Trustpilot four stars
Företag diskuterar finansieringslösningar med en specialist på Toborrow.
Företagsekonomi

Hur en rådgivare kan förbättra din låneansökan

Hur en rådgivare kan förbättra din låneansökan

Att navigera genom finansieringsdjungeln kan vara utmanande för många företagare. På Toborrow förstår vi att varje verksamhet är unik, med specifika behov och utmaningar. Det är här våra erfarna rådgivare kommer in i bilden. Magnus Ersson, Kreditchef på Toborrow, delar med sig av hur en rådgivare kan göra en stor skillnad för din låneansökan och hjälpa dig att hitta den bästa finansieringslösningen för ditt företag.

Förståelse för din verksamhet och bransch

En av de största fördelarna med att ha en rådgivare är deras förmåga att förstå din verksamhet och den bransch du verkar inom. Våra rådgivare har omfattande erfarenhet och kunskap om olika branscher, vilket gör att de kan ge dig skräddarsydda råd och rekommendationer. Genom att förstå din verksamhets specifika behov och mål kan de hjälpa dig att välja rätt typ av finansiering, oavsett om det är ett företagslån, leasing, factoring eller fastighetslån.

Identifiering av behov och utmaningar

Varje företag står inför sina egna unika utmaningar och behov. En rådgivare hos Toborrow tar sig tid att noggrant analysera din verksamhetssituation. De hjälper dig att identifiera vilka typer av finansiering som bäst matchar dina behov, vare sig det handlar om att utöka verksamheten, hantera kassaflödesproblem eller investera i fastigheter. Genom att noggrant kartlägga dina finansiella krav kan en rådgivare guida dig till den mest effektiva lösningen.

Förbättrad ansökningsprocess

Att ansöka om lån kan vara en komplex och tidskrävande process. En rådgivare kan förenkla denna process genom att hjälpa dig att förbereda och organisera alla nödvändiga dokument så som balans- och resultaträkning. De säkerställer att din ansökan är komplett och korrekt, vilket ökar dina chanser att få lånet godkänt snabbt och smidigt. Med en rådgivare vid din sida minskar du risken för vanliga misstag som kan försena eller till och med förhindra att din ansökan godkänns.

Personlig service och support

På Toborrow tror vi på att erbjuda personlig service. Våra rådgivare är dedikerade till att bygga långsiktiga relationer med våra kunder. De är tillgängliga för att svara på dina frågor, ge råd om vad du ska tänka på vid din ansökan och stödja dig genom hela finansieringsprocessen. Deras mål är att se till att du känner dig trygg och informerad varje steg på vägen.

Att ha en erfaren rådgivare vid din sida kan göra en stor skillnad när du ansöker om finansiering för ditt företag. På Toborrow är vi stolta över att erbjuda kreditspecialister som kan vägleda dig genom varje steg i ansökningsprocessen, från att förstå dina behov till att säkerställa en smidig och effektiv ansökan. Kontakta oss idag för att få reda på hur vi kan hjälpa dig att hitta den bästa finansieringslösningen för din verksamhet.

Boka tid med en av våra kreditspecilister här.

Skriven av
Magnus Ersson
Senast uppdaterad:
2024-06-11 14:52
Publicerad:
2024-06-11 15:12
Vilka är Toborrow?

Sedan 2014 har Toborrow strävat efter att fler företag enklare ska kunna växa med ett företagslån till en marknadsmässig ränta. På plattformen kan du som företag jämföra låneerbjudanden från flertalet kreditgivare och banker. Toborrow har sitt kontor i Stockholm men driver allt digitalt.

Vilka är grundkraven för att beviljas ett lån?

Företaget måste vara aktivt och registrerat i Sverige. För att kunna göra en ansökan om företagslån på Toborrow behöver du ha en ledande roll i företaget såsom VD, ledamot eller suppleant i företagets styrelse. När du, vid din ansökan, identifierar dig med BankID kan vi enkelt hitta företagets uppgifter och på så sätt göra ansökan snabb och enkel.

Varför ska jag jämföra lån från flera långivare?

Långivarnas villkor, såsom ränta och amorteringstid, skiljer sig åt mellan olika aktörer och sätts alltid individuellt. Likaså skiljer sig långivarna åt i deras krav på dig som låntagare och hur de bedömer din kreditvärdighet, vilket påverkar om du blir beviljad ett lån eller inte.

På Toborrow samarbetar vi med ett flertal banker och långivare och  gör det därför enklare för dig som låntagare att hitta rätt lån för just ditt företag.

Vi hjälper dig till rätt finansiering!

Har du frågor om vilken finansiering som passar just ditt företag? Våra kreditspecialister finns här för dig!

Öppettider

Mån-Fre:
09-12 och 13-17

Vi svarar oftast inom 1 minut!

08-520 017 30
STARTA CHATTEN

eller

STARTA CHATTEN
Bild på Toborrows kreditchef som kan hjälpa dig om du har frågor

Magnus Ersson

Kreditspecialist