Välkommen till Toborrow - Jämför företagsleasing hos oss

Toborrow är experter på finansieringslösningar till företag och oavsett vad ditt företag behöver för att expandera verksamheten finns vi och våra 18 finansieringspartners här för dig.

Fast månadskostnad under leasingperioden
Endast 1 kreditupplysning från UC
Personlig support

Våra långivare

Ansök enkelt om företagslån via mobilen hos Toborrow
1

Skicka in din ansökan

När du har hittat ett objekt som du vill leasa fyller du i ansökningsformuläret och laddar upp objektets offert.

2

Jämför erbjudanden

Din ansökan förmedlas till våra leasegivare. Inom 24 timmar kan du jämföra och välja bland de erbjudanden du fått. Logga in med BankID för att se alla dina alternativ.

3

Köp eller förläng

Objektet köps in av leasegivaren och du får din betalplan. Efter leasingperioden har du möjlighet att förlänga avtalet, avsluta det eller köpa loss objektet till det förutbestämda restvärdet.

Vad händer efter avslutad leasingperiod?

Företaget kan välja mellan två alternativ när leasingperioden är över: Fortsätta leasingperioden med sänkt leasingavgift eller att köpa ut utrustningen.

Hur lång är leasingperioden?

Leasingperioden kan variera mellan 2-10 år. Hur lång den blir grundar sig i vilken utrustning som leasats, önskemål och förväntad ekonomisk livslängd.

Vad kan företaget leasa?

Du kan leasa i princip all lös egendom som kan tas upp som en tillgång och går att göra avskrivningar på. Det kan till exempel vara entreprenadmaskiner, kopiatorer, grafisk utrustning och mycket mer.

Vad är leasing för företag?

Företagsleasing ger dig som företagare möjlighet att kunna skaffa utrustning som företaget behöver för att växa. Leasing för företag är en form av långtidshyra där långivaren äger det leasade objektet och du använder det. Du slipper på så sätt binda upp kapital och kan istället använda kapitalet till att investera i företaget.

Vi hjälper ditt företag till rätt finansiering

Vi finns här för att hjälpa dig, oavsett om det är via chatt, e-post eller telefon. Tveka inte att kontakta oss, vi ser fram emot att höra från dig!

  • Kostnadsfritt och förutsättningslöst samtal med en kreditspecialist

  • Vi hjälper dig att maximera dina chanser till bra lånevillkor

  • Vi svarar oftast inom 1 minut!

Öppettider

Mån-Fre:

09-12 och 13-17

08-520 017 30
STARTA CHATTEN

eller

STARTA CHATTEN
Bild på Toborrows kreditchef som kan hjälpa dig om du har frågor

Magnus Ersson

Kreditspecialist

Boka tid med en kreditspecialist

Vill du hellre att vi ringer upp dig? Boka ett telefonmöte med en av våra kreditspecialister.

Företagsleasing - vi finns här för dig

Företagsleasing passar som finansieringslösning för företag som vill göra större investeringar i en egendom utan att binda kapital och minska kreditutrymme. Leasing är en alternativ finansieringsmetod för ditt företag. I princip allt som klassas som lös egendom, kan tas upp som en tillgång och som går att göra avskrivningar på går att leasa. Företagsleasing passar därför för större investeringar i lös egendom såsom entreprenadmaskiner, bilar och diverse kontorsutrustning.

Det finns flera olika upplägg och priser hos olika långivare och banker när det kommer till leasing. Genom att jämföra leasing hos Toborrow kan du jämföra dem mot varandra och hitta det bästa erbjudandet för just din verksamhet.

Fördelar med företagsleasing

Företagsleasing som finansieringsalternativ kan vara fördelaktigt när det kommer till exempelvis budgetplanering. Genom att på förhand känna till sina löpande utgifter under leasingperioden och inte behöva ta upp denna som en tillgång i balansräkningen, så är det endast rörelseresultatet som kommer påverkas under leasingperioden. Detta innebär en bättre soliditet för företaget. Leasingavgiften är avdragsgill mot företagets resultat.

- Fast månadskostnad under leasingperioden

- Ingen kontantinsats

- Svar inom 24 timmar

- Inget bundet rörelsekapital

- Leasingavgiften är avdragsgill du betalar moms på leasingavgiften

Leasad maskin genom en företagsleasing via Toborrow
Vilken finansieringslösning som passar just ditt företag beror på vad finansieringen ska användas till. Vi finns här för dig om du har några frågor eller funderingar om de olika finansieringslösningar du kan hitta på vår plattform. Tillsammans kan vi hitta något som passar just ditt företag!
Toborrows finansieringsspecialister svarar på frågor om leasing

Personlig rådgivning är vår styrka

Vi är med dig hela vägen - Med oss får du en partner som är med dig hela vägen i ansökningsprocessen. Vi värdesätter att du får en trygg och enkel ansökningsprocess som inte tar för mycket tid från det du gör allra bäst - att driva ditt företag. Våra finansieringsspecialister svarar på dina frågor och funderingar så att ditt företag kan nå sin fulla potential.

Våra partners kan redan idag hjälpa ditt företag att införskaffa nästa fordon eller transportlösning. Vi har flera flexibla lösningar för att matcha just ditt företags önskemål och behov.

Företagsleasing - krav och syften

Ett krav för att utrustningen som ska leasas är att den får inte utgöras av fast egendom eller vara infogad i andra objekt. Företagsleasing kan användas för att finansiera objekt som bilar och industrimaskiner men du kan även ingå leasingavtal när det kommer till att köpa kontorsmöbler eller andra objekt.

När det kommer till kontorsutrustning passar företagsleasing för företag som vill hålla en hög standard på sin kontorsutrustning och ha möjligheten att uppdatera denna kontinuerligt. Leasingperioden, och därmed kostnaden, justeras efter bland annat den beräknade livslängden på utrustningen. Den vanligaste leasingperioden är 36-72 månader.

Senast uppdaterad:
2024-04-30 13:52