Tandläkarlån - jämför och hitta den bästa räntan

Att inte bufferten räcker till att betala tandläkarkostnaden är inget konstigt och mer vanligt än ovanligt. Låt din munhälsa få det den förtjänar.

Jämför flera långivare
Svar inom 24 timmar
Låna upp till 600 000 kr

* Erbjudandet gäller endast privatlån.
Giltigt fram till 2 januari 2024, se fullständiga kampanjvillkor här.

Du är inloggad
Ungefärlig kostnad
1 943 kr/mån
Vill du samla befintliga lån?
Hur mycket av 100 000 kr vill du samla?
100 000 kr
Ett annuitetslån på 150 000 kr med 8 års löptid, rörlig ränta 9,29 % (startavg. 0 kr / aviavg. 0 kr) ger en effektiv ränta på 9,7%, totalkostnad 206 321 kr, kostnad 2 724 kr/mån (96 avbet.). Individuell ränta 5,95–29,5%. Effektiv ränta 6,13%-33,9%. Återbet. tid 1–20 år. Uppdaterat 2024-02-08.
Personlig information
Dina uppgifter
Du måste vara minst 18 år gammal för att använda tjänsten.
Fyll i ett giltigt personnummer
Ange ett giltigt telefonnummer.
Fyll i en giltig e-postadress
LÄGG TILL MEDLÅNTAGARE
Din medsökande
Ta bort
Du måste vara minst 18 år gammal för att använda tjänsten.
Fyll i ett giltigt personnummer
Huvudsökande och medsökande måste vara två olika personer
Ange ett giltigt telefonnummer.
Fyll i en giltig e-postadress
Tillbaka
Bostad och arbete
Dina uppgifter
Vi kan tyvärr inte förmedla lån till privatpersoner som har en månadsinkomst under 11 667 kr.
Din medsökande
Ta bort
Vi kan tyvärr inte förmedla lån till privatpersoner som har en månadsinkomst under 11 667 kr.
Tillbaka

Anställning

Dina uppgifter

Din medsökande
Ta bort
Tillbaka
Ange ett giltigt telefonnummer.
Ange ett giltigt telefonnummer.
Ange ett giltigt telefonnummer.
Ange ett giltigt telefonnummer.
Grafiskt element som innehåller ett erbjudande

Våra långivare

Logotyp för CoopLogotyp för Lån&Spar BankLogotyp för Marginalen BankLogotyp för MoankLogotyp för Money goLogotyp för Lån&Spar Bank

Så funkar tandläkarlånet via Toborrow

Ansökan är snabb och enkel och du kan få flera låneerbjudanden genom endast en ansökan. Vi jämför lån hos flertalet långivare vilket ökar din chans att låna pengar till låg ränta. Jämförelsen är kostnadsfri och ej bindande.
1
Fyll i din ansökan

Fyll enkelt i ansökningsformuläret digitalt och signera med BankID. Det tar bara några minuter. Din ansökan är helt kostnadsfri och inte bindande. 

2
Jämför låneerbjudanden

Din ansökan förmedlas till våra samarbetspartners. Inom 24 timmar kan du jämföra och välja bland de låneerbjudanden du fått. Logga in med BankID för att se alla dina alternativ.

3
Välj lån och få det utbetalt

När du har valt ett erbjudande kommer långivaren att kontakta dig så att du kan få ditt lån utbetalt. Vanligtvis sker detta samma dag som lånet blir beviljat.

Vilken ränta får jag?

Vilken ränta du får på just ditt lån är individuellt utifrån den kreditbedömning som våra kreditgivare och banker gör. Räntan bestäms utifrån lånebelopp, återbetalningsförmåga och skuldhistorik.

Vilka är grundkraven för att få låna?

På Toborrow kan du ansöka om privatlån upp till 600 000 kr med återbetalningstid som längst 15 år. Du behöver vara minst 18 år, skriven och folkbokförd i Sverige, inneha en årsinkomst om minst 140.000 kr samt ha fast inkomst från arbete eller pension.

När betalas lånet ut?

Lånebeloppet betalas oftast ut samma dag som du signerar skuldebrevet med långivaren. Om skuldebrevet signeras fysiskt kan det ta lite längre tid.

Hur samlar jag mina lån?

Du samlar dina lån genom att ansöka om ett samlingslån. Då löser du dina smålån och krediter med ett lån istället för flera.

Hur lång tid tar det innan jag får svar på min ansökan?

Kreditgivarna och bankerna som är registrerade på vår plattform har 24 timmar på sig att lämna ett låneerbjudande. Oftast går det mycket snabbare än så.

Vi finns här för dig om du behöver hjälp

Vill du prata med en kreditspecialist? Ring eller chatta med oss!

Öppettider

Mån-Fre:
09-12 och 13-17

Vi svarar oftast inom 1 minut!

08-520 017 30
STARTA CHATTEN

eller

STARTA CHATTEN
Bild på Toborrows kreditchef som kan hjälpa dig om du har frågor

Magnus Ersson

Kreditspecialist

Därför ska du ansöka om tandläkarlån på Toborrow

Det finns flera anledningar till varför du ska ansöka om ett tandläkarlån som är ett vanligt privatlån via Toborrow. Att se till att munhälsan är god är inte alltid billigt. Då kan det vara en bra idé att jämföra finansieringsalternativ innan du bestämmer dig. På Toborrow finns flertalet långivare som erbjuder finansiering till just tandläkarkostnader. Toborrow är en låneförmedlare som samlar banker och flera olika långivare på ett och samma ställe för att kunna erbjuda dig ett tandläkarlån med den lägsta räntan. När du ansöker via oss tar vi endast 1 kreditupplysning från UC som vi sedan delar med oss av till våra anslutna långivare vilket gör att din kreditvärdighet påverkas så lite som möjligt. Att ansöka om ett lån via Toborrow kostar 0 kr och är inte bindande.

Jämför tandläkarlån hos oss

Hos våra flertalet långivare kan du låna utan säkerhet för att åtgärda det som du måste efter din undersökning hos tandläkaren. Du kan jämföra lån från flera olika långivare med endast en kreditupplysning och du kan ansöka om lån från 5 000 kr upp till 600 000 kr med en löptid på upp till 20 år.

Ansökan är helt digital och signeras med BankID. Din ansökan publiceras sedan till de långivare och banker vi samarbetar med som genomför en snabb hantering av angivna och inhämtade uppgifter. Efter långivarna gjort sin kreditbedömning får du besked om ansökan beviljats eller blivit avslagen.

Vi presenterar dina låneerbjudanden i en tydlig översikt där du kan jämföra ränta och villkor. På så sätt kan du enkelt välja det tandläkarlån med den bästa räntan och de bästa villkoren för just dig.

Kille som ler efter att ha fixat sin munhälsa med hjälp av Toborrow
Tandläkarbesök finansierat med ett privatlån från Toborrow

Samla dina lån och krediter

När du ansöker om ett tandläkarlån via oss kan du även passa på att samla dina andra lån på samma UC. När du ansöker om att samla dina lån kan dina räntevillkor förbättras samtidigt som du får en bättre bild över dina lån och ekonomi. Förutom förbättrade räntevillkor kan du även sänka din månadskostnad på insparade aviavgifter. 

Detta kan i sin tur ge dig en ökad kreditvärdighet då banker ser positivt till att man inte har för många lån utspridda hos flera långivare. Oftast så kan våra långivare hjälpa dig att lösa dina tidigare lån i samband med att det betalar ut ditt nya, vilket gör processen mycket enkel för dig.

Ange medsökande till lånet

Är det en person som bor i samma hushåll som dig och kan tänka sig att vara medsökande i din ansökan kan detta öka din möjlighet till en lägre ränta. En medsökande ger även en ökat trygghet för de långivare och banker som erbjuder dig ett lån, då det är två personer som är ansvariga för att betala tillbaka lånet.

Fördelar med tandläkarlån via Toborrow 

Hos Toborrow kan du ansöka om tandläkarlån från 5000 kr upp till 600 000 krDu kan även välja den återbetalningstid som passar just dig och din ekonomiska situation bäst. Vi erbjuder via långivare en återbetalningstid mellan 1 och 15 år.

På Toborrow hjälper vi dig att hitta det bästa privatlånet för dig genom att jämföra lånevillkor hos bankerna så att du kan spara pengar på onödiga räntor och avgifter. På så sätt får du inte bara ett bättre låneerbjudande utan du slipper även flera onödiga kreditupplysningar hos UC som kan påverka din kreditvärdighet. Vi vill med en ansökan kunna erbjuda dig flera olika låneerbjudanden och en tydlig översikt där du kan läsa om och göra ditt val på egen hand.

Vilket typ av lån du ansöker om beror helt på den individuella situation. Det kan bland annat vara att laga en tand, bilköp eller kanske en renovering av köket som kommer kosta extra. En extra kostnad som kanske inte finns på buffertkontot just nu, eller finns men att du inte vill använda bufferten just nu. Du kan enkelt ansöka och jämföra om ett lån på Toborrow, ansökan är ej bindande och helt kostnadsfri. Så du behöver inte bestämma dig förrän du ser vilket låneerbjudande du får från de olika bankerna och långivarna. Kanske blir det en högre ränta än vad du räknat med eller en lägre.

Vill du läsa mer om våra tips för en mer hamonisk privatekonomi eller kanske lära dig mer om räntor och hur de påverkar din ekonomi, då är bloggen något för dig.

Grundkrav för att ta tandläkarlån via Toborrow

För oss är det viktigt med ansvarsfull kreditgivning vilket innebär att vi vill göra det så lätt som möjligt för dig att fatta informerade beslut och inte låna mer än vad din ekonomiska situation klarar av. Vi har därför satt upp några grundkrav för att kunna ansöka hos oss. 

  • Du måste vara folkbokförd i sverige och ha BankID.
  • Du måste vara minst 18 år.
  • Du måste ha en inkomst på minst 140 000 kr per år, detta kan vara den inkomsten som är deklarerad hos Skatteverket eller den inkomsten som du har idag.
  • Du får maximalt ha 2 betalningsanmärkningar de senaste 12 månaderna.
Senast uppdaterad:
2024-04-24 11:13