Person som startat sin verkstad med hjälp av ett företagslån med låg ränta via Toborrow

Vad är ett företagslån?

Vad är ett företagslån och vad bör man tänka på vid en ansökan om ett lån till företag, vilka fördelar finns det med att söka ett företagslån? Mycket frågor kan dyka upp när du kommer till ett skede då företaget är i behov av en finansiering. Vi hoppas vi kan hjälpa dig lite på vägen!

Företagslån - när du behöver kapital för att växa

På Toborrow kan du ansöka om olika lån till ditt företag beroende på vad syftet med lånet är. Våra partners har olika utbud på finansiering och vad är då bättre än att de är samlade på en och samma plattform? De vanligaste finansieringstyperna hos oss är:

1.     Företagslån

2.     Checkkredit

3.     Fastighetslån

Fördelar med ett företagslån

Det finns många fördelar med ett företagslån. Att låna pengar till egna företaget kan i många fall vara räddningen när det är tufft. Det finns många olika låneformer, där alla företagslån är utformade så att du i egenskap av egenföretagare kan få loss pengar för att sköta verksamheten.

Det finns flera olika anledningar till varför man som företagare vill använda sig av ett företagslån. Det kan bland annat handla om att man vill köpa ny utrustning till företaget, köpa större lokal eller kanske anställa personal. I många fall är lån förknippade med något negativt som man bör undvika så mycket som möjligt. Som företagare är lån något helt annat och något som kan vara till stor fördel för din verksamhet.

Du kan använda ett företagslån till flera olika saker – allt beror på företagets behov. Du kan till exempel:

·        låna pengar till nästa affär

·        finansiera en order

·        anställa personal

·        täcka oförutsedda kostnader.

Oavsett om du vill investera i verksamheten för att få den att växa, behöver täcka en oväntad utgift, göra reparationer eller något annat så kan ett företagslån vara passande.

Läs mer om olika typer av företagslån som skulle passa dig.

Publicerat den
August 30, 2022

Relaterade artiklar