytt fordon
 • Reparationer

För varje låneansökan görs en individuell bedömning med hänsyn till din specifika situation. Räntan som du erbjuds är unik för dig. Vi kan inte lämna ett preliminärt besked eftersom varje långivare gör sin egen bedömning i samband med att du skickar in en ansökan om lån hos Toborrow.När du ansöker om ett privatlån hos oss tar vi endast en UC men ett flertal långivare och banker behandlar din ansökan. Du väljer sedan det erbjudandet som passar dig bäst utifrån dina förutsättningar.

Ansökan sker digitalt med en snabb hantering och säker signering med BankID.

Vi finns här för dig om du behöver hjälp

08-520 017 30
Telefon:
Adress: Adolf Fredriks Kyrkogata 8,
111 37 Stockholm
Öppettider
Måndag till fredag:
09-17
Sändag
Lördag: 
Stängt
Stängt
Magnus Ersson
Kreditspecialist

Blogg och nyheter

Frågor och svar

Vad kan jag använda mitt privatlån till?

Ett privatlån kan användas till vad som helst. Du behöver ange vilket syfte du ska använda pengarna till enligt penningtvättslagstiftning och för att långivaren ska kunna beräkna din återbetalningsförmåga.

Hur många låneerbjudanden får jag?

Hur många erbjudanden just du får på din ansökan avgörs på hur din ekonomiska situation ser ut. Efter din ansökan har långivarna 24 timmar på sig att lämna erbjudanden och du kommer se dessa i din dashboard.

Låna med skuld hos kronofogden?

Toborrow har inga långivare på plattformen som erbjuder privatlån om det finns en aktuell skuld hos kronofogden.

Är räntan på mitt lån fast eller rörlig?

Räntan på ditt lån är oftast rörlig. Du kan alltid kontakta långivaren för att få ytterligare information.

Vad blir månadskostnaden?

Då räntan sätts individuellt och bestäms utifrån lånebelopp, din återbetalningsförmåga och dina eventuella skulder, påverkas månadskostnaden av detta. Det som också påverkar är amorteringsgrad och avgifter.

Vad kan jag göra för att få lägre ränta?

Att lägga till en medsökande på lånet du söker kan öka möjligheterna till lägre ränta och ett högre lånebelopp. En medsökande kan vara vem som helst i din närhet. Den medsökande har lika stort ansvar för att lånet betalas tillbaka och därför är det en extra trygghet för banken.

Jag är student, kan jag ansöka om lån?

Om det finns en fast inkomst på sidan av studierna kan du ansöka om ett privatlån hos våra långivare.

Hur fungerar det att ta ett privatlån på Toborrow?

Du ansöker digitalt via vår plattform. När du fyllt i önskat lånebelopp, återbetalningstid och angivit de uppgifter som efterfrågas signerar du din ansökan säkert med BankID. Därefter förmedlar vi din ansökan till anslutna långivare som inom 24 timmar lämnar ett låneerbjudande.

Kan jag ansöka om lån utan fast inkomst?

Nej, Toborrow kräver en fast inkomst för att din låneansökan ska förmedlas vidare till våra långivare.

Varför ska jag jämföra lån från flera långivare?

Genom att jämföra låneerbjudanden kan du hitta det låneerbjudande som passar just dig bäst och ger dig den lägsta räntan och bästa villkoren.

Varför blev min ansökan nekad?

Varje långivare kan begära in kompletterande dokumentationen efter accepterat bud. Skulle den informationen påverka långivarens kreditbedömning på ett negativt sätt kan erbjudandet dras tillbaka.

Hur mycket kan jag låna?

Våra långivare på plattformen erbjuder belopp från 5 000 kr upp till 600 000 kr.

Kostar det något att ansöka?

Det kostar ingenting att ansöka.

Vilka är Toborrow?

Sedan 2014 har Toborrow strävat efter att fler företag enklare ska kunna växa med ett företagslån till en marknadsmässig ränta. På plattformen kan du som företag eller privatperson jämföra låneerbjudanden från flertalet kreditgivare och banker. Toborrow har sitt kontor i Stockholm men driver tjänsten digitalt.

Kan jag låna trots betalningsanmärkning?

Det går att ansöka om privatlån trots betalningsanmärkningar, det får dock inte finnas något skuldsaldo. Betalningsanmärkningar kan påverka hur stort belopp du kan bli erbjuden.

När betalas lånet ut?

Lånebeloppet betalas oftast ut samma dag som du signerar skuldebrevet med långivaren. Om skuldebrevet signeras fysiskt kan det ta lite längre tid.

Kan jag förtidslösa mitt lån?

Du kan när som helst förtidslösa ditt privatlån, så länge räntan är rörlig. Kontakta din långivare så hjälper de dig.

Vad kan jag välja för återbetalningstid på mitt lån?

När du ansöker om ett privatlån på Toborrow kan du välja en återbetalningstid från 1 - 15 år.

Tar ni endast en kreditupplysning vid min ansökan?

Endast en kreditupplysning tas hos UC som alla våra partners får ta del av.

Vad betyder en medsökande?

En medsökande kan öka chanserna att få ett privatlån beviljat om den som söker lånet vet om att det kan vara svårt att få ett lån beviljat på egen hand. Dessutom kan du få chans till lägre ränta om ni är två som delar på lånet eftersom långivaren tar hänsyn till er gemensamma ekonomiska situation.

Vilken ränta kan jag få på mitt privatlån?

Räntan sätts individuellt och bestäms utifrån lånebelopp, din återbetalningsförmåga och dina eventuella skulder. Ju bättre återbetalningsförmåga, desto lägre ränta. Räntan sätts individuellt av varje långivare och den kan inte påverkas av Toborrow.

Vilka är grundkraven för att beviljas ett privatlån?

På Toborrow kan du ansöka om privatlån upp till 600 000 kr med återbetalningstid som längst 15 år. Du behöver vara minst 18 år, skriven och folkbokförd i Sverige, inneha en årsinkomst om minst 140.000 kr samt ha fast inkomst från arbete eller pension.

Privatlån - ett lån utan säkerhet


Ett privatlån är när du lånar pengar som privatperson utan någon säkerhet. Bolån, eller bolån där själva bostaden fungerar som säkerhet för lånet, är exempel på lån där banken kräver en säkerhet. Det betyder att om du inte betalar dina avbetalningar har banken möjlighet att sälja din bostad för att få tillbaka dina pengar.Banken lånar även ut pengar utan att kräva säkerhet, men det innebär inte att de lånar ut till alla. De gör en noggrann kreditprövning på varje låneansökan så att både banken och du som kund är nöjda med att du ska kunna betala tillbaka privatlånet. Privatlån kallas ibland för konsumtionslån eller lån utan säkerhet, även om det är samma sak.

Toborrrow samlar in data genom cookies för att leverera vår tjänst, förbättra produkten, genomföra relevant marknadsföring av Toborrows tjänster genom tredje part. Du kan själv kontrollera dina inställningar genom att anpassa cookies. Läs vår cookiepolicy och personuppgiftspolicy.
()