Grafiskt element som innehåller ett erbjudande

Nu bjuder vi på långivarnas uppläggningsavgift

För att du ska kunna få ett ännu förmånligare lån bjuder vi just nu på långivarnas uppläggningsavgift när du ansöker om privatlån via Toborrow.
*Erbjudandet gäller endast privatlån. Giltigt fram till 31 mars 2023, se fullständiga kampanjvillkor längre ned på den här sidan.

Endast 1 kreditupplysning
Svar inom 24 timmar
Låna upp till 600 000 kr  
Du är inloggad
Ungefärlig kostnad
1 943 kr/mån
Har du lån som du vill samla ihop?
Hur mycket av 100 000 kr vill du samla?
100 000 kr
Ett annuitetslån på 150 000 kr med 8 års löptid, rörlig ränta 6,2 % (startavg. 0 kr / aviavg. 0 kr) ger en effektiv ränta på 6,38 %, totalkostnad 190 642 kr, kostnad 1 986 kr/mån (96 avbet.). Individuell ränta 3,95–19,32%. Återbet. tid 1–15 år. Uppdaterat 2022-12-05.
Personlig information
Dina uppgifter
Du måste vara minst 18 år gammal för att använda tjänsten.
Fyll i ett giltigt personnummer
Ange ett giltigt telefonnummer.
Fyll i en giltig e-postadress
LÄGG TILL MEDLÅNTAGARE
Din medsökande
Ta bort
Du måste vara minst 18 år gammal för att använda tjänsten.
Fyll i ett giltigt personnummer
Huvudsökande och medsökande måste vara två olika personer
Ange ett giltigt telefonnummer.
Fyll i en giltig e-postadress
Tillbaka
Bostad och arbete
Dina uppgifter
Vi kan tyvärr inte förmedla lån till privatpersoner som har en månadsinkomst under 11 667 kr.
Din medsökande
Ta bort
Vi kan tyvärr inte förmedla lån till privatpersoner som har en månadsinkomst under 11 667 kr.
Tillbaka

Anställning

Dina uppgifter

Din medsökande
Ta bort
Tillbaka
Ange ett giltigt telefonnummer.
Ange ett giltigt telefonnummer.
Ange ett giltigt telefonnummer.
Ange ett giltigt telefonnummer.

Hur tar jag del av erbjudandet?

När du ansöker om ett lån via Toborrow via vår kampanjsida innan den 31 mars 2023 tar du automatiskt del av erbjudandet. För att ansöka om ett privatlån fyller du i formuläret och signerar med BankID, långivarna har sedan 24 timmar på sig att ge dig ett erbjudande.

När ditt lån har betalats ut kommer Toborrow att betala tillbaka uppläggningsavgiften på det konto du angivit inom 60 dagar.

Se fullständiga kampanjvillkor längre ned på den här sidan.

Vad är en uppläggningsavgift?

Uppläggningsavgift är en avgift som vanligtvis tas ut när du tar ett lån, den ska täcka långivarens kostnader som är förknippade med att förbereda och lägga upp lånet. Uppläggningsavgiften är en fast avgift som inte är beroende av löptiden på lånet.

Samla lån och sänk din månadskostnad

När du ansöker om att samla lån hjälper banken dig att lösa dina dyra smålån och kan istället ge dig ett större lån med bättre villkor och ränta. På så sätt kan du få en lägre månadskostnad men även bättre kontroll över din ekonomi eftersom du endast betalar till en långivare varje månad. Det är ett smart sätt att spara pengar och eftersom vi just nu bjuder på uppläggningsavgiften blir ditt lån ännu förmånligare.

Glad hund vars ägare precis tqagit ett billån via Toborrow

Ett urval av våra partners

Logotyp för CoopLogotyp för Lån&Spar BankLogotyp för Marginalen BankLogotyp för MoankLogotyp för Money goLogotyp för Lån&Spar Bank

Så fungerar privatlån via Toborrow

Ansökan är snabb och enkel och du kan få flera låneerbjudanden genom endast en ansökan. Vi jämför lån hos flertalet långivare vilket ökar din chans att låna pengar till låg ränta. Jämförelsen är kostnadsfri och ej bindande.
Gör en ansökan
Fyll i din ansökan enkelt och smidigt, helt digitalt. Ansökan tar bara ett par minuter.
Jämför dina erbjudanden
Toborrow samlar flera långivare och låter dem tävla om att ge dig din bästa ränta. Du väljer enkelt det bästa låneerbjudandet genom att logga in med BankID.
Lånet betalas ut
När du har valt ett låneerbjudande blir du kontaktad av långivaren som betalar ut ditt lån. Oftast betalas lånet ut samma dag som lånet blivit beviljat.
ANSÖK OM PRIVATLÅN

Kampanjvillkor - Fri uppläggningsavgift

Observera att Toborrow endast kan betala ut ersättningen via Swish. Om du inte själv har Swish kan du välja att låta någon annan ta emot ersättningen. Toborrow har ingen möjlighet att betala ut ersättningen med någon annan metod än Swish.

Hur får jag min ersättning?

Toborrow ersätter dig för långivarens uppläggningsavgift i efterhand. Du behöver därför fortfarande betala uppläggningsavgiften till långivaren när du tar lånet.

60 dagar efter att ditt lån blivit utbetalt får du ett sms som meddelar att du kan logga in och begära ut din ersättning. Detta förutsätter att du vid denna tidpunkt fortfarande har kvar ditt lån hos samma långivare som vi förmedlat till dig.

Du måste begära ut din ersättning inom 12 månader från att du ansökt om lånet.

Gör så här:

Vi finns här för dig om du behöver hjälp

Vill du prata med en kreditspecialist? Ring eller chatta med oss!

Öppettider

Mån-Fre:
09-12 och 13-17

Vi svarar oftast inom 1 minut!

08-520 017 30
STARTA CHATTEN

eller

STARTA CHATTEN
Bild på Toborrows kreditchef som kan hjälpa dig om du har frågor

Magnus Ersson

Kreditspecialist

Frågor och svar

Vilken ränta får jag när jag samlar lån hos Toborrow?

Varje långivare väljer själv vilken ränta de kan erbjuda dig. Hur stor räntan blir kan bero på lånets storlek, din återbetalningsförmåga och vilka skulder du har.

Vad betyder lösenkrav när jag ska samla mina lån?

Ett lösenkrav innebär att långivaren kommer att lösa dina nuvarande skulder med ditt nya lån. Detta görs genom en så kallad lösenfullmakt. Detta för att kunna försäkra sig om att du inte kommer använda samlingslånet för konsumtion.

Hur sänker jag min månadskostnad?

Du kan sänka din månadskostnad på dina. befintliga lån och krediter genom att samla dessa i ett samlingslån även kallat ihopbakslån. Att ha ett lån istället för flera ger dig inte bara en bättre överblick utan också en lägre månadskostnad.

Varför ska jag samla alla mina lån med Toborrow?

Toborrow är till för dig som vill hitta ett lån anpassat helt efter din privatekonomis behov. Vi ser till att hjälpa dig att se över din ränta och dina månadskostnader utifrån just dina förutsättningar. När du ansöker om att samla dina lån genom Toborrow ser vill till att du är trygg under hela processen och har en handläggare en chatt eller samtal bort.