Jämför företagslån - vi förmedlar din ansökan

Att jämföra företagslån är en viktig process för dig som letar finansiering. Hitta den bästa räntan genom flera låneerbjudanden från olika banker och långivare.

Spara tid - vi förmedlar ansökan åt dig
Endast en UC men konkurrensutsätt över 18 långivare
Låna upp till 20 miljoner kr
Lånebelopp
500 000 kr
Lånetid
36 månader
Fortsätt
(Ansökan är inte bindande)
Testa ditt kreditutrymme utan kreditupplysning Ta testet igen
Till testet
Ange ett giltigt personnummer och välj företag i nästa steg.
Ange ett giltigt telefonnummer.
Ange en giltig epostadress.
Tillbaka
(Ansökan är inte bindande)
Har du några betalningsanmärkningar?
Detta fält måste fyllas i.
Tillbaka

Våra samarbetspartners

Logotyp för Capital BoxLogotyp för CorpiaLogotyp för Opr företagslån flexLogo Fedelta företagslånLogotyp för Marginalen BankLogotyp för QredLogotyp för SerafimLogotyp för Nordic FinanceLogotyp för Alfa FinansLogotyp för InvoierLogotyp för FinlyLogotyp för ABS FactoringLogotyp för IMH finansLogo OPR företagslånLogotyp för Finansia

Jämför företagslån hos Toborrow

Fyll i ansökan
Låneansökan tar bara några minuter att skapa och skickas sedan vidare till flera banker och långivare samtidigt med endast en UC på företaget.
Vi förmedlar din ansökan
Vi förmedlar din ansökan till alla våra långivare och banker som i sin tur lämnar låneerbjudanden till dig. Du får alla dina erbjudanden inom 24 timmar.
Lånet betalas ut
När du har valt ett låneerbjudande blir du kontaktad av långivaren som betalar ut ditt lån. Oftast betalas lånet ut samma dag som lånet blivit beviljat.
ANSÖK OM FÖRETAGSLÅN

Därför ska du jämföra lån hos Toborrow - vi hjälper dig hitta rätt finansiering


Vi finns här för dig och ditt företag hela vägen från att du gör ansökan om företagslån tills att du tagit beslut om de erbjudanden du mottagit. Vårt mål är att fler företag ska nå sin fulla potential med hjälp av en finansiering som är rätt för syftet och den bransch företaget verkar inom. Våra rådgivare hittar rätt lån till ditt företag, vi konkurrensutsätter flertalet banker och långivare på marknaden så att du får bättre villkor på ditt företagslån med Toborrow.

Genom att jämföra olika banker och kreditgivare kan du hitta en partner som förstår ditt företags unika behov och kan erbjuda skräddarsydda finansieringslösningar som passar dig bäst.

Ett finansiering hjälper företag att förverkliga sina mål, hantera utmaningar och utnyttja möjligheter som annars skulle vara svåra att uppnå utan tillräckligt med kapital. Det är viktigt att välja rätt finansieringsalternativ som passar ditt företags specifika behov och ekonomiska situation.