Trustpilot four stars
Kvinna planerar sitt företags ekonomi efter att ha fått tips på appar från Toborrows blogg.
Företagsekonomi

Ekonomiappar för privatpersoner och företag 2024

Sammanfattning

Att ha koll på sin ekonomi är avgörande både för privatpersoner och företag. Med rätt verktyg kan du få en bättre överblick och ta smartare beslut. Här är några av de bästa apparna för att hantera ekonomin, både för privatpersoner och företag.

Ekonomiappar för privatpersoner

Tink

Beskrivning: Tink är en app som hjälper dig att få en helhetsbild av din ekonomi genom att samla alla dina bankkonton, kreditkort och lån på ett ställe.

Varför den hjälper: Genom att kategorisera dina utgifter och inkomster kan du lättare se var pengarna tar vägen och hitta möjligheter att spara.

Pennies

Beskrivning: Pennies är en budgeteringsapp som gör det enkelt att sätta upp och följa budgetar för olika kategorier av utgifter.

Varför den hjälper: Med sitt enkla och färgglada gränssnitt gör Pennies budgetering roligt och lätt att förstå. Appen hjälper dig att hålla dig inom dina budgetar och förbättra din ekonomiska hälsa.

Wally

Beskrivning: Wally är en personlig ekonomiapp som hjälper dig att spåra dina utgifter och budgetar.

Varför den hjälper: Wallys användarvänliga gränssnitt och detaljerade rapporter gör det enkelt att hålla koll på var dina pengar går.

Klarna

Beskrivning: Klarna är inte bara en betalningslösning utan också en app som hjälper dig att spåra dina köp och hantera betalningar.

Varför den hjälper: Genom att erbjuda betalningspåminnelser och delbetalningsalternativ kan Klarna hjälpa dig att hålla dina betalningar i ordning och undvika sena avgifter.

YNAB (You Need a Budget)

Beskrivning: YNAB är en populär budgeteringsapp som bygger på principen att varje krona har ett jobb.

Varför den hjälper: Genom att följa YNAB budgeteringsregler kan du ta kontroll över din ekonomi och börja spara mer effektivt.

Ekonomiappar för företag

Fortnox

Beskrivning: Fortnox erbjuder molnbaserade lösningar för bokföring, fakturering och lönehantering.

Varför den hjälper: Med Fortnox kan du hantera företagets ekonomi smidigt och enkelt, vilket sparar tid och minskar risken för fel.

Visma eEkonomi

Beskrivning: Visma eEkonomi är en omfattande bokförings- och faktureringsapp för små och medelstora företag.

Varför den hjälper: Appen integrerar med din bank, vilket gör det lätt att hålla koll på företagets ekonomi i realtid.

Expensify

Beskrivning: Expensify är en app för utgiftshantering som automatiserar kvittohantering och rapportering.

Varför den hjälper: Genom att automatisera dessa processer kan ditt företag spara tid och minska pappersarbete, vilket ger mer tid för kärnverksamheten.

Pleo

Beskrivning: Pleo erbjuder smarta företagskort och en app som automatiskt kategoriserar och hanterar utgifter.

Varför den hjälper: Pleo gör det enkelt att hålla koll på företagsutgifter och ger anställda friheten att göra inköp inom godkända gränser, vilket förenklar utgiftsrapporter.

Billogram

Beskrivning: Billogram är en faktureringsapp som förenklar skapandet och hanteringen av fakturor.

Varför den hjälper: Med Billogram kan du skapa professionella fakturor och få betalt snabbare genom att erbjuda flera betalningsalternativ, vilket förbättrar företagets kassaflöde.

Genom att använda dessa appar kan både privatpersoner och företag få bättre kontroll över sin ekonomi, vilket leder till smartare finansiella beslut och en tryggare ekonomisk framtid. Ta steget mot en mer organiserad och effektiv ekonomihantering redan idag! Vill du få en mer balanserad ekonomi och sänka dina månadskostnader eller kanske öka likviditeten i kassan för ditt företag? Vi på Toborrow kan lån och finns här för dig.

Skriven av
Emma Blomqvist
Senast uppdaterad:
2024-06-14 9:07
Publicerad:
2024-06-14 9:54
Är Toborrow en bank?

Nej, Toborrow är inte en bank eller långivare. Vi förmedlar endast din ansökan vidare till våra samarbetspartners som är banker och långivare.

Hur går Toborrows jämförelsetjänst till?

Du börjar med att fylla i din låneansökan och signerar med BankID för snabb och säker hantering. Efter att din ansökan är inskickad delas den omedelbart med våra samarbetspartners, vilka har 24 timmar på sig att svara med sina låneerbjudanden.

När erbjudandena är på plats tar vi kontakt med dig för att informera om deras innehåll. Samtidigt har du möjlighet att logga in på vår plattform och noga granska varje erbjudande i din egen takt. Efter att du har övervägt dina alternativ kan du välja det låneerbjudande som bäst passar dina behov.

Din valda långivare tar sedan över och kontaktar dig för att slutföra processen. Vanligtvis sker utbetalningen av lånet redan samma dag som det beviljas.

Varför ska jag använda en jämförelsetjänst innan jag lånar?

Att använda en jämförelsetjänst som Toborrow innan du lånar ger dig möjlighet att effektivt jämföra lån från olika banker och långivare. Vi gör en kreditupplysning på dig som vi i vår tur delar med våra anslutna samarbetspartners. Det ger dig möjligheten att jämföra låneerbjudanden genom endast en kreditupplysning.

Vi finns här för dina frågor!

Har du frågor om lån eller kanske om en befintlig ansökan? Vi finns här för dig hela vägen.

Öppettider

Mån-Fre:
09-12 och 13-17

Vi svarar oftast inom 1 minut!

08-520 017 30
STARTA CHATTEN

eller

STARTA CHATTEN
Bild på Toborrows kreditchef som kan hjälpa dig om du har frågor

Magnus Ersson

Kreditspecialist