Hitta rätt finansiering till ditt företag

Vilken finansieringslösning som passar just ditt företag beror på syfte och bransch. Våra kreditspecialister finns här för dig om du känner dig osäker på vilken lösning som passar dig bäst.

Vilka är Toborrow?

Sedan 2014 har Toborrow strävat efter att fler företag enklare ska kunna växa med ett företagslån till en marknadsmässig ränta. På plattformen kan du som företag jämföra låneerbjudanden från flertalet kreditgivare och banker. Toborrow har sitt kontor i Stockholm men driver allt digitalt.

Vilka är grundkraven för att beviljas ett lån?

Företaget måste vara aktivt och registrerat i Sverige. För att kunna göra en ansökan om företagslån på Toborrow behöver du ha en ledande roll i företaget såsom VD, ledamot eller suppleant i företagets styrelse. När du, vid din ansökan, identifierar dig med BankID kan vi enkelt hitta företagets uppgifter och på så sätt göra ansökan snabb och enkel.

Vad kan jag använda min finansiering till?

Våra långivare på Toborrow erbjuder olika finansieringslösningar för att kunna hjälpa och stötta så många företag som möjligt. Vare sig du behöver leasa en ny maskin, öka likviditeten i kassan eller kanske anställa personal finns vi här med en lösning.

Varför ska jag jämföra lån från flera långivare?

Långivarnas villkor, såsom ränta och amorteringstid, skiljer sig åt mellan olika aktörer och sätts alltid individuellt. Likaså skiljer sig långivarna åt i deras krav på dig som låntagare och hur de bedömer din kreditvärdighet, vilket påverkar om du blir beviljad ett lån eller inte.

På Toborrow samarbetar vi med ett flertal banker och långivare och  gör det därför enklare för dig som låntagare att hitta rätt lån för just ditt företag.

Kostar det något att ansöka om företagslån?

Det är kostnadsfritt att ansöka om företagslån hos Toborrow, och ansökan är inte bindande.

Vi hjälper ditt företag till rätt finansiering

Vi finns här för att hjälpa dig, oavsett om det är via chatt, e-post eller telefon. Tveka inte att kontakta oss, vi ser fram emot att höra från dig!

  • Kostnadsfritt och förutsättningslöst samtal med en kreditspecialist

  • Vi hjälper dig att maximera dina chanser till bra lånevillkor

  • Vi svarar oftast inom 1 minut!

Öppettider

Mån-Fre:

09-12 och 13-17

08-520 017 30
STARTA CHATTEN

eller

STARTA CHATTEN
Bild på Toborrows kreditspecialist Magnus som gärna hjälper dig förbereda din ansökan

Magnus Ersson

Kreditspecialist

Boka tid med en kreditspecialist

Vill du hellre att vi ringer upp dig? Boka ett telefonmöte med en av våra kreditspecialister.